reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Mi tez sie chce hehe :)
a ja dzis zjadlam na obiadek ziemniaczki z jajkiem sadzonym i pekinke siweza z marchewka :-D meza niema wiec moge jesc takie rzeczy bo podejrzewam ze on by jajeczkiem sie nie zadowolil :-)

madamagda mi sie ta gospodnyni czasami uaktywnia bo poprostu trzeba cos z czasem robic :-)

reklama
Biedactwa, post od sexu macie, a ja dziś poszalałam z rańca z J...oj działo się. Ale mi to tak sie teraz chce, od wielkiego dzwonu tylko:baffled:.
Za to słodycze idą na kilogramy, dziś zjadła całą tubkę mleka skondensowanego i mi mało było, o zgrozo:szok:.

No juz dostalam sie na bb wreszcie ale juz nei bede pisac na nowo posta dlugiego jaki nie dawno pislalam i mnie wywalilo z bb.
Ola Ale sie usmialam z twojego meza....:) Smacznego!

Ola - jak moj by mi mowil, ze za wolno jem, czy zmywam, to zaraz by klotnia wielka byla... no chyba, ze w zartach takie rzeczy.. Ale teraz, kiedy jestem bardziej humorzasta niz przed ciaza, to i w zartach chyba bym nie odpuscila.:-D
Co do postu - to ja poprostu dzis mam ochote na rybke, a nie to, zebym tak przestrzegala...:-)
A co do seksiku, to niestety tez mam mniejsza ochote, wiec napewno rzadziej niz przed ciaza...

Ja uciekam do lekarza, do uslyszenia.:-)

No to po kolei...

U mnie postny obiad: rosołek z kawałkiem pręgi wołowej _ gulasz z wieprzowinki z makaronem. :szok:
To nie bunt postny - a raczej sama w siebie wciskam mięcho...
Jak juz pisalam - nie mam ochoty na mieso, a ze zostało mi jeszcze gulaszu i nie chciałam go wyrzucic - wcisnęłam dzisiaj na obiad.
Na kolacje zas planuję.. racuszki :rofl2: z jabłuszkiem :tak:
A knedelki zjem sobie jutro :-) Mam ochote... bardzo....

Co do libido - moje było wyszło.. :baffled:

A ja wrocilam do pracy i myslalam,ze moze do 27 lutego popracuje ale nie wiem jak to bedzie bo brzuch mi zaczal przeszkadzac i czuje sie jak ociezala betoniara :-(Co do pracodawcow to moi sa ok,zdziwili sie ze jestem w ciazy (po mnie sie tego najmniej spodziewali bo nie mieszkam z mezem) ale jest normalnie.Nawet odkad jestem w ciazy to dostaje premie wyzsze niz wczesniej :-)
Ola jak bym chyba udusila mojego meza gdyby mi powiedzial ze za wolno myje naczynia itp.
Cfcgirl wlasnie sie ostatnio zastanawialam co porabiasz ,ze Cie na forum nie ma.Dobrze,ze wszystko dobrze z Toba i Marysia.

Co do pracodawcow to moi sa ok,zdziwili sie ze jestem w ciazy (po mnie sie tego najmniej spodziewali bo nie mieszkam z mezem) ale jest normalnie.Nawet odkad jestem w ciazy to dostaje premie wyzsze niz wczesniej :-)
.

hmm, a gdzie pracujesz? :-p
Nie potrzebujecie jeszcze kogos do pracy??? :rofl2:

Kangurka nikogo nie szukaja bo juz w pazdzierniku sie zabezpieczyli i przyjeli chlopaka,ktory bedzie mnie zastepowal.Wiec tym bardziej jestem pozytywnie zaskoczona ich postawa ,ze daja mi wiecej kasy skoro maja teraz o jedna osobe wiecej.

reklama
Do góry