reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Hej Majoweczki z rana :-)
Lady Ci mezowie sa naprawde nie zbedni :-D
Co do witaminek ja biore elevit

szopek moja znajoma brala matarne materna niewiem z centrum ale co do mdlosci wiem ze "jechala" rowno, a ja np nic a nic czasami zmdlilo nic poza tym ja zanim zaszlam w ciaze bralalam ok 2 mc kwas foliowy "folik" i przez jakis mc ciazy a puzniej elevit nawet nie wiedzialam ze witaminy maja wplyw na mdlosci itd ...:baffled:

reklama
Witajcie majóweczki!
Dziewczyny z Wrocławia, czy macie dobrych ginekologów, jesteście z nich zadowolone, bo ja ze swojego już nie jestem, jest zabiegany, w gabinecie siedzę max 5 min, czuję że nie ma czasu na prywatne wizyty bo się przepracowuje chyba w szpitalu.
Podajce mi kontakty do dobrych ginekologów we Wrocku, jakieś namiary i skrótowe opinie.
Dziękuję:-):-)
Jest wątek na BB o lekarzach ginekologach, ale tak naprawdę dziewczyny tylko opisują stan w szpitalach.

hej dziewczyny:tak:
ale moj maz biegiem lecial do szkoly jak nigdy zaspal dzisiaj!!:baffled: a ja sie przebudzialam i pomyslalam ze cos on za dlugo spi hehehe i obudzilam go to lecial jak poparzony heheh bo dzis ma znow od 9 jakies zaliczenia...

a ja juz wstalam ubralam sie i umylam bo ten lek co dostalam splywa i nie zbyt komfortowo sie czuje.... wogole to nie wiem czy wam mowilam jak bylo u ginka?? poszlam okazalo sie ze w moczu jest za duzo leukocytow:shocked2: ja sie nie znam po za tym wszystko ok krew super... jak mnie zbadal to mialam pod probowka same leukocyty wiec dal mi mase lekow zeby jak najszybciej pozbyc sie stanu zapalnego... i co pojde do niego to wiecej lekow dostaje i jakies dziwaczne najpierw mam wybrac sterovag ktory juz znam a po tym robic irygacje co 3-4 dni z Tantum Rossa...

Ja dzis chcialam jechac na cmentarz odwiedzic prababcie bo umarla na wiosne a dzis ma imieniny urodziny i Dzien babci.... ale tak strasznie leje ze nie dam rady...

Moj tez niestety jest taki zabiegany zawsze cos gledzi albo pyta czy duzo pacjentek na poczekalni no ale to tylko gadanie bo raczej czas posiwieca ...
Madzia wez moze wpisz w goglach nawet i Ci sie wyswietla moze jakies watki o lekarzach itd :tak: trzymaj sie cieplo i sie nie przejmuj widac nawet jak prywatnie sie placi to nie zawsze dobrze

ponoc trzeba pilnowac sie po uredzeniu dziecka jesli wczesniej mialo sie nadzerke. A co to za infekcja ja np mialam przez jakis czas problem bo mialam bakteri duzo tak wyszlo na wynikach moczu. Lekarz kazal jednorazowa zaaplikowac sobie pol tubki leku na noc i nie pic mleka a przynajmniej nie za duzo ( a naprawde duzo pilam kakao budyn zupa mleczna itd) niewiem co to mialo wspulnego ale przeszlo i jak kazdy mi mowi pij duzo mleka a ja powiem ze niemoge to maja :szok:

to infekcja bakteryja tez... u mnie. ale ja np prawie wcale nie jem mleka ani nabialu... nie moge nawet patrzec a teraz znow mi wrocilo cos na banany ze jak zjem to bardzo mnie boli zoladek i dostaje jakby goraczki... dlatego nie jem nawet juz bananow... nie wiem co jest tak mi sie pozminialy smaki...dlatego mleko mnie hehe tez nie ma z tym nic wspolnego.. a ta nadzerke lekarz powoiedzial ze po porodzie jak juz bede gotowa ma mi wypalic albo zamrozic...

a co Ty za leki bierzesz ??
Moze warto sprobowac cos mocniejszego raz a konkretnie ja tak mialam niby tego leku co mi przepisal nie wolno brac w ciazy i powiedzial ze nie patrzec na to pozadnie wcisnac pol tubki do pochwy ale tylko raz ... bo to meczace sa takie infekcje

reklama
Do góry