reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam wszystkich. Jesteśmy już w Anglii znowu i mamy już dostęp do netu. Podróż w kierunku Polski trwała wieczność, bo korki itd, ale dałysmy radę. Powrót do Anglii już dużo lepiej.
Wszystkie badania porobione i lekarz powiedział,że mamy śliczną zdrową dziewczynkę. Lecę nadrabiac co napisałyście .
Całuski

reklama
:-)madamagda no to fajnie ze sie potwierdzilo, i dobrze ze wszystko w pozadku i u Ciebie cfcgirl :-) ja ide jutro chciala bym sie dowiedziec kto tam siedzi bo juz chyba czas na to :-) bo juz rozgladalam sie za zakupami

Witam wszystkich, nie mam czasu nadrobic bo jeszcze nie wrocilam ze swiat... ale to juz niedlugo, bo w sobote wracam do utesknionego domku i bede miala duuzo czasu i czas dla siebie.
Mam wizyte u lekarza 7 stycznia i mam malutka nadzieje ze dowiem sie w koncu i ja co nosze pod sercem :tak:. Pozdrawiam Was goraco ;-):-)

Witajcie majóweczki! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Mam juz synka Kubasa 22 m-ce a następna niespodzianka pojawi się 18 maja, jeszcze nie znamy płci, moze 17 stycznie się coś wyjaśni. Mam jakies dziwne przeczucie, ze znowu bedzie facet, chociaż marzymy o dziewczynce...

sluchajcie napiszcie jak zmiejszacie zdjecia bo mam z tym problem bede wam ogromnie wdzieczna. probowalam ale cos mi jakos nie wyszlo

udalo sie poprostu zamiast pierwszego skopiowalam ten drugi kod, dziekuje Iwonka
juana witamy pewnie nikt nie bedzie mial nic przeciwko :-) nas majoweczek nigdy za malo hehe:-)

Witam po dłuuugiej przerwie!
Powodzenia Wszystkim Wam w trudnch sprawach....
Odezwę się jutro z nowinami bo dzissiaj padam z nóg, pa

reklama
Do góry