reklama
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
vivien- suuuper! wklej fotke z USG
Iwonka- czekamy na wiesci po wizycie u gina!!!!
Iwonka- czekamy na wiesci po wizycie u gina!!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No i jestem:-)Wizyta udana! Jestem bardzo zadowolona z tego lekaza Salam Salti;-)Nie bylam umowiona na godzine konkretna bo nie wiedzialam o ktorej moj Robert bedzie mogl wyjsc z pracy,wiedzialam tylko ze do 17:30 mam sie do niego zglosic a tam kolejka kobiet,bylam 6ale to dobrze mi wrozylo.Najpierw powiedzialam ze same badanie usg mnie interesuje.Zrobil ,wszystko dokladnie mi tlumaczyl co jest czym lub czym bedzie w przyszlosci(np ze to bedzie lozysko itd) nazw nie pamietam Dzieciaczek ma 16mm,serducho bije jak dzwon 162 u/min :-)pieknie bylo slychac.Wszystko jest w jak najlepszym pozadku.Wedlug usg 8 tydzien i 1 dzien.Termin 16 majW koncu zdecydowalam sie ze i odrazu bedzie porada lekarska bo mi sie facet spodobalMam juz zalozona karte ciazy,kolejna wiztya lacznie z USG mam 6 listopadapowiedzial ze jak sie ma mdlosci to nie brac zadnych witaminek,zelaza tylko sam kaws foliowy i to najlepiej przed snem ze wtedy powinno byc lepiej.Powiedzial ze moge do niego dzwonic w kazdej chwili gdyby mnie cos nie pokoilo.Wyniki badan powiedzial ze mam super i ze nawet za dobre.Ogolnie super gin i z calym sercem moge go polecic.Facet po 40tce,zonaty.Avha i powiedzial ze mam strasznie ruchliwe i zywotne dziecko i jesli moge to zebym dziecko zostawila z kims w domu jesli maz bedzie chcial wejsc ze mna na usg bo on sie wtedy lepiej skupi a tak to go bedzie dziecko rozpraszac fotki w odpowiednim watku:-)
Vivien to super ze udana wizyta i wszystko ok!:-)
Vivien to super ze udana wizyta i wszystko ok!:-)
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Iwonka- super super super. Gratulacje!!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Basiek no tez sie ciesze a ciekawe co tam u Marlene??????????
Iwonka2006 - grunt to lekarz, który nam odpowiada, ciesze sie, że takiego właśnie znalazłaś! No i oby każda wizyta przynosiła same takie pozytywne wieści.
Dzieki też ze napisałaś o tym foliku, bo szczerze powiem, że tak się zastanawiałam ostatnio kiedy mam brać i czy to majakieś znaczenie. I tak sobie raz rano, raz wieczorem przyjmowałam tableteczkę.... a wtedy czasem mozna sie pogubić
Vivien - spora ta Twoja kruszynka, pewnie niezły strongman , no chyba, że to dzieczynka będzie...
pozdrawiam majóweczki, papa
Dzieki też ze napisałaś o tym foliku, bo szczerze powiem, że tak się zastanawiałam ostatnio kiedy mam brać i czy to majakieś znaczenie. I tak sobie raz rano, raz wieczorem przyjmowałam tableteczkę.... a wtedy czasem mozna sie pogubić
Vivien - spora ta Twoja kruszynka, pewnie niezły strongman , no chyba, że to dzieczynka będzie...
pozdrawiam majóweczki, papa
M
Marlene
Gość
iwonka2006 ciesze sie ze z twoim dzidziusiem wszystko wporzadku Jak wkleisz zdjecia z usg to daj znac. A co do mnie to dalej nic nie wiem :-( Bylam u lekarza ,ktory jak sie mozna bylo tego spodziewac nawet mnie nie zbadal, nic...zero. Stwierdzil tylko (chyba na podst.mojego wygladu) ze bede miala wczesniaka, a to ze mam plamienia to czasem jest normalna rzecza a czasem nie. I jak tu sie nie denerwowac?? Na koniec tylko dowiedzialam sie ze pojde na usg za ponad tydzien zeby zobaczyc czy wszystko ok...to i tak lepiej niz za ponad miesiac, ale chyba w takiej sytuacji jak moja...powinni to zrobic odrazu :-( Za tydzien to rozne rzeczy moga sie wydarzyc :-( Nic pozostalo mi cierpliwie czekac
M
Marlene
Gość
jesli bedziesz miala chwilke to bardzo chetnie uslysze twoje rady na temat zamieszczania suwaczka
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam:-)ja dzis okropnie spalam,strasznie czulam ciagle nacisk na pecherz i 5 razy dzis latalam do lazienkido tego snily mi sie zdjecia z USG ale to rozne z 50 ich widzialam i tak cala noc ogladalam i ogladalam te zdjecia
Malene musze przyznac ze dziwny lekarza nie mozesz isc prywatnie na USG chociazbo rozumiem ze drogo jest i do lekarza prywatnie nie bedziesz chodzic? Czy jak to wogole wyglada????Chodzisz teraz na ubezpieczenie? A z suwaczkiem mow kiedy chcesz to pomoge ,pokaz jaki bys chciala miec ,zawsze mozna go zmienic na inny:-)a zdjecia z usg wczoraj juz wkleilam jak klikniesz w ten link ktory ci podalam to bedziesz miala spis watkow MAJ 2008 i tam sa rozen jak lista majoweczek i inne ciekawe wateczki naszewpisz sie na nie:-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2008-f175/
Malene musze przyznac ze dziwny lekarza nie mozesz isc prywatnie na USG chociazbo rozumiem ze drogo jest i do lekarza prywatnie nie bedziesz chodzic? Czy jak to wogole wyglada????Chodzisz teraz na ubezpieczenie? A z suwaczkiem mow kiedy chcesz to pomoge ,pokaz jaki bys chciala miec ,zawsze mozna go zmienic na inny:-)a zdjecia z usg wczoraj juz wkleilam jak klikniesz w ten link ktory ci podalam to bedziesz miala spis watkow MAJ 2008 i tam sa rozen jak lista majoweczek i inne ciekawe wateczki naszewpisz sie na nie:-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2008-f175/
reklama
Witam :-)
Iwonka, fajnie, że lekarz Ci się spodobał! A ja się zastanawiam jeszcze nad Enel-Medem na Zaciszu... oni też mają abonamenty rodzinne, więc wszyscy moglibyśmy korzystać, ale nawet abonament podstawowy dla jednej osoby to 120zł miesięcznie, myślę, że byłoby to w rozbiciu na miesiące ciąży w miarę porównywalne z kosztami wykonywania comiesięcznych badań lab., wizytami u gina oraz kilkoma USG. Może się tam wybierzemy w piątek bo powinniśmy być już w Wawie, i dowiemy dokładnie....
Ciekawe jakie mają USG itd.
Iwonka, fajnie, że lekarz Ci się spodobał! A ja się zastanawiam jeszcze nad Enel-Medem na Zaciszu... oni też mają abonamenty rodzinne, więc wszyscy moglibyśmy korzystać, ale nawet abonament podstawowy dla jednej osoby to 120zł miesięcznie, myślę, że byłoby to w rozbiciu na miesiące ciąży w miarę porównywalne z kosztami wykonywania comiesięcznych badań lab., wizytami u gina oraz kilkoma USG. Może się tam wybierzemy w piątek bo powinniśmy być już w Wawie, i dowiemy dokładnie....
Ciekawe jakie mają USG itd.