M
madamagda
Gość
Ja mam w domku magiel, więc pieluchy, pościel przemagluję, hehe robię to pierwszy raz, moja teściowa zawsze maglowała.:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a bo zapomne potem..Co do proszku dzidziuś (bo tak chwaliłyście)kupiłam go i jestem szczerze niezadowolona :----------(.
Bardzo mi zapach nie odpowiada i nawet mąż powiedział,że nadaje sie do prania starych skarpet bo taki ma zapach eh przynajmniej już wiem ,że go nie kupie a prałam w nim ciuszki starszego syna i teraz spróbuje w innym .Może wam dzidzius odpowiada ale mi niestety nie........ dobrze ,że sa inne proszki ,
a prałyście może w płatkach mydlanych bo pamietam takie zamist proszku???
Ja z Jelp'a jestem baaaaaaaaardzo zadowolona, chociaż droższy, ale warto, zresztą tak jak wcześniej pisałam moja siostra przy pierwszym dziecku nie kupowała później dla siebie proszku tylko prała w Jelp'ie i była też zadowolona :-)
No właśnie ja miałam zamiar prać w jelpie ale dziewczyny zachwalały dużo tańsze proszki bez jakielkolwiek różnicy (tylko cenowej)to spróbowałam a i teraz już wiem,że zostaje przy jelpie .A czy płynów do płukania też używasz z jelpa?A przecież jest jeszcze jelp soft 2w1 tez spróbuje