reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Minka, bardzo dziękuję w imieniu Maksika i swoim :tak:

Puchatka, nie martw się, to powinno niebawem minąć - szczerze życzę, żeby mdłości skończyły się Tobie i innym majóweczkom jak najszybciej!!

reklama
L4dY-bIrd - udanego wieczoru i wizyty u ginka!

Ola - a to tak nagle zaczal nieakceptowac niani, czy juz od dluzszego czasu?

AnnieLo, Maksio w ogóle jest synkiem mamuni i wolałby mieć mnie całodobowo.... w sumie zawsze przychodził w ciągu dnia taki moment że było już tylko "mama mama" i koniec, a czasem zdarzały się takie dni, że nie mogłam pracować i musiałam się zająć nim. Ostatnio jest już w stanie dokładnie powiedzieć o co mu chodzi "Ania nie!", "Ania do domu", "odejdź" i najlepsze dziś "Ania, sio!", niestety zaczął ją też czasem bić :baffled::szok: Zawsze mu tłumaczę, że nie wolno i musi przeprosić nianię. Chyba jednak nie oznacza to że dzieje się coś złego - tzn. że ona robi coś nie tak - bo pracuję w domu i mam ich na oku, a Maksio jak widzi, że ja jednak muszę pracować i nie mogę być z nim, to po jakimś czasie ładnie się bawi z opiekunką....
No ale mnie serce boli, wiadomo! :-(

Witam wszystkie Majóweczki i nie tylko, sama się do nich zaliczam, jestem tu z Wami od wczoraj i mam nadzieję że razem spędzimy ten najcudowniejszy czas.

Termin mam na 23.05.2008 chciałabym troszkę wcześniej na 21.05 bo o byczka maleństwo by się zachaczyło a tak to będzie spod znaku bliźniąt

Witaj Polka! :tak::tak:

AnnieLo, sama jak usłyszałam to "Ania, sio!" to się mało nie roześmiałam, ale kurczę to by było niepedagogiczne ;-)

reklama
Polka - widze tez masz preferencje co do znakow zodiaku. ;-)Ja za pierwszym razem tez chcialam, zeby Leo byl Skorpionkiem (no i jest) a nie Waga, ale tym razem byloby mi obojetne wybierac miedzy Byczkiem, czy Bliznietami, choc na Bliznieta to chyba raczej nie mam szans, wyposrodkowalam rowno w Byczka. :-)

Do góry