reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Aurelia to super uslyszec serduszko malenstwa:tak::-)ja juz sie doczekac nie moge i chyba w przyszlym tygodniu pojde na USG:tak:
Puchatka a co bedzie gotowal?:-p:-p:-p

A ja wlasnie wstalam bo razem z dzieckiem spalam sobie,dziwne bo i moje dziecko tak wczesnie na drzemke poszlo.Mam nadzieje ze to nie zblizajaca choroba ja tak uspala:no:a zawrotow glowy ciag dalszy......

reklama
Witam wszystkie Majówki i gratuluję! Ja mam termin na 02 maja i jestem bardzo szczęsliwa. Nie mogłam uwierzyć kiedy zobaczyłam dwie kreseczki pozdrawiam

Witam
Ja narazie czuję się dobrze i mam nadzieje że tak zostanie. Jedyna moja dolegliwość to wilczy apetyt przytyłam już 2 kilo.

To super Wigma ja tez 2 kilo juz do przodu co widac zreszta po mnie.W pierwszej ciazy tez nie mialam zednych dolegliwosci a teraz niestety mam...

Witajcie nowe Majóweczki!!!! Trochę mnei tu nie było, a tu już tyle nowych przyszłych mamuś - ale super!

Minka, bardzo się cieszę, że tutaj jesteś! :tak:

U mnie z ciążowych dolegliwości jak następuje: powiększony obolały biust, oraz brak chęci na słodycze (Boże, nareszcie!!!!). Na plusie ok. 1 kilograma, niestety. Poza tym senność senność senność....

Nie bardzo mam czas zaglądać na BB, ale postaram się odwiedzac wątek jak najczęściej. Pozdrowienia dla wszystkich!!

reklama
Do góry