reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
maja_28
cudowne zasłonki, łózeczko twojej córci również śliczne :-):-):-) ja zanim urządzę pokoik mojej córci minie jeszcze sporo czasu, ale już planuje co i jak hehe.

IWONKA już mi obojetne z jakiej strony ten suwaczek a moze w moich ustawieniach nie jest ustawiona jakas opcja zebym go mogła wstawic .Już sama nie wiem a chce jakikolwiek bo juz tyle razy próbowałam ze rece opadaja .ze zdjeciem nie maialam takich problemów:no:a powiedz mi jeszcze co jest za pole pod ikonam wiadomości-co tam sie wstawia???????????(trackbacks)
Tego wogole sie nie uzywa..:no:jak robisz jak ja ci pisalam to powinno byc ok,A gdzie wklejasz ten kod skopiowany?
Mm dobrze ze juz wszystko ok:tak:
Maja super pokoik :tak:
A twoja corcia ladnie spi w swoim lozeczku? Nie przychodzi do was w nocy?

OlaK no prosze jaki madry synek:tak::-)

Cześć Dziewczyny!

Ja dziś jakoś nie miałam weny na pisanie...

Puchatka - co do imienia Maja, to my to samo wybraliśmy jak sie dowiedzielismy, ze bedzie dziewczynka... hoc mi sie caly czas wydawalo, ze chlopak bedzie, wiec wczesniej tylko imiona meskie mielismy wybrane...
A co do Twojego Meza: "Maja - Jedna z wersji imienia Maria. Pochodzenia najprawdopodobniej hebrajskiego, od słowa mariam (napawać radością) lub egipskiego meri-jam (ukochana przez Boga). W Polsce częściej nadawane dopiero po drugiej wojnie światowej. Zdrobnienia: Majka. Inne formy: Maia. Obce formy: Maja, Maia, Maya (ogólnie przyj. forma)
Czyli jak by sie uprzec, to prawie Maria.;-)

Ola - no a co mamusia bedzie balaganic w pokoju syna - niewolno.;-)

Witajcie wieczorowa porą!

Aniusia, niee kupuj za duzoo butelek, bo moze się okazać, ze nawet najlepsze nie będą twojemu dziecku pasowały, w kazdej chwili możesz potem cos dokupić

co do krawienia z nosa i dziąseł, moja lekarka kazała mi brac wit C albo rutinoscorbin, zeby uszczelnic naczynia krwionośne

Polka, ruchy musisz czuc do końca, dokladnie jak pisała Iwonka. Gdybys nie czuła, to znaczy ze dzieje się cos niedobrego i trzeba jechac do lekarza

Maja, pokoik super, widze, ze caly z ikei, lóżko tez mi sie podoba, tez myslałam o takim dla Kubasa, ale ono chyba bardziej dla dziewczyki pasuje... bede musiala niedlugo mu cos kupic, bo lóżeczko ze szczebelkami to on juz siostrzyczce odstapił

A ja jutro rano jade robic badania, zeby wyniki były na czwartek, bo mam wtedy wizyte, a zeżarłam dzisiaj ogromne lody z bita śmietaną!!! ciekawe jak mi cukier wyjdzie...

Juana - ja przed ostatnimi badaniami zaaplikowalam sobie mega porcje slodyczy wieczorem dzien przed, a badania wyszly bardzo dobrze, wiec wydaje mi sie, ze nie ma to wiekszego wplywu.

Dobranoc kochane majóweczki!
Oj cięzki tydzień przede mną z chorym Maksiem w domku i mnóstwem pracy (choć i tak część odwołałam). Ale przynajmniej Maksio w znakomitym humorze i powiedziałabym wręcz że mniej marudny niż na co dzień.
do jutra!!

reklama
dobranoc,
Iwonka, Maja śpi u siebie, czasem przychodzi ok. 4-5 rano do nas, bo ma fazę na maszkary i cienie na ścianie :baffled::confused: takie wiek niestety, wyobraźnia pracuje na najwyższych obrottach, hehe
więc od kilku dni śpi przy lampce nocnej, żeby rzadnych cieni nie było:-p

Do góry