reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie u mnie slonecznie i jak na razie dobrze sie czuje,wczoraj wzielam folik na noc zobaczymy czy mi pomoze i mdlosci nie beda tak dokuczac:dry:ja nie mam nigdy rano ich a dopioero tak kilka godzin po wstaniu i trzymaja mnie do samej nocy:wściekła/y:na sex woooogole nie mam ochoty:no:Wczoraj sie skusilam i bylo male co nieco ale ja bylam zimna jak lod:zawstydzona/y:Jestem ogolnie zmeczona i tez ciagle bym spala,Spie w dzien i o 19 juz spowrotem padam,siku latam co godzine:szok:przez to czlowiek nie wyspany:no:No ale moje kochane majoweczki mam nadzieje ze jeszcze miesiac i wroca nam sily witalne i bedziemy mogly cieszyc sie bardzo w pelni naszym stanem:tak::-):-):-)
Karola i Puchatka zycze wam udanych jutrzejszych wizyt u gina:tak::-)
Milego dnia!!!

Witajcie kobietki ja właśnie wcięłam obiadek i szczerze mówiąc to się troszke dziś zmartwiłam odebrałam mój wyniczek badania moczu i jest :no: nie za bardzo w sumie wszystko w nim wygląda na jakiś stan zapalny i bardzo się ciesze że już jutro ide do ginka bo za fajnie to to nie wygląda i tak sobie myślę że może to akurat to dodatkowo obciąża mój organizm i dlatego czuje sie od kliku dni aż tak źle liczyłam na troche lepszy wynik ale cóż poradzić :-:)-(

Witam wszystkie majowe Mamusie. Dzisiaj właśnie byłam na usg i potwierdziłam,że jestem w ciąży a termin mam na 10maja. NIe pisalam wcześniej przed usg bo chciałam się upewnić,że z dzidzią jest wszystko ok. Poprzednia ciąża niestety obumarła i od marca jestem mamusią Aniołka.
Jak zobaczyłam dzisiaj z mężem takie maleńkie bijące serduszko, to jakby mi kamień z serca spadł.
Mam na imię Magda, mieszkam z mężem na stałe w Anglii a w Polsce mieszkałam w Zgorzelcu i potem we Wrocławiu.
Życzę wszystkim Mamusią wspaniałej ciąży

Witam wszystkie MAMUSIE które ostatnio dołączyły do naszego grona ;-)

mój synek miał wczoraj pasowanie na ucznia
fotka poniżej ;-) 1 łąweczka blondynek w okularkach ;-)

Witaj cfcgirl :-)Gratuluje ci i zycze obys w maju trzymala w rekach swoje malenstwo!:-):-):-):-):-)
Puchatko wszystko bedzie ok,daj jutro znac jak po wizycie u gina:tak::-)moze rzeczywiscie masz jakis stan zapalny i po lekach zrobi ci sie lepiej czego zycze:tak::-)
Minka no no gratuluje pierwszoklasisty:tak::-):-):-):-)

witajcie kochane Majóweczki!
Spieszę donieść, że dziś się ślicznie obroniłam i kamień z serca mi spadł! tak długo to odwlekałam, nie chciało mi się pisać pracy.... no ale zdążyłam w ostatnim możliwym terminie uffff!! Piękny dzień dla mnie! :tak::-D

Puchatka, dużo zdrówka dla Ciebie - będzie wszystko ok, zobaczysz!

Cfcgirl, trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze tym razem!!!

Iwonka, ja też bym non stop spała, tylko w dzień nie bardzo mam okazję na drzemkę, szczególnie że Maks nie sypia w ciągu dnia... w każdym razie jak jestem taka koszmarnie zmęczona to seks też nie nalezy do moich marzeń wieczorem.... w pierwszej ciąży sobie troszkę spałam popołudniami i zupełnie inaczej się czułam :sorry2:

cfcgirl - witaj i byle do maja! Ja też jestem mama aniołka - IX.2005, ale za drugim razem wszystko poszło gładko. Tobie też tego z całego serca życzę :tak:

Puchatko - doskonale Cie rozumiem - ja tez jestem non stop zmęczona i śpiąca i w ogóle czuje się jakbym miała za chwilę zapaść w sen zimowy... ale jeszcze trochę i to minie - musimy sie tak pocieszać. :-D
U mnie dodatkowo krązy po domu taki 15 miesięczny pożeracz energii, więc jestem zupełnie wypompowana - dopiero przed chwilką usnął :baffled:. Oby spał do rana :tak:

Ola K. - GRATULACJE Pani Magister! Ja też nie mam okazji do drzemki w dzień z tego samego powodu co Ty, i czasem sie dziwię, porównując ile spałam przy pierwszej ciąży, skąd ja biorę siły tym razem?!

Pozdrowionka dla wszystkich zmęczonych i utrudzonych :cool2:

reklama
cfcgirl witaj wśród majóweczek:-)
Olu wielkie gratulacje aż mi sie przypomniała moja obrona i łezka wspomnień zakręciła się w oku:tak::tak:
Iwonko Olu mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i naprawdę się ciesze że ta wizyta już dzisiaj :tak::tak:
Minko Twój synuś to już prawdziwy student ;-)
Agusiaa ja nie mogę powiedzieć że posypiam w dzień bo do jakiegoś tygodnia ja po prostu całkiem regularnie przesypiam popołudnia jestem tak padnięta że nie daję rady a że mam możliwość to po prostu śpię wiem że pod tym względem pierwsza ciąża to luksus bo jeszcze nie ma drugiego szkraba który domagałby sie uwagi :tak::tak:

Reszcie majóweczek miłego dnia życzę :-):-) u mnie standardowo już mdłości od rana:sick:

Do góry