kurcze zanim przeczytałam wszystko co wyprodukowaliście to już zapominam co miałam napisać
Iwonko myślę że Ty jednak najlepiej się orientujesz ile kogo na forum
Szwarou popieram wszystkie dziewczyny że Wasz lekarz to dupek
to że chodzi się do przychodni o niczym nie przesądza co do pełnego pęcherza to i owszem lepiej widać dzidzuśka na USG ale to jest konieczne do 14 tygodnia a Wy już 14 tydzień macie dawno za sobą co do wagi to chamstwo nie zna granic bo Waga Twojej majóweczki jest jak najbardziej w porządku a w kwestii dokumentacji to jest to podstawowe prawo pacjenta dostęp do jego dokumentacji medycznej więc owszem oryginał zostaje u nich ale kopie muszą wydać i żadna to łaska z ich strony
Magdalena 25 tak mi jakoś utkwiło w pamięci to co napisałaś o wodzie i owszem masz rację że Żywiec nie zawiera takich minerałów ale to z podstawowego powodu bo to nie woda mineralna a źródlana a to jest spora różnica więc napewno warto czytać etykietki na butelkach
Aurelia serdecznie współczuje sytuacji bo byłaby trudna nawet gdybyś w ciąży nie była a teraz jest dla Ciebie zdecydowanie zbyt dużym obciążeniem myślę że mieszkanie z człowiekiem którego się kocha w takiej sytuacji byłoby dla Ciebie raczej karą niż radością mam nadzieję że jakoś sie wszystko ułoży
Kamilko Twoja teściowa musi zrozumieć że z nastaniem maluszka rachunki napewno nie spadną a Ty przecież nie będziesz biegała z każdym praniem do mamy wspominałaś o wadzie wzroku jedno co jest ważne to nie chodzi o wielkość wady i nie od niej zależy możliwość porodu naturalnego ważny jest stan siatkówki poza tym myśl o tym raczej pod takim kątem że nawet jeśli cc okaże się konieczne to dla Twojego dobra bo przy złym stanie siatkówki wysiłek związny z porodem mógłby doprowadzić do jej odklejenia a to do utraty wzroku ale nie ma co martwic się na zapas
anusiasac tu nie chodzi o zwolnienie ale myśle że to co się stało powinnaś jak najszybciej skonsultować ze swoim lekarzem i to koniecznie
tolka ja na początku czułam raz dwa razy dziennie a teraz różnie bywa poza tym myśle że gdybym prowadziła bardziej aktywny tryb życia to jeszcze nie uświadamiałabym sobie że to moje maleństwo a jak sie ciągle leży to mam dużo czasu na wsłuchiwanie się w mój organizm poza tym to czy czuje się maluszka zależy od choćby takich czynników jak grubość naszej tkanki tłuszczowej i umiejscowienie łożyska i napewno niedługo Twoje maleństwo zaskoczy Cię takim prezencikiem
Reszcie życzę po pierwsze zdrówka bo nam się jaieś choróbska tu panoszą i dużo spokoju o który coraz trudniej mimo tego że jako brzuchatki powinnyśmy byc pod ochroną staram się Was czytać na tyle na ile moge i choc nie zawsze pisze to jednak myślę o Waszych problemach i trzymam kciuki za wszystkie jak najlepsze rozwiązania
No to miłego dnia i zaraz niestety zmykam znowu do łózia
ale co tam to tylko jeszcze troszkę