reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Wrocilam i chyba zaraz umre. Nie wiem co mnie podkusilo zeby pojsc na nogach. W dodatku pomylilam uliczki i nadrobilam 30 min drogi,wiecie po przeprowadzce pierwszy raz ruszylam w nieznane okolice:zawstydzona/y: a teraz mam za swoje wszystko mnie boli,krzyz plecy brzuch ratunku

reklama
_WiKtOriA_ wlasnie sie polozylam i staram dojsc do siebie doslownie niesamowite to jest jaki czlowiek jest oslabiony,nie zdawalam sobie z tego sprawy.

yhm ja czasami jak stoje w kolejce to z nogi na noge i tez niby nic a meczy czlowieka, a chodzenie to juz calkiem
SCHODY osz Ty MOja ZGROZO !!!!:-)

oj prosze nic nie mowic o schodach, ja to dostaje juz nerwicy bo przy moim rozkojarzeniu latam w domu caly czas gora dol tragedia,zachcialo sie domu;-):-)

:-)My mieszklismy do nie dawna w wierzowcu na trzecim pietrze coprawda ale nie znosze wind :-)
Jakos dzis pusto
Moj maly szkrab taki grzeczny dzis malo co sie wiercil i kopal
jak lezalam plasko ani drgnol chyba spal bo puzniej normalnie jak sie zaczol przeciagac to z boku mi taka jakby kulka wyskoczyla :-)
ale za to na wieczor pewnie znowu pokazywal co potrafi:happy2:

hej dziewczyny wrocilam ze szkoly i padam z nog... normalnie ale powiem wam ze ja nie mam probleu z kolejkami czy ustepowaniem miejsca narazie mam z gorki hehe nawet w szkole profesorzy ida mi na reke ze wszystkim.... w sklepach raczej podobnie... ale juz zmeczona jestem zaraz sobie zrobie jakas aromatyczna kapiel i obejrze jakies filmy hehehe

Ja na szczęście jescze nie wiem o czym mowa z tym zmęczeniem...:-)
Dopiero od jakiegoś tygodnia odrobinkę, ale to tylko dlateo, że brzuchol mi się w końcu pojawił...
Ech, jak czytam o ruchach Waszych dzieciaczków to zazdroszczę i coraz bardziej się martwię, bo u mnie dalej cisza.:-(

reklama
dziewczyny potrzebuje pomocy :zawstydzona/y: Sorki ze tak na calkiem inny temat ;-)Pokazalyscie mi stronke z nasza klasa, wiec odszukalam nawet znalazlam swoich znajomych z podstawowki ale nie potrafie dodac swojego zdjecia, chyba sa one za duze :confused: Moje zdjecia maja 2.2 MBMoze ktos zna jakies rozwiazanie??

Do góry