reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witajcie u mnie slonecznie i jak na razie dobrze sie czuje,wczoraj wzielam folik na noc zobaczymy czy mi pomoze i mdlosci nie beda tak dokuczacja nie mam nigdy rano ich a dopioero tak kilka godzin po wstaniu i trzymaja mnie do samej nocyna sex woooogole nie mam ochotyWczoraj sie skusilam i bylo male co nieco ale ja bylam zimna jak lodJestem ogolnie zmeczona i tez ciagle bym spala,Spie w dzien i o 19 juz spowrotem padam,siku latam co godzineprzez to czlowiek nie wyspanyNo ale moje kochane majoweczki mam nadzieje ze jeszcze miesiac i wroca nam sily witalne i bedziemy mogly cieszyc sie bardzo w pelni naszym stanem:-):-):-)
Karola i Puchatka zycze wam udanych jutrzejszych wizyt u gina:-)
Milego dnia!!!
Karola i Puchatka zycze wam udanych jutrzejszych wizyt u gina:-)
Milego dnia!!!
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie kobietki ja właśnie wcięłam obiadek i szczerze mówiąc to się troszke dziś zmartwiłam odebrałam mój wyniczek badania moczu i jest nie za bardzo w sumie wszystko w nim wygląda na jakiś stan zapalny i bardzo się ciesze że już jutro ide do ginka bo za fajnie to to nie wygląda i tak sobie myślę że może to akurat to dodatkowo obciąża mój organizm i dlatego czuje sie od kliku dni aż tak źle liczyłam na troche lepszy wynik ale cóż poradzić :--(
cfcgirl
Mamusia Marysi
Witam wszystkie majowe Mamusie. Dzisiaj właśnie byłam na usg i potwierdziłam,że jestem w ciąży a termin mam na 10maja. NIe pisalam wcześniej przed usg bo chciałam się upewnić,że z dzidzią jest wszystko ok. Poprzednia ciąża niestety obumarła i od marca jestem mamusią Aniołka.
Jak zobaczyłam dzisiaj z mężem takie maleńkie bijące serduszko, to jakby mi kamień z serca spadł.
Mam na imię Magda, mieszkam z mężem na stałe w Anglii a w Polsce mieszkałam w Zgorzelcu i potem we Wrocławiu.
Życzę wszystkim Mamusią wspaniałej ciąży
Jak zobaczyłam dzisiaj z mężem takie maleńkie bijące serduszko, to jakby mi kamień z serca spadł.
Mam na imię Magda, mieszkam z mężem na stałe w Anglii a w Polsce mieszkałam w Zgorzelcu i potem we Wrocławiu.
Życzę wszystkim Mamusią wspaniałej ciąży
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj cfcgirl :-)Gratuluje ci i zycze obys w maju trzymala w rekach swoje malenstwo!:-):-):-):-):-)
Puchatko wszystko bedzie ok,daj jutro znac jak po wizycie u gina:-)moze rzeczywiscie masz jakis stan zapalny i po lekach zrobi ci sie lepiej czego zycze:-)
Minka no no gratuluje pierwszoklasisty:-):-):-):-)
Puchatko wszystko bedzie ok,daj jutro znac jak po wizycie u gina:-)moze rzeczywiscie masz jakis stan zapalny i po lekach zrobi ci sie lepiej czego zycze:-)
Minka no no gratuluje pierwszoklasisty:-):-):-):-)
witajcie kochane Majóweczki!
Spieszę donieść, że dziś się ślicznie obroniłam i kamień z serca mi spadł! tak długo to odwlekałam, nie chciało mi się pisać pracy.... no ale zdążyłam w ostatnim możliwym terminie uffff!! Piękny dzień dla mnie!
Puchatka, dużo zdrówka dla Ciebie - będzie wszystko ok, zobaczysz!
Cfcgirl, trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze tym razem!!!
Iwonka, ja też bym non stop spała, tylko w dzień nie bardzo mam okazję na drzemkę, szczególnie że Maks nie sypia w ciągu dnia... w każdym razie jak jestem taka koszmarnie zmęczona to seks też nie nalezy do moich marzeń wieczorem.... w pierwszej ciąży sobie troszkę spałam popołudniami i zupełnie inaczej się czułam
Spieszę donieść, że dziś się ślicznie obroniłam i kamień z serca mi spadł! tak długo to odwlekałam, nie chciało mi się pisać pracy.... no ale zdążyłam w ostatnim możliwym terminie uffff!! Piękny dzień dla mnie!
Puchatka, dużo zdrówka dla Ciebie - będzie wszystko ok, zobaczysz!
Cfcgirl, trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze tym razem!!!
Iwonka, ja też bym non stop spała, tylko w dzień nie bardzo mam okazję na drzemkę, szczególnie że Maks nie sypia w ciągu dnia... w każdym razie jak jestem taka koszmarnie zmęczona to seks też nie nalezy do moich marzeń wieczorem.... w pierwszej ciąży sobie troszkę spałam popołudniami i zupełnie inaczej się czułam
cfcgirl - witaj i byle do maja! Ja też jestem mama aniołka - IX.2005, ale za drugim razem wszystko poszło gładko. Tobie też tego z całego serca życzę
Puchatko - doskonale Cie rozumiem - ja tez jestem non stop zmęczona i śpiąca i w ogóle czuje się jakbym miała za chwilę zapaść w sen zimowy... ale jeszcze trochę i to minie - musimy sie tak pocieszać.
U mnie dodatkowo krązy po domu taki 15 miesięczny pożeracz energii, więc jestem zupełnie wypompowana - dopiero przed chwilką usnął . Oby spał do rana
Ola K. - GRATULACJE Pani Magister! Ja też nie mam okazji do drzemki w dzień z tego samego powodu co Ty, i czasem sie dziwię, porównując ile spałam przy pierwszej ciąży, skąd ja biorę siły tym razem?!
Pozdrowionka dla wszystkich zmęczonych i utrudzonych
Puchatko - doskonale Cie rozumiem - ja tez jestem non stop zmęczona i śpiąca i w ogóle czuje się jakbym miała za chwilę zapaść w sen zimowy... ale jeszcze trochę i to minie - musimy sie tak pocieszać.
U mnie dodatkowo krązy po domu taki 15 miesięczny pożeracz energii, więc jestem zupełnie wypompowana - dopiero przed chwilką usnął . Oby spał do rana
Ola K. - GRATULACJE Pani Magister! Ja też nie mam okazji do drzemki w dzień z tego samego powodu co Ty, i czasem sie dziwię, porównując ile spałam przy pierwszej ciąży, skąd ja biorę siły tym razem?!
Pozdrowionka dla wszystkich zmęczonych i utrudzonych
cfcgirl
Mamusia Marysi
Dzięki dziewczyny. Mam nadzieje,że milo spędzimy razem czas.
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
cfcgirl witaj wśród majóweczek:-)
Olu wielkie gratulacje aż mi sie przypomniała moja obrona i łezka wspomnień zakręciła się w oku
Iwonko Olu mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i naprawdę się ciesze że ta wizyta już dzisiaj
Minko Twój synuś to już prawdziwy student ;-)
Agusiaa ja nie mogę powiedzieć że posypiam w dzień bo do jakiegoś tygodnia ja po prostu całkiem regularnie przesypiam popołudnia jestem tak padnięta że nie daję rady a że mam możliwość to po prostu śpię wiem że pod tym względem pierwsza ciąża to luksus bo jeszcze nie ma drugiego szkraba który domagałby sie uwagi
Reszcie majóweczek miłego dnia życzę :-):-) u mnie standardowo już mdłości od rana:sick:
Olu wielkie gratulacje aż mi sie przypomniała moja obrona i łezka wspomnień zakręciła się w oku
Iwonko Olu mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i naprawdę się ciesze że ta wizyta już dzisiaj
Minko Twój synuś to już prawdziwy student ;-)
Agusiaa ja nie mogę powiedzieć że posypiam w dzień bo do jakiegoś tygodnia ja po prostu całkiem regularnie przesypiam popołudnia jestem tak padnięta że nie daję rady a że mam możliwość to po prostu śpię wiem że pod tym względem pierwsza ciąża to luksus bo jeszcze nie ma drugiego szkraba który domagałby sie uwagi
Reszcie majóweczek miłego dnia życzę :-):-) u mnie standardowo już mdłości od rana:sick: