reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ola

Masz rację za piękne nie są, ale bardzo wygodne, miły materiał i naważniejesze, że rosną nie tylko z piersią, ale i w obwodzie nie uciskają :)

reklama
Dotkass, jak się nazywa Twój lekarz z Madalińskiego? Ja prawdopodobnie będę tam rodziła, mam poleconą przez lekarkę ponoć świetną położną stamtąd. Pytanie czy na czas dojadę z Zielonki na Mokotów hihi ale mam nadzieję, że tak!

Dotkasss - ja na Czerniakowskiej, tam tez wybieram sie na szkole rodzenia od polowy marca. Akurat prowadzi mnie lekarz z tego szpitala... nio chyba, ze nie skoncza remontu do tej pory, ale powiedzial, ze wowczas mam zapewnione miejsce na Solcu, o ktorym tez slyszalam pozytywne opinie...

Ola - no ja tez lubie Triumpha, ale fakt fakem, zbyt ladne nie sa ani ciazowe, ani do karmienia.:-D Ciazowy mam jeden ich i sobie chwale.

Olu

Mój lekarz to dr. Rafała Dziąg, ja chodze do niego do Enel- Medu (z pracy mamy opiekę, akurat tam), przyjmuje w Blue City, a tu mam rzut beretem. Moje koleżanki z pracy także sa pod jego "opieką" (w pracy wysyp ). Jedna już urodziła w styczniu i była bardzo zadowolona, co prawda miała cesarkę, ale z opieki była bardzo zadowolona

Dotkass, jak się nazywa Twój lekarz z Madalińskiego? Ja prawdopodobnie będę tam rodziła, mam poleconą przez lekarkę ponoć świetną położną stamtąd. Pytanie czy na czas dojadę z Zielonki na Mokotów hihi ale mam nadzieję, że tak!

A co do dojazdu, nie martw się napewno zdążycie ;-)

Dzięki za nazwisko lekarza, Dotkass, ja niby nie mam stamtąd lekarza, ale chodzę do pani doktor, która podobno jest tam znana.... no a jak pisałam dla mnie kluczem do wszystkiego (= w miarę spokojnego porodu) ma być ta położna. Chcę się z nią już niebawem spotkać....

Dotkasss - ja na Czerniakowskiej, tam tez wybieram sie na szkole rodzenia od polowy marca. Akurat prowadzi mnie lekarz z tego szpitala... nio chyba, ze nie skoncza remontu do tej pory, ale powiedzial, ze wowczas mam zapewnione miejsce na Solcu, o ktorym tez slyszalam pozytywne opinie...

Łania

Ja się zastanawiałam nad Czerniakowską, ze względu na szkołe rodzenia, która w zeszłym roku była bezpłatna, jeżeli ktoś był zameldowany w Wawie, ale w przypadku, gdy mój lekarz prowadzący pracuje na Madalińskiego, myślę, że najlepszym wyjściem będzie rodzić tam i do szkoły też tam chodzić (czytałam opinię i są dobre) nie wiem tylko czy uda nam się chodzić, bo mąż ostatnio dużo pracuje, a jak wraca to tylko przytulic się i zjeść obiadek, nie chcę go męczyć ;-)

Dotkass no to może spotkamy się na oddziale, kto wie ;-)
A wybierasz się oglądać oddział na Madalińskiego?

Jejku dziewczyny ale jestem do tyłu z pracą, a co najgorsze koszmarnie mi się nie chce... ratunku! BB mi nieszczególnie pomaga w wydajnej pracy, ale jakoś nie potrafię się wyłączyć.... :baffled:

reklama
Właśnie się szykuję do lekarza rodzinnego, zobaczymy co mi poradzi w tym pukaniem w uchu, może da skierowanie do jakiegoś specjalistycznego lekarza.

Do góry