reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.A co jeszcze wszystkie spia? Ja nie spie od 7 rano....... ale teraz wlasnie jem snaidanko przy kompie jak wykle.Milego weekendu!

witam ja rowniez nie spie i jestem po sniadanku a Twoja malutka pozwala Ci na sniadanko przy kompie ??:-) caly czas o chodze i mam w mylslach "syn" bedziemy mieli synka:-)

Tak,malo protestuje kiedy ja siedze przy kompie.Moje dziecko je samo sniadanie i kazdy posilek juz od bardzo dawna i za nic w swiecie na da sie nakarmic.Wszelkie posilki inne niz piers dawalam jej lyzeczka od poczatku a z czasem pozwalalam samej jesc,choc bylo potem troszke sprztania ale sama sie przez to zrobla szybko samodzielna.A dzis od rana chodzi i liczy do 6 -ciu :) Albo czasami mnie wygania od komputera czy mojego R i siada sama na fotelu i krzyczy I, U co znaczy zeby jej wlaczyc Offica bo ona bedzie pisac literki i cyferki :)
Tak szybko dzieci sie rozwijaja ze szok.A teraz wogole jest na etapie nauki mowienia i praktycznie kazdego dnia mnie zaskakuje.W ciagu poltora miesiaca bardzo rozwinela swoj zasob slowek.Juz mozna z nia normalne po gadac.Tzn ja jako matka zassze wioedzialam o co jej chodzi ale ktos kto z nami nie mieszka nie za bardzo ja rozumial. Ale sie rozpisalam.....ide teraz zerknac na Nasza Klase

A wlasnie zozkruszyla mi cala kajzerke po calym dywanie i reszte wrzucila do akwarium:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry2:Mam nadzieje ze rybka nie zdechnie:-p

hehe rybki tez chca jesc sniadanko i dlaczego mialy by jesc suchy pokarm a ona swierzutkie kajzerki:-) mala aparatka jest z niej :-)

hehehe fakjnie masz iwonka ja mam jedynie psiaka domowego u mamy bedzie mial przerabane jak mala zacznie chodzic i go zaczepiac hehehe bo piesek kocha dzieci i lubi sie strasznie bawic a ja dziecko chce chowac ze zwierzakiem a moje rybki napewno nie zdechna bo sa wiecznie najedzone wiec jak dostana wiecej to im bedzie raj... a ja wstalam o 6.30 bo mialam isc do szkoly w koncu usnelam i ide na 11.30

reklama
hejka:-)no no Iwonko masz bardzo zdolna coreczke:tak::-)a tak wogole to jestes na portalu nasza klasa?bo jesli tak to ja tez tam jestem:tak:i chcialabym cie zaprosic do listy znajomych ale nie wiem jak cie wyszukac;-)a czy jest jeszcze ktoras z was na nasza -klasa?:-)

Do góry