reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
jejku dziewczyny ale mnie nawalaja plecy w krzyżu ...normalnie jakbym tony przenbosiła dzisiaj a nic nie robiłam ...japierdziele to normalne ?

NIgd tak nie miałam ...albo poprostu wkraczam w wiek kiedy kosci reaguja na " pogode" hehehe

jejku dziewczyny ale mnie nawalaja plecy w krzyżu ...normalnie jakbym tony przenbosiła dzisiaj a nic nie robiłam ...japierdziele to normalne ?

NIgd tak nie miałam ...albo poprostu wkraczam w wiek kiedy kosci reaguja na " pogode" hehehe
\
mnie tez nawala krzyz i ti cidziennie ostatnio,zupelnie jakyb nie wiadomo jaki miala juz brzuch:szok:z Vanesska nie mialam nic a w tej ciazy jest zupelnie inaczej.....:happy2:

Mysle ze niedlugo mozna zalozyc nowy wateczek z naszymi rosnacymi brzuszkami:):):) Ja juz przytylam kolo 2 kilo,ale to chyba dlatego ze ciagle jem:-pa brzuch mi wywalilo juz niezle od tego i wcale sie nie chowa:tak::-D:-D:-D:-Dnawet jak go wciagne to i tak jest wypukly;-):-)

Mysle ze niedlugo mozna zalozyc nowy wateczek z naszymi rosnacymi brzuszkami:):):) Ja juz przytylam kolo 2 kilo,ale to chyba dlatego ze ciagle jem:-pa brzuch mi wywalilo juz niezle od tego i wcale sie nie chowa:tak::-D:-D:-D:-Dnawet jak go wciagne to i tak jest wypukly;-):-)
mi zostało sporo z poprzedniej ciązy ...niestety ...wiec etraz wyglądam jak bym była juz w 4 miesiacu hehehe

dziewczynki ja dziś wyrobic nie moge, teraz to juz tragedia.... mdli mnie na maxa, nie moge siedziec leżeć chodzić Boże gdzie ja jestem i za co?? :-(

jeszcze tylko jakies 8 miechów bulów plecow i innych niedogodnosci a potem juz tyyyylko wypoczynek i sielanka;-);-):-D:-D:-D:-D:-D
ps. bylam u ginka- ciaza potwierdzoina, niestety nie bylo jeszcze widac serduszka tylko pecherzyk plodowy. Terminu jak narazie trzymamy sie wg OM czyli na 20 maja chociaz na to wyglada ze to bedzie jakis tydzien pozniej. Ale dokladnie stwierdzimy na next wizycie czyli za 3 tygodnie.

reklama
Ja chodze prywatnie do ginka, ale niestety nie ma aparatury do USG w swoim gabinecie... :dull: Chodzilam tez do niego w pierwszej ciazy, pozadny z niego facet, no nic, szkoda tylko, ze tego USG nie robi odrazu... Ale u nas w miasteczku on jedyny, no i wygodnie mi do niego chodzic bo blisko. Myslalam, zeby w tej ciazy chodzic panstwowo, ale takie z tym umawianiem, wizytami zamieszanie, ze wrocilam do "starego" ginka, no i dobra.
Pierwsze USG bede miala dopiero 23 pazdziernika, kurcze, jeszcze troche musze poczekac, a zaraz po nim, na drugi dzien 24 bede miala takie specjalistyczne u prywatnego, to bedzie to z 13stego tygodnia, sprawdzi czy wszystko OK z maluszkiem no i powie mi jaka bedzie plec, on jest dobry w szybkim okresleniu plci. Bede miala tez filmik z tej wizyty, tak samo jak i Lea mam nagranego na filmiku. Dziecko jest wtedy jeszcze takie malutkie, ale na wielkim ekranie, w mega powiekszeniu wydaje sie juz calkiem, calkiem duze. ;-) Leo na tym filmie fajnie sie poruszal, no i widac jak na dloni jego "klejnotki", nie bylo pomylki co do plci... ;-)

Do góry