reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Nie, nie, mam jednak jakies tam objawy, ale pozadny pawik by sie przydal dla uspokojenia. ;-):-)

PS Wiedzialam ze jestem w ciazy od razu, tak podswiadowmie. :tak:

czesc laski :)

JA sie świetnie czuje .ból krzyża minoł , mdłosci minimalne ..bez wypróżnień hehehe .Tylko czesto ganiam do ubikacji :)
Na 12: 45 ide do doka .trzymajcie kciuki za pozytywne wiadomości :)
Potem jade na obiado- kolacje z meżusiem do restauracji :) super sie ciesze ...matko boska w co ja sie ubiore hehehe .

życze wam udanego weekendu i mało stresów .
do poniedziałku laseczki

trzymam kciuki za wizyte...

AnnieLo nie życzę Tobie tego co ja mam teraz, czyli mdłości po 6-8h nonstop! nie jestem w stanie nic w chałupie zrobić, po prostu wrak ze mnie.
Dobrze że choc w pracy da się żyć, bo wszystko przychodzi dopiero po południu i do nocy trzyma...

Dziewczyny teraz na innym watku tez mi dziewczyna napisala ze cola pomagala na nudnosci wiec sprobujcie,moze wam tez pomoze:)

Lady udanej kolacji no i wizyty u gina,alez dlugo bedziemy czekac na wiesci:sorry2:
Vivien tobie rownierz udanej wizyty zycze:-) czekamy na relacje:tak:

Matko jedyna, ale już nastukałyście ;-)

Dziewczyny, nie ma się co martwić brakiem mdłości, ja też ich nie mam i dziękuję losowi za to (poprzednio tez nie miałam, ale miewałam odruch wymiotny przy płukaniu buzi po myciu zębów hihi).

Aurelia, wiesz co wypoczywaj, bo to moja droga ostatni taki czas dla Ciebie przed urodzeniem dzidzi! Ja teraz bardzo żaluję, że się trochę nie pobyczyłam w ciąży tylko pracowałam i robiłam milion innych rzeczy na raz a teraz obowiązków jest duuuuuuuuuuuużo więcej.

Moje dziecko ostatnio z trudem akceptuje własną nianię. Straszne sceny się dzieją przez pierwsze 2 godziny rano :-:)baffled:

reklama
no ja za jakąś godzinkę do domku bo wczoraj długo siedziałam no a tak poza tym to fajnie że nam sie wątek rozruszał :-D:-D
dziewczyny które nie mają mdłości kobiety nie ma zdecydowanie czego żałować :no::no: przyjemność żadna i człowiek całkiem taki rozbity łazi że szok:szok:

Do góry