reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
no to i ja powiem dzień dobry może taki dzień przynajmniej dla Was ja mam kolejny zmasowany atak mdłości zawrotów głowy i właśnie myślę co powiedzieć szefowi żeby wcześniej wyjść do domku bo dziś naprawdę nie daję rady już ledwo się doczłapałam do pracy a jak pomyślę że to jeszcze 6.5 godziny to mi się na płacz zbiera :sick::sick:
vivien to może toaścik sucharkowy za nasze zdrówko:tak::tak:
Wczoraj przespałam całe popołudnie i dzisiaj też się na to zanosi normalnie zwyczajnie nie mam siły :baffled:
Pozdrawiam majóweczki i mam nadzieję że w lepszym zdrówko trwacie :tak::tak:

vivien ja tez dzis tylko na sucharkach... wczoraj męczyłam sie strasznie...

miłego dzionka dziewuszki ;-)

Witam ja niestety tez dzis ledwo zyje:eek::eek::eek::eek:wstalam z okropnym bolem kregoslupa ktory juz w nocy nie dal mi spac,dotego zlapal mnie bol jajnika i do tej pory go czuje.Wstalam z zawrotami glowy i ledwo teraz siedze i czytam wasze posty bo mi sie wszystko zlewa:baffled::baffled::baffled:Dzis caly dzien spedze w lozku bo do niczego sie nie nadaje:no::sorry2:Milego dnia wam zycze:-):-):-):-)
Annielo a po co robisz dwa USG i to jedno po drugim:confused:

no to wygląda że większość majóweczek ma cięzki poranek albo i dzień:-(

Iwonko zazdroszczę możliwości zostania w łóżku ja jeszcze przez jakieś 4,5 godzinki w pracy chyba że uda sie wyrwać choć godzinkę wcześniej :confused: w każdym razie życzę miłego odpoczynku i nabierania sił:tak::tak:

Witam!
Byłam dziś na kolejnej wizycie u ginka. Serduszko mojego maleństwa już bije:-):-):-) i wszystko jest w porządku.
Opowiedziałam lekarzowi o swojej pracy i jestem już na L4. Zgadzam się z tym, że ciąża to nie choroba, ale jeśli praca wygląda tak, a nie inaczej to niestety, pozostaje tylko zwolnienie.
Puki co mdlości i zawroty głowy mnie omijają...oby tak do końca.
Pozdrawiam cieplutko;-)

Aurelia gratulacyjki i będziesz sobie spokojnie wypoczywac w domku:tak::tak::tak::-) ja zamierzałam dzisiaj wcześniej urwac się z pracy ale realizujemy na podkrapaciu gotowanie z Makłowiczem i kurcze bieda nie ma jak wyjść więc cierpię ale pracuje zresztą jak mam dużo pracy to nie ma czasu na myślenie o tym że mi niedobrze:confused:

Nie zazdroszczę tych mdłości...oj nie zazdroszczę.
Mnie tylko przeraża jedna myśl...co ja będę robiła 7 miesięcy w domu:baffled:.

reklama
Do góry