reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Jejku, dziewczyny, juz nie wiem jak wytrzymam do tego 23 pazdziernika, zeby w koncu zrobic to pierwsze usg... :confused2:Moglam pomyslec wczesniej i jechac gdzies prywatnie, myslalam "czas szybko zleci, w koncu to niedlugo", a jednak dluzy sie niemilosiernie... :sick:
Tak sie dobrze czuje, jakbym wogole w ciazy nie byla, nawet ta sennosc juz nie jest taka duza. Mam nadzieje, ze w brzuszku wszytko dobrze i poprostu mam bardzo grzeczne dziecko...?
Hm, a wie ktoras z Was, ze no, gdyby... cos sie stalo... (tfu, tfu wypluwam jak najdalej) to cos czuc? Koniecznie jest jakies krwawienie, czy moze nie byc? Jezusie, niech ten czas szybciej plynie...

reklama
Witam:-) ja wlasnie wcinam slatke jarzynowa od tesciowki ale cos jest z nia nie tak,wydaje mi sie strasznie slodka albo ja mam jakis zmieniony smak???????Duzo potraw mi smakuje inaczej...
Olu ogromniaste gratulacje!!!!!To byla juz tylko formalnosc,zreszta my tu wszystkie na watkach trzymalysmy za ciebie kcikasy szczegolnie na Mamach siedzacych w domach z dziecmi:-) Przynajmniej jedno zmartwienie masz mniej:tak::-)
AnnieLO co ty mowisz,wszystko jest ok! Ja w pierwszej ciazy nic a nic nie czulam ale na Usg polecialam w 8 tygodniu bo nie moglam uwierzyc ze jestem w ciazy i chcialam juz widziec swoje malenstwo jak i teraz:-)Idz prywatnie i juz.:-)

AnnieLo, powiem Ci dla Twojego wewnętrznego spokoju idź gdzieś prywatnie. Ja też nie mogę się doczekać do kolejnego usg mam 18.10 też kawał czasu, ale byłam w sumie nie dawno bo 25.09 jestem spokojna. nie mam mdłości i co więcej wymiotów senna jestem w środku dnia. Gin powiedział że nie muszę mieć objawów że dla mnie to bardzo dobrze. Z Twoją dzidzią na pewno jest wszystko ok. tak jak z moją. I TEGO SIĘ TRZYMAJMY !!!!!!

Ech, zadzwonie dzis do mego ginka i zapytam gdzie bym mogla isc na prywatne USG, mam nadzieje, ze tez nie trzeba bedzie dlugo czekac, jak z tymi panstwowymi. Dzieki za pocieszenie! Jak bylam w ciazy z Leem, to az tak dobrze sie nie czulam, jadlam tylko wybrane rzeczy i schudlam sporo w pierwszych miesiacach, a teraz moge jesc wszystko! :nerd:

Dziewczyny ktore nie sa wpisane na liste majoweczek prosze o wpis na odpowiednim watku z data przewidywanego porodu.Ja nie pamietam waszych terminow a nie bede przeszukiwac watku z postami gdzie podalyscie date porodu.Takze prosze o wpis a ja zaraz uzupelnie nasza magiczna majowa liste:tak::-):-):-):-)

AnnieLO ja do swojego gin-a poszłam pierwszy raz "z buta" i przyjął mnie na końcu swojej pracy o 20.30, wcześniej chodziłam do takiej trzepaczki też prywatnie i stwierdziłam że pierwsze co to stracę u niej zdrowie bo mnie nerwy zjedzą. Dowiedz się od koleżanek , albo wejdź na forum w swoim mieście tam wszystko opiszą o gina-ch. Ja tak zrobi ła i póki co nic złego nie mogę powiedzieć o moim doktorku.:-)

Ha, zeby tu chociaz byly takie forum dla mam itp... ALE gdzie tam, malo jest takich. :cool:
No i wogole, w mojej okolicy to niepopularne jakos, zeby gabinety ginekologiczne mialy tez w wyposazeniu aparature do USG, ech... :no: Inaczej tu jest niestety jakos tak...

AnnieLo zapraszam do mnie, zaraz coś wykombinujemy. Wiesz co to może jak forum nie to wpisz w wyszukiwarkę gin-ów od razu wpisz przy nich usg i zobaczysz ilu Ci wyskoczy.

reklama
Do góry