reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Aniusia80

Widzę, że suwaczek robiłaś na tej samej stronie co ja

Ja niestety mam problem z jego wstawieniem, pomóż proszę :-(

A wiec..
jak juz sobie zrobisz suwaczek naciskasz pobierz kody...wtedy wybierasz BBcode kopiujesz go.
Nastepnie wchodzisz w USTAWIENIA na Baby boom
potem EDYTUJ PODPIS i wklejasz ten kod w to puste okienko.
i zatwierdzasz przyciskając ZAPISZ PODPIS:-)(wczesniej sobie mozesz kliknac PODGLĄD PODPISU, wtedy bedziesz wiedziała czy jest dobrze i powinien Ci sie suwaczek pokazac w okienku wyżej)
Chyba tak to sie robiło:-)

reklama
Aniusiu

Udało się :)

Dzięki dziewczynki za pomoc, Tobie Olu też, wklejałam link nie w to okienko, ale nareszcie się udało

DZIĘKI :mad:

Witaj Dotkass:-).
Ja mam dwie koszule do szpitala i myślę nad trzecią, tak mi dziewczyny doradzały:tak:.
Madamagda, a byłaś w tym sklepie w przejściu podziemnym na 1 maja, tam jest takie stoisko z bielizną. Ja kupiłam tam koszule, świetna bawełna, i takie niektóre śmieszne mają nadruki, są po 30zł;-). Jak chcesz to wkleję zdjecie jednej. Tam pojadę jeszcze sobie po piżamkę, jak już urodzę.

Witam nową majóweczkę :)

Madamagda - ta koszulk jest prześliczna. Taka bardziej kobieca i seksowna niż inne co oglądłam. Nie wiem czy sama się na taką nie skusze :)

Co do biustu...Przed ciążą miałam miseczkę C. Teraz kupiłam sobie biustonosz o miseczce D ale muszę do niego wkładki wkładać bo inaczej jest za duży. Tak w ogóle to myślałam ze więcej mi biust urośnie. Właśnie zastanawiam się do jakich rozmiarów dojdzie po porodzie. Może to będzie tylko pełne D.

Aurelia
wklej zdjęcie, wiem gdzie jest ten sklep, ale ja samochodem jak jadę to nigdy nie mam okazji żeby tam wstąpić, bo z zaparkowaniem trudno.:-):-)

dziubek
no właśnie, większość kobiet po urodzeniu mają koszule jak po babci, a w tej nie będę się czuła źle, a naprawdę się niesamowicie rozciąga, a mimo wszystko ładnie przylega do ciała. i jest taka wygodna, mogłam nawet wziąść L, ja mam 170 cm, teraz ważę 71 kg, i mam w biuście duże C albo nawet D, a brzuszek już 100 cm i jest spooory zapas, także do końca ciązy chyba będę w niej spała i tak się nie zniszczy, tak podaję wymiary gdyby któraś była zainteresowana.

Magdamagda

zabawne, co?? :), z ostatniej miesiączki tak mi wychodzi, ale z usg na 25 maja, chociaż mi się wydaję, że urodzę w tym pierwszym terminie. :-)

Aniusia80

Czy dziewczynka jeszcze potwierdzimy w połowie marca, będziemy robili 3D, co prawda dwa pozostałe razy lekarz nic nie widział wiszącego między nóżkami i mam nadzieję, że się nie ukryło :-D, oboje z mężulkiem chcieliśmy dziewczynkę. Ja jakoś tak od początku ciąży miałam przeczucia na dziewczynkę, mam nadzieję, że nie mylne, a imię...Amelia (od filmu, który uwielbiamy oboje), taka mała łobuzica :-D, w dobrym znaczeniu tego słowa, oczywiście

Witaj Dotkass...fajowo, że jest nas coraz więcej...
Madamagda, ta koszulka na pewno będzie Ci długo i dobrze służyła, bo muzzy to bardzo dobra firma...mam od nich piżamkę i bardzo sobie chwalę...

reklama
Cześć dziewczyny witam po kilkudniowej przerwie ,niestety nie mialam czasu i nie najlepiej sie czulam dlatego nawet pisac sie niechciało :sorry2:,Mam takie pytanie moze nie przeznaczone na tym watku ale możliwe ,że któraś z was jest lub byola w podobnej sytuacji i mi pomoz bo moze ja tylko panikuje.:szok:
Otórz od 2 dni boli mnie prawa pierś jakby ja kto potłukł i obił nie jet mocno twarda ale zrobiła sie wieksza i jest okropnie bolesna (reki w góre nie podniose)i na prawym boku spac nie moge .Nie wiem co sie dzieje to nie jest normalne bo waidomo piersi w ciazy rosna i pobolewaja (owszem tak mailam do tej pory)ale teraz pojawiał sie ból nie do zniesienia i tylko w prawej.Nie wiem czy iść z tym do gina czy czekac wizyta na 1 marca a troche mnie to niepokoji oczywiście siara wypływa mi od dłuzszego czasu ale to przecież nie owinno bolec a uczucie mama takie jakbym miła zastój mleka dodaje ,że goraczki nie mam ale to jakieś dziwne :szok::no::baffled:Dlatego pomórzcie jak mailyscie podobny problem lub jak sie z tym sotkałyscie ja już jestem grubo w 29 tyg.ciąży.Wiec troszke sie obawiam guzów nie wyczuwam ale lekkie stwardnienie.pozdrawiam :tak:

Do góry