reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
cześć dziewczyny ,czy u was dziś tez tak wieje ,wspułczuje jesli ktos musi wychodzic:szok: ja dzis zamierzam lezec bo znów troche pobolewa mnie brzuch ale wczoraj przesadziłam z bieganiem po miescie i zaltwianiem spraw :tak:a juz niechce wracac do szpitala :no:wiec dzis mam dzien leniuszka:-)

Witam weekendowo. Poranek spędzam sama, bo mąż w pracy a poniewaz mają nawał pracy będzie do 16. :-(, no ale trudno , jak mus to mus i nic nie zrobię.
Iwonko wysłalam ci zaproszenie na naszej klasie.
Ja tez jestem tam- Magdalena Pietruszka, Zgorzelec
całuski i miłego dnia

Witaj dziewczynki!! jak tam samopoczucie?? Ja wlasnie otworzylam oczy i nie za bardzo wiem za co sie wziasc zaraz z rana wiec weszlam na BB :-)

cfcgirl, to ja bardzo dziekuje :) Mam nadzieje ze powtorzymy to niebawem buziaki dla Was

Witajcie, wysylam zaproszenia na nasza klase, tym majoweczka, ktore podaly nazwiska, a ja jestem Aurelia Kruk:-).Moze ktoras jeszcze do nas dolaczy...
Milego popoludnia:-D.

reklama
Do góry