reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

przyszłam chociaż pomachać bo ja nie do życia jestem normalnie mi jakieś krasnoludki w nocy ukradły wszystkie siły :baffled: do mulenia i zawrotów głowy zaczynam sie przyzwyczajać ale ten brak sił straszny a tu trzeba się powoli zabierać za podatki zusy i takie tam wczoraj jak padłam o 16.30 to spałam do 19 a przed 20 już byłam w łóżku jejciu jeszcze dzisiaj pół dnia czwartek i piątek i na szczęście weekend:tak::tak:
Do ginka pójde w piątek tak będzie najlepiej:tak::tak: chyba wtrzymam jakoś te dwa dni i pójde juz z wynikami zastanawiam sie jak wyjdzie moja morfologia teraz bo kiedyś miałam zawsze niską hemoglobine i troszke sie martwie ale będzie dobrze musi być :tak::tak:
Miłego dnia majóweczki Wam i Waszym grzecznie rosnącym brzuszkom:tak::tak::-)

reklama
Puchatka, a ja Tobie życzę dużo sił!
I wszystkim pozostałym Majówkom też oczywiście, w tym także po cichutku sobie ;-)

Drogie Majóweczki, pewnie mnie tu nie będzie do końca tygodnia, ale potem znów się pojawię.
Jutro bronię moją od daaaaaawna zaległą pracę mgr, okropnie się denerwuję!!

Całuski dla wszystkich!

No to życzymy powodzenia:-) Napewno bardzo dobrze obronisz, nie denerwuj się:no:pozdrawiam i trzymam kciuki:-)

Kochane jesteście...! Tylko zastanawiam się co będzie jeżeli nie odpowiem na pytania teoretyczne, które zostaną mi postawione ;-) hihi ponieważ przez cały okres studiów unikałam wszelkich przedmiotów teoretycznych koncentrując się na praktyce... zresztą w swoim zawodzie pracuję już od 8 lat bez dyplomu chociaż to akurat taka profesja w której do tej pory w zasadzie liczyła się wiedza i umiejętności praktyczne niekoniecznie sam papier...

W ogóle gdyby nie różne zmiany planów itd to powinnam studia skończyć spokojnie już jakieś 8 lat temu, teraz owszem wyrzucam sobie, że się bardziej interesowałam pracą, że zrobiłam za długą przerwę między licencjatem a mgr.... no ale jutro daj Boże będzie już PO WSZYSTKIM!

Tak jest Olu bedzie dobrze! Trzymamy kciuki i bedziemy czekac na wisci od ciebie!

A ja wlsnie wstalam a moje dziecko jeszcze spi.Jeszcze bym spala ale oczywiscie moj pecgerz mi nie dal:)
Zwolinka a co u ciebie? Jak sie czujesz? Gdzie masz suwaczek:)

WITAJCIE KOCHANE:-)OSTATNIO MAM TAK ZABIEGANY DZIEN ZE NIE MAM CZASU NA TO BY DO WAS ZAJZEC :-(DOPIERO W NOCY KIEDY MALY SPI JESTEM WOLNA I MOGE COKOLWIEK DLA SIEBIE Z ROBIC:tak:U MNIE WSZYSTKO OK JUZ W PIATEK DO GINKI SIE WYBIERAM:tak:TROSZKE OSTATNIO SIE ZLE CZUJE ALE TO PEWNIE DLATEGO ZE SIE W SZYSTKO ZMIENIA TAM W SIRODKU:-)ALE OGOLNIE JEST OK:tak:IWONKO FAJNIE ZE WSZYSTKO OK I LEKARZ CI SIE SPODOBAL;-)OLA POWODZENIA :-)ZYCZE WAM MILEJ NOCKI:-)

reklama
Witajcie Kobietki!!!
mam nadzieję że Wy lepiej sie czujecie niż ja bo ja normalnie mało nie padnę głową na klawiaturę spałabym na okrągło gdybym mogła poza tym jest po prostu słabo i ledwo doczłapałam sie do pracy:-:)-:)-( dzięki Bogu jutro już piątek :tak::tak: mdłości mnie męczą i od wczoraj okropny ból głowy :sick::sick::sick:zresztą wczoraj juz po 21 spałam mam wrażenie że mój organizm fizycznie póki co nie za bardzo daje radę wiem że mogłoby byc gorzej ale jak na mnie tyle wystarczy myślałam nawet o kilkudniowym zwolnieniu ale boje się że potem mogłby być mi jeszcze trudniej totalny mętlik w głowie póki co ide siłą rozpędu :baffled: staram się pocieszać tym że im ja się gorzej czuję tym maleństwo lepiej ale czasem bardzo ładnie prosze maluszka żeby dał mamusi jeden dzień wytchnienia:confused:
Trzymajcie się cieplutko i wybaczcie to marudzenie ale może choć Wam łatwiej będzie mnie zrozumieć:tak::tak: miłego dnia dla Was i dzieciaczków po obu strinach brzuszka:tak::tak:

Do góry