reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.A co jeszcze wszystkie spia? Ja nie spie od 7 rano....... ale teraz wlasnie jem snaidanko przy kompie jak wykle.Milego weekendu!

witam ja rowniez nie spie i jestem po sniadanku a Twoja malutka pozwala Ci na sniadanko przy kompie ??:-) caly czas o chodze i mam w mylslach "syn" bedziemy mieli synka:-)

Tak,malo protestuje kiedy ja siedze przy kompie.Moje dziecko je samo sniadanie i kazdy posilek juz od bardzo dawna i za nic w swiecie na da sie nakarmic.Wszelkie posilki inne niz piers dawalam jej lyzeczka od poczatku a z czasem pozwalalam samej jesc,choc bylo potem troszke sprztania ale sama sie przez to zrobla szybko samodzielna.A dzis od rana chodzi i liczy do 6 -ciu :) Albo czasami mnie wygania od komputera czy mojego R i siada sama na fotelu i krzyczy I, U co znaczy zeby jej wlaczyc Offica bo ona bedzie pisac literki i cyferki :)
Tak szybko dzieci sie rozwijaja ze szok.A teraz wogole jest na etapie nauki mowienia i praktycznie kazdego dnia mnie zaskakuje.W ciagu poltora miesiaca bardzo rozwinela swoj zasob slowek.Juz mozna z nia normalne po gadac.Tzn ja jako matka zassze wioedzialam o co jej chodzi ale ktos kto z nami nie mieszka nie za bardzo ja rozumial. Ale sie rozpisalam.....ide teraz zerknac na Nasza Klase

A wlasnie zozkruszyla mi cala kajzerke po calym dywanie i reszte wrzucila do akwarium:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry2:Mam nadzieje ze rybka nie zdechnie:-p

hehe rybki tez chca jesc sniadanko i dlaczego mialy by jesc suchy pokarm a ona swierzutkie kajzerki:-) mala aparatka jest z niej :-)

hehehe fakjnie masz iwonka ja mam jedynie psiaka domowego u mamy bedzie mial przerabane jak mala zacznie chodzic i go zaczepiac hehehe bo piesek kocha dzieci i lubi sie strasznie bawic a ja dziecko chce chowac ze zwierzakiem a moje rybki napewno nie zdechna bo sa wiecznie najedzone wiec jak dostana wiecej to im bedzie raj... a ja wstalam o 6.30 bo mialam isc do szkoly w koncu usnelam i ide na 11.30

reklama
hejka:-)no no Iwonko masz bardzo zdolna coreczke:tak::-)a tak wogole to jestes na portalu nasza klasa?bo jesli tak to ja tez tam jestem:tak:i chcialabym cie zaprosic do listy znajomych ale nie wiem jak cie wyszukac;-)a czy jest jeszcze ktoras z was na nasza -klasa?:-)

Do góry