reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry szanownym Paniom i szanownym Iskiereczkom. Uciekamy z Marysia do pracy. Strasznie nam się nie chce, bo na dworze okropnie zimno jest, a mnie od wczoraj bardzo bola plecki. Mąż natarł mi Fastum zelem i mogłam spokojnie spać. Jak nie dam rady uciekam do lekarza i idę na zwolnienie. Albo po prostu wezmę parę dni wolnego. Zobaczymy. Byle do końca marca.
Życzę wszystkim cieplutkiego miłego dnia...

reklama
ja tez witam...:-) u nas pochmurno, ale po śniegu nie zostało już ani śladu :-D:-D:-D i nawet ciepło jest...niech przyjdzie już ta wiosna:tak::tak::tak: my (ja i brzusio) w pracy, a mój superowy monż :-) meczy się biedak nad remontem pokoiku, który będzie nasz a sypialnią i pokojem dla maluszka...już nie mogę się doczekać..jak wszystko ślicznie pójdzie, to jutro malowanie...:-) dzisiaj mam też szkołę rodzenia, więc dzień pełen wrażeń..muszę Wam powiedzieć, ze strasznie mi sie podobają tez zajęcia...myślałam,
ze będzie jakoś tak nudno, że będziemy czuć się skrępowane..a tu:szok: tak fajnie...

POLKA, a może spróbuj sie zarejestrować do diabetologa, on Ci powie dokładnie, co możesz a co nie...ja od razu dostałam skierowanie ze szpitala na kontrolę i następną mam znowu w przyszłym tygodniu...bo tego cukru nie można sobie olać... :baffled::baffled::baffled:

POLKA, a może spróbuj sie zarejestrować do diabetologa, on Ci powie dokładnie, co możesz a co nie...ja od razu dostałam skierowanie ze szpitala na kontrolę i następną mam znowu w przyszłym tygodniu...bo tego cukru nie można sobie olać... :baffled::baffled::baffled:

Witam wszystkie Majóweczki!!!

My (ja i mój brzusio) jedziemy zaraz "w dowiedziny" do pracy, pochwalić się swoim przyrostem wagi :-D:-D:-D

Potem jadę na jakieś "dzidziusiowe" zakupki (obiecałam sobie, że juz nie kupuję żadnych ciuszków, bo mam wyprawkę w rozm.62 i 68 :-D:-D - skutki wyprzedaży w 5.10.15). Jedziemy też "podotykać" sobie wózeczki. W zasadzie jestem zdecydowana, ale chcę jeszcze sobie popatrzec "na żywo" i zobaczyć, jak się prowadzą :tak:

Miłego dzionka wszystkim, odezwę się popołudniu i może pochwalę się jakimiś zdobyczami

Ja jeszcze nic nie kupowałam. Ale mam straszna ochotę. W tym tygodniu planuje kupiś sobie jakieś koszule. Ostatnio miałam sen, że gdzieś miałam jechać ale nie byłam spakowana:/wię uznałam że czas na drobne zakupy:)

Dzień dobry Majóweczki!

U nas też szaro-buro, ociepliło się i śniegu brak... tym razem to już chyba naprawdę koniec zimy będzie..

Wyprawiłam Meza do pracy, teraz biore sie za sprzatanie, a pozniej sniadanko...
Ciag dalszy problemow ze snem u mnie - nie moge spac prawie w ogole, rano wstaje padnieta z bolem glowy. No nic.. juz coraz blizej konca wiec trzeba przetrwac.

Milego dnia!

hej dziewczyny u nas tez straszna pogoda strasznie ponuro i zimno

a ja musze siedziec dzis do 12 przy kompie i robic konspekt chyba sie nie wyrobie:angry::angry::no::no:

reklama
Witam i ja!
Dzisiaj jestem po upuszczeniu krwii - jutro wyniki a pojutrze wizyta u ginki.
Spodziewam się potwierdzenia dziewczynki :-)
Łania - współczuję kłopotów ze spaniem i łączę się z Tobą w bólu, aczkolwiek z innych powodów. Mieszko ostatnio budzi się w nocy, a jak nie on to mój mąż. I tak na zmianę "dbają" o to abym się niewysypiała. Od czerwca to już chyba w ogóle zapomnę co to znaczy spać w nocy :confused:
Anusiasac - oj, wiem co za dreszcz emocji Cię przeszywa w związku z remontem Waszego pokoju. Fajna sprawa. Juz tylko Maluszka Wam nim bedzie brakowało :-) Ale niedługo i on już sie pojawi!

Miłego dnia dla wszystkich.

Do góry