reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
no to i ja powiem dzień dobry może taki dzień przynajmniej dla Was ja mam kolejny zmasowany atak mdłości zawrotów głowy i właśnie myślę co powiedzieć szefowi żeby wcześniej wyjść do domku bo dziś naprawdę nie daję rady już ledwo się doczłapałam do pracy a jak pomyślę że to jeszcze 6.5 godziny to mi się na płacz zbiera :sick::sick:
vivien to może toaścik sucharkowy za nasze zdrówko
Wczoraj przespałam całe popołudnie i dzisiaj też się na to zanosi normalnie zwyczajnie nie mam siły
Pozdrawiam majóweczki i mam nadzieję że w lepszym zdrówko trwacie
vivien to może toaścik sucharkowy za nasze zdrówko
Wczoraj przespałam całe popołudnie i dzisiaj też się na to zanosi normalnie zwyczajnie nie mam siły
Pozdrawiam majóweczki i mam nadzieję że w lepszym zdrówko trwacie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam ja niestety tez dzis ledwo zyjewstalam z okropnym bolem kregoslupa ktory juz w nocy nie dal mi spac,dotego zlapal mnie bol jajnika i do tej pory go czuje.Wstalam z zawrotami glowy i ledwo teraz siedze i czytam wasze posty bo mi sie wszystko zlewaDzis caly dzien spedze w lozku bo do niczego sie nie nadajeMilego dnia wam zycze:-):-):-):-)
Annielo a po co robisz dwa USG i to jedno po drugim
Annielo a po co robisz dwa USG i to jedno po drugim
Puchatka
Majowe mamy'08
no to wygląda że większość majóweczek ma cięzki poranek albo i dzień:-(
Iwonko zazdroszczę możliwości zostania w łóżku ja jeszcze przez jakieś 4,5 godzinki w pracy chyba że uda sie wyrwać choć godzinkę wcześniej w każdym razie życzę miłego odpoczynku i nabierania sił
Iwonko zazdroszczę możliwości zostania w łóżku ja jeszcze przez jakieś 4,5 godzinki w pracy chyba że uda sie wyrwać choć godzinkę wcześniej w każdym razie życzę miłego odpoczynku i nabierania sił
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Puchatka mam tylko nadzieje ze dziecko mi da polezeca tobie zycze szybkiego powrotu do domku
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Witam!
Byłam dziś na kolejnej wizycie u ginka. Serduszko mojego maleństwa już bije:-):-):-) i wszystko jest w porządku.
Opowiedziałam lekarzowi o swojej pracy i jestem już na L4. Zgadzam się z tym, że ciąża to nie choroba, ale jeśli praca wygląda tak, a nie inaczej to niestety, pozostaje tylko zwolnienie.
Puki co mdlości i zawroty głowy mnie omijają...oby tak do końca.
Pozdrawiam cieplutko;-)
Byłam dziś na kolejnej wizycie u ginka. Serduszko mojego maleństwa już bije:-):-):-) i wszystko jest w porządku.
Opowiedziałam lekarzowi o swojej pracy i jestem już na L4. Zgadzam się z tym, że ciąża to nie choroba, ale jeśli praca wygląda tak, a nie inaczej to niestety, pozostaje tylko zwolnienie.
Puki co mdlości i zawroty głowy mnie omijają...oby tak do końca.
Pozdrawiam cieplutko;-)
Puchatka
Majowe mamy'08
Aurelia gratulacyjki i będziesz sobie spokojnie wypoczywac w domku:-) ja zamierzałam dzisiaj wcześniej urwac się z pracy ale realizujemy na podkrapaciu gotowanie z Makłowiczem i kurcze bieda nie ma jak wyjść więc cierpię ale pracuje zresztą jak mam dużo pracy to nie ma czasu na myślenie o tym że mi niedobrze
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
bedziesz do nas pisać długaśne posty a tak na poważne może zacznij wyszywac robic na szydełku nadrób wszystkie nieprzeczytane ksiązki i ciesz sie błogim spokojem