reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

ja zbytnio sie nie udzielam, przepraszam... czuje sie fatalnie... cały dzien mam mdlości ale bez haftów :( nogi nie chcą nie nosić... dół mam totalny... w domu też różnie, niestety :-(

reklama
Aurelia oby lekarz ci dal zwolnienie ale nie raz slyszalam ze nie za bardzo chca dawac zwolnien bo ciaza to nie choroba....powodzenia:tak::-):-):-)Daj znac co i jak:-)

Minka oby do konca 3 miesiaca i powinno byc lepiej a w domu jak to w domu niestety.NIezawsze jest slodko.......Bedzie dobrze:tak::-):-):-):-)
Dziewczny ja tez cale dnie zle sie czuje,ja bym niue mogla pracowac bo jak pisalam po malym spacerze czy siedzeniu na krzesle zaraz mnie krzyz boli i do tego te okropne mdlosci ktore mnie trzymaja od snaidania do samego poznego wieczora:-:)-:)-:)-(Mam nadzieje ze z koncem 3 miecha wszystko sie uspokoi:-):-):-):-)

Witajcie majóweczki widzę że Was te z męcza dolegliwości ja mam kolejny dzień zawrotów głowy i żołądek mam już w gardle od kiedy wstałam :sick:ale dam radę tylko jeszcze długo zanim do domku pójdę :-( wczoraj tak bardzo chciałam sobie strzelić drzemeczkę że szok i nic z tego przyszłam z pracy zjadłam obiadek połozyłam sie to mój piesiu zaczął akcję chce mi się siusiu i to już więc sie podniosłam i poszłam z nim na krótki spacerek a potem teściowa chciała żeby upiekła jej drożdżowe rogaliki bo jakas kolezanka ma ja dzisiaj odwiedzić a potem to juz była siódma i nie opłacało sie połozyć:-( pogadałam z kuzynka przez telefon a potem męzuś wrócił i sie nam na pogaduchy zebrało względem imienia dla maluszka i juz w końcu mamy swoje typy :tak::tak: a dzisiaj strasznie mi się chce spać:dull:

Aurelia mam nadzieję że jednak dostaniesz L4 bo w końcu stresik to jakos nie za fajnie wpływa na mamusię i maluszka w każdym razie trzymam kciuki:tak::tak:
AnnieLo witaj wśród majóweczek :-):-)
Iwonko gratulacje z powodu badań:tak::tak: ja się wybiorę cos robic w przyszłym tygodniu jak dostane kaskę bo tak w końcu miesiąca to ciężko:rofl2:

minka mam nadzieje że wszystko się u Ciebie wyklaruje i będzie już tylko lepiej a po tym dołku przyjdzie wielgachna górka:tak::tak:
Karola mam nadzieję że synkowi szybiuctko sie odmieni i pozwoli mamusi na maluśka drzemeczke :tak::tak:
Miłego dnia kobietki :-):-)

Witam:-) Ja jak na razie czuje sie dobrze,zjadlam snaidanko i pewnie zaraz sie zacznie:dull::oo2:och teraz czuje ta ciaze bo z Vanesska to nic nie czulam tylko brzuch mi rosl:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Puchatko a jakie macie typy:confused: moze zalozys wateczek nowy z typami imion dla naszych maluszkow tak jak jest na kwietniowkach czy marcowkach......:tak:

Witam wszystkie majowe kolezanki. Ja w koncu dzis ide do ginka- mam nadzieje ze bedzie juz widac cosik na USG ;-) Powiedzcie. macie juz załozone karty ciązy? Bo u nas zakladają dopiero jak kobieta ma wszystkie badania porobione. Ja sobie dzisiaj zrobilam bo wczoraj dzwonilam do gina i powiedzial co mam sobie przebadac ;-) i ciekawe czy w zwiazku z tym dzis zalozy mi karte ciazy? Bo to bedzie pierwsza wizyta. hmmm... ciekawe.... nie moge sie doczekac wieczora. Napisze oczywiscie co i jak :tak: No to milego dzionka

Basiek mi tez powiedzial ze zalozy karte ciazy dopiero jak przyjde z wynikami badan ktore juz wczoraj odebralam tylko na cytologie sie stracznie dlugo czeka bo 14 dni roboczych.....Powodzenia i czekamy na relacje:)

no a ja mam juz kartę ciąży choc i tak jak pójde do nowego ginka to nic nie powiem niech mi załozy nową ale do niego wybieram się dopiero w drugim tygodniu października:tak::tak:
Basiek trzymam kciuki za wizytę:tak::tak:
Iwonko mówisz i masz:-D:-Dnowy wąteczek

ja mysle ze cytologii juz mi robil nie bedzie bo 2 miechy temu miałam robiona wiec chyba nie bedzie potrzeby :) Kurcze ale sie stresuje. Wiecie- mam takie jazdy ze pojde do lekarza a on na to ze "jaka ciąża? Wiecie- zebym chociaz miala mdlosci czy jakiekolwiek inne wyrazne objawy. A tak stresuje sie tak samo zreszta jak w pierwszej ciazy- dopuki nie poczułam ruchów niuni to wcale nie czulam ze jestem w ciazy. :confused2:

Basiek no nie jak mialas cytologie 2 miesiace temu to nie a masz tak samo jak ja.Ja bardzo dlugo nie wierzylam ze bylam w ciazy ale bedziesz miala i USG to juz zobaczysz i moze seruszko uslyszysz:):):) A ja nie wiem czy pojde sobie wczesniej na USG czy dopiero po 12 tyg. Choc wolalabym dla wlasnego spokoju isc wczesniej .....wczoraj kupilam sobie jeszcze jeden tescik i zrobilam odrazu jak wrocilam z apteki zeby znow zobaczyc te dwie piekne kreski:):):)

Dobra zmykam na ogrodek pranie rozwiesic.

reklama
W pierwszej ciazy jak na poczatku wrzesnia nie dostalam okresu to zrobilam tescik ale nic nie wykazal wiec pomyslalam ze po prostu cos jest nie tak z moim organizmem ze okresy mi sie rozregulowaly:-D. poszlam wiec do lekarza zeby to zdiagnozowal a ten mi na to ze jestem w ciazy, serduszko bije i wszystko oki itd. I wiesz co? mimo ze mialam juz foteczki USG to i tak zrobilam sobie tescik bo tyle testow w zyciu zrobilam i zawsze jedna kreska ze musialam zobaczyc te dwie kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry