iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sylwia az sie usmiechnelam jak czytalam io twoim mezu jak przepraszal dzidzie To mile
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jakieś 2 tygodnie temu zarobiłam mandacik, juz drugi raz mnie złapali na tej samej ulicy (raz za mną jechali). Niestety, ryzyko kierowcy. Za rok mi te 2 pkty skasują ;-)Nie no zabiję tego mojego męża, jeszcze nie zapłaciliśmy jednego mandatu, a juz drugi przyszedł,
Dobrze, że jesteście już w domu. Szok z tym, co się dzieje w szpitalu .wróciliśmy dziś z dzidziusiem do domku (oczywiście ciągle 2 w 1)......udalo mi dostać ostatnie łóżko na oddziale :-), a na porodówce juz pierwszej nocy mojego pobytu było 12 porodów...dziewczyny musiały z bobasami leżeć na salach porodówki, bo na połoznictwie nie było miejsc.. a jeśli ktos był spoza rejonu, to go odsyłali....szok normalnie...