reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam majoweczki:tak::-)u mnie dzis piekna sloneczna pogoda bez ani jednej chmurki:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: odpukac ale czuje sie lepiej i mam nadzieje ze tak zostanie:tak::-):-):-):-):-):-)

Milego weekendu wam zycze! Odpoczywajcie i dbajcie o siebie:-):-):-):-):-)

Zgadza się taka ładna pogda w Warszawie a ja leżę chora :-( Rozebrało mnie przeziębienie, niestety:-( Wiktorka wysłałam do babci aby przypadkiem się nie zaraził a my leżymy w łóżku. Planowałam iść dzisiaj do szkoły a tu taka klapa:baffled: chyba jutro też zostanę w domu:-( życzę miłych spacerków, pozdr

Ode mnie niestety Leo sie chyba zarazil lekko, ma lekki katarek... :sorry: Ale i wyslac nie mialabym go gdzie, jest mama u mnie, ona sie nim wiecej zajmowala, ale i tak jakies zarazki do niego powedrowaly. Miejmy tylko nadzieje, ze na katarku sie skonczy... :dull:

A u nas pogoda do bani:no: slonca nie ma za to niebo przykryly szaro buro granatowe chmurzyska:no: Do tego jeszcze moja Julcia ma zapalenia uszu:-(

Mam nadzieje ze chociaz jutro pokaze sie sloneczko:tak:

No to milego weekendu!!!!:-):-):-)

Ojej, dużo zdrówka dla wszystkich mamuś, przyszłych mamuś i dzieciaczków!!

My zdrowi, ale brzydka pogoda u nas nas dziś - mocno wieje.
Maksio z nianią, musiałam ją poprosić o przyjście bo mam dużo pracy na poniedziałek, a nie mam siły pracować wieczorami :-(

Pozdrowienia!

Witam wszystkie Majóweczki!! Jak widzicie to moj pierwszy post i napewno nie ostatni :-) Rowniez zaliczam sie do majoweczek 2008, na swoja fasolke czekalam 2 lata i w koncu jest :-)buziaczki dla wszystkich.

Witam:tak::-) ja niestety za katarzona:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Biore sie zaraz za robienie golabkow:szok:;-):tak::tak::tak:nie chce mi sie ale mam podobno szybki sposob na zrobienie ich:tak::-)
Milej niedzielki:-):-):-):-)

Marlene Witaj:-)ciesze sie ze ci sie udalo i razem z nami w maju bedziesz cieszyc sie swoim upragnionym dzieckiem:tak::-):-):-)

Witaj Marlene! :-) Na kiedy masz termin?

U nas w miasteczku dzisiaj targ na wszystkich ulicach i sklepy otwarte, taka festa jakas nowa. Spacerowalismy rano, potem obiadek, Leo teraz spi, a potem znowu wyjdziemy.
Tej nocy Leo budzil sie pare razy bo nosek zakatarzony, ale dalo sie wytrzymac, chyba mu zaczyna przechodzic powoli, odpukac w niemalowane. ;-)

reklama
Witaj Marlene!!

Dziewczyny, kurczę, na nic nie mam siły - czy Wy też się tak czujecie? Najchętniej leżałabym w łóżku cały dzień - ale jak przy dwuletnim maluszku i jakiejś potwornej ilości pracy, jaką mam..... M nie było w weekend, a ja czuję się jak po roku ciężkich robót :-( Wprawdzie wczoraj była Maksia niania, ale co z tego, kiedy ja cały czas jej pobytu spędziłam na baaaaaaardzo intensywnej pracy :-(
W poprzedniej ciąży się aż tak nie czułam. Ciekawe czy morfologia wyjdzie ok bo może czegoś mi brakuje?

Do góry