reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Łania
wchodziłam wczoraj na tą stronkę Piękna Mama i naprawdę mają tam śliczne rzeczy, łącznie z bielizną.

Aniusia80

Jestem z Warszawy,

Hmmm...coś o mnie :), od trzeciego m-ca ciąży jestem na zwolnieniu, dla dobra swojego i Maleństwa. Strasznie stresowałam się w pracy (windykacja sądowa- nazwa mówi sama za siebie).

Jeżeli chodzi o wyprawkę zaczęłam kąpletować od zeszłego miesiąca, powolutku, a już mam wszytskie najpotrzebniejsze ciuszki dla Niuni i komódkę na ciuszki, w marcu kupujemy łóżeczko i inne duperelki, wózek zostawiamy na sam koniec, żeby gwarancja nie leciała jak będzie stał nie używany.

A Ty Aniusiu skąd jestes??

Madamagda, ale jeżeli teraz na siłę się wciskasz w C i trochę Ci piersi "wychodzą" to znaczy że powinnaś mieć już teraz D hihi a co potem? Nie wiem zresztą może Ci się aż tak nie powiększy.
Ja przed ciążą miałam miseczkę D i nadal chodzę w starych biustonoszach choć powinnam kupić jużwiększe. A potem - o matko - okropność z tymi jeszcze większymi cycami.... :-(

Dotkass, może Ci się jakoś uda, chyba gdzieś na forum jest wątek o wprowadzaniu suwaczków... a tymczasem napisz coś nam o sobie - kiedy masz termin?

Ola
no właśnie ja teraz noszę C, tzn tak na siłę w nie wchodzę że czasem piersi wypływają, więc chyba kupię sobie D, bo E to już chyba by było przesadą takie namioty.:-)

To ja nie wiem juz jaki mam sobie rozmiar dokupić :-D:-D:-D chyba namiot wojskowy.
Przed ciążą nosiłam C, teram mam już duże piersi (od hormonów, które brałam przez 3 miesiące na poczatku ciąży :-(), więc po porodzie to chyba jakieś DD bedzie :-D:-D
Ładniutki ten biustonosz :-)

Aniusia80

Widzę, że suwaczek robiłaś na tej samej stronie co ja

Ja niestety mam problem z jego wstawieniem, pomóż proszę :-(

Ola
niop chyba masz rację, ale zaryzykuję i kupię D:tak::tak: bo coś mi się nie chce wierzyć żebym mogła nosić E, zresztą wszystko wyjdzie w praniu. Moze poprzymierzam staniki mojej teściówki która nosi D heheh.
Tak na siłę to nie wciskam w miseczkę C, ale jak się schylę to czuję że sutki wypływają, ale ja noszę bardzo płytkie biustonosze, niezabudowane i może dlatego, a te do karmienia jednak mają pełną miseczkę.

Moja babcia jak rodziła dziecko to się bandażami obwijała heheeh, może to jest jakaś myśl, heheh nie no żartuję.

reklama
Olu

Pierwszy termin mam dwa dni po Tobie, czyli na 19 maja :)

Jeżeli chodzi o miseczki, mi tak urosły już piersi, że nie wiem co będzie po porodzie, jak narazie na poród do szpitala kupiłam jeden biustonosz do karmienia, który jest rozciągliwy, naprawdę polecam, cena ok 80 zł Triumph, więcej narazie nie kupuję, poczekam aż będę karmiła, chociaż podejrzewam, że pokarmu będę miała sporo, bo od kilku dni juz mi siara wylatuje (co prawda nie dużo, ale już) :)

Do góry