reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka - oj, przepraszam, nie widzialam tego pytania, bo tu tyle tych watkow, ze chyba przeoczylam.. ;-)
No to juz wyjasniam, to USG 23 pazdziernika mam "panstwowe", nie mieli wczesniej miejsca, dopiero na ten dzien. A to drugie 24 pazdziernika to jest prywatne, to z 12-13stego tygodnia, zapomnialam jak to sie po polsku nazywa, sprawdzaja ksztalt glowki, czy dziecko zdrowe, czy nie ma zespolu Downa, na przyklad.No i bede po nim znala plec, bo je robi taki specjalista, umie szybko dostrzec plec.

Mi w pierwszych tygodniach ciazy mleko zaczelo wyplywac z piersi, choc przestalam karmic Leo jak mial 5 miesiecy (probowalam, ale on byl strasznie glodny wciaz... ::no: ) taki ewenement, wyjasnil mi gin, ze malo czasu minelo od poprzedniej laktacji i to dlatego tak sie dzieje.

Iwonka no ja już o moich piersiach nie wspomnę mam wrażenie że są tak nabrzmałe że zaraz eksplodują nigdy nie miałam małego biustu od kiedy mam biust oczywiście ale teraz to już w ogóle maskara :-p
vivien czekamy na wieści po wizycie :tak::tak:
Annie zdrówka dużo życze :tak::tak:i ja chętnie oddam troche moich dolegliwości ciążowych w postaci mdłości :eek:

Jak myslicie to normalne, zeby tak zadnych dolegliwosci nie miec??? Juz zaczynam swirowac czy wszystko dobrze. Uhm, kiedy w koncu ten 23 pazdziernika bedzie, zeby zobaczyc maluszka...? :confused:

AnnieLo ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych dolegliwosci na szczescie,dopiero pozniej nie moglam myc zebow i wyszukiwalam jakis super owocowych past ktore mi przypasowaly choc tez bylo ciezko,no i moj Robert nie mogl sie perfumowac choc wiadomo ze to nie mozliwe i po goleniu musial sie troszke odkazic ale wtedy przez dluzszy czas nie mial prawa do mnie podchodzic:no::-D:-D:-D:-D

Oj kochane, jak ja wam wspólczuję tych mdłości...Mnie to omija nadal, nie wiem gdzie tkwi tajemnica:-) albo mnie dopadną za kilka dzionków, kto wie.
Ja sobie odpoczywam, wysypiam się, to moja pierwsza ciąża, wiec puki co obowiązkow jako takich innych nie mam, tylko domowe:-).
Pozdrawiam majóweczki, miłego dnia.

AnnieLo- ja tez nie mam zadnych dolegliwosci. dziwne uczucie nie? Jakbysmy tak porzadnie pawikiem rzucily to bysmy sie bardziej zafasolkowane poczuly :-D ;-);-);-);-);-);-);-)

Na zapachy tez jestem wrazliwa, juz jedne perfumy meza takze dostaly "zakaz wstepu"... Hm, panikara jestem i tyle, dzieki za pocieszenie, pewnie macie racje, no bo na przyklad WIELKA SENNOSC, toz to tez objaw ciazy, a mi jej nie brakuje... ;-)

reklama
AnnieLo- ja tez nie mam zadnych dolegliwosci. dziwne uczucie nie? Jakbysmy tak porzadnie pawikiem rzucily to bysmy sie bardziej zafasolkowane poczuly :-D ;-);-);-);-);-);-);-)
No prawda, prawda i fakt! :-) Czlowiek nawet by nad kibelkiem pokleczal, zeby tylko miec pewnosc, ze wszystko OK... ;-)

Do góry