reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Juana, witaj serdecznie!!
U mnie na usg w 15, tygodniu lekarz podejrzewał że będzie drugi synek,.. a czy się potwierdzi dowiem się w sobotę na usg połówkowym. No ciekawa jestem ;-)

Dobrej nocy wszystkim. Właśnie skończyłam pracę na dziś (tzn. na wczoraj) i idę spać. Chyba jednak jestem pracoholiczką. Z przykrością stwierdzam, że jak nie jestem zbyt zmęczona, to chętnie biorę sobie laptopa na kolanka i wieczorem jak Maksio śpi pracuję przed telewizorem. Czy to się leczy? ;-):confused:

reklama
Witam po przerwie świateczno - noworocznej.
Dużo się u nas działo. Ogólnie całe 11 dni tego wolnego mój małżonek chorował. Najpierw gardło, kaszlisko (bo kaszlem tego nazwać nie moza, zbyt małe słowo) a potem wirusowe zapalenie jelit, które to sprzedał naszemu synkowi. Mieszko pierwszy raz w życiu wymiotował - wystraszyłam się trochę, ale mały już dochodzi do siebie u moich rodziców. Teraz ja cierpię.... Górą i dołem zwracam wszystko:baffled:

Byłam tez u ginka i maluszek rozwija się dobrze ale płeć nadal osnuta jest tajemnicą. 23 stycznia być może uda nam się ją odkryć.

No i wiadomość, która wszystkich zwaliła z nóg. Moja siostra, mama 18 letniej córki i 16 letniego syna spodziewa się kolejnego dziecka. :-) Kiedy na rodzinnym świątecznym spotkaniu powiedziała, że ma nam cos do zakomunikowania to większość z nas podejrzewała iż może chodzić o wpadke ale mojej siostrzency. A tu taki numer. Ja ciesze się szalenie, oby nasze dzieciaczki urodziły się zdrowe to wszystko dalej też jakoś się ułoży. Myśle tu o opiece nad malcami jak bedziemy musiały wrócic do pracy, bo z trójką maludów moi rodzice sobie nie poadzą....

hehe no to wesolo u was troche bylo :-)
u nas moj brat ma corcie dwa latka a synus 3mc
szwagierki syn ma poltora roczku a drugi 4mc
a i dowiedzialam sie ze taka prawie przyszywana rodzina tez sie spodziewa kolejnego jest w drugim mc ciazy :-) z niej sie najbardziej ciesze bo jest super babka

a wiecie co, przez jakąś godzinę miałam jakieś dziwne objawy...zaczełao się od zamazanego obrazu...potem zaczęłay mi drętwieć palce u lewej ręki,a w żaden sposób ich nie naciągnęłam ani nie nadwyrężyłam, bo mam teraz lekke i co prawda średnio przyjemną pracę biurową, ale siedzącą i nie męczącą...a za chwilkę zdrętwiały mi usta - lewa strona, a potem język jakby mi ktoś dał w niego znieczulenie...trochę sie przestaszyłam...

mi czesto dretwieje prawa noga, i ogolnie mam problemy z rownowaga jak wstaje ale to z powodu ze zmienia sie ciezar ciala no mniej wiecej cos takiego ale to czym mowisz to nie mam pojecia kiedy masz wizyte u gin ? wiesz praca siedzaca przy kompie zawsze jes meczaca, ja na poczatku nawt mialam przedziwne objawy jak siedzialam dlugo przy kompie w pracy, a jak nawet jezdzilam na spotkania z klijentami dwa razy dziennie ( np z jednego konca masta na drugi ) to bylam zmeczona okropnie ale sie lepiej czulam niz mialam siedziec od 10 do 17 w biurze. a nie myslalas o zwolnieniu ??

witajcie kochane :-)

wpadłam się przywitać i dać znać że żyjemy :tak::tak:
sylwestra spędziliśmy u znajomych w Oświęcimiu i wieczorkiem jak siedziałyśmy z kumpelą na fotelach dzidziuś się poruszył ;-) ale fajne wrażenie :tak: powiedzcie ile razy dzidziuś dawał znak o sobie przez dzień na początku jak poczułyście ruchy????

ostatnio wieczorami jestem bardzo zmęczona i o 21-21:30 oczy same Mi się zamykają :szok: nie wiem czy coś ze Mną jest nie tak czy po prostu to moja pora do snu :confused: a jak jest u Was??

dużo żeście napisały jeszcze nie zdążyłam nadrobić ale postaram się doczytać co tam u was

buziaczki :-)

Witam .Brrr jak zimno dzis chyba z domu nie wyjde na te wiatrzysko.Posiedzimy z Vanesska w domciu.
Tolka ja z poczatku to tak raz dwa dziennie czulam ruchy ,czasami przerwa jedno dwu dniowa a ze spaniem to i u mnie kruch normlanie czasami to i przed 19:00 jestem padnieta .Wczoraj tez wczesnie poszlam spac.
Agusiaa gratulacje dla siostry :) A ile ma lat?

reklama
tolka ja jak pierwszy raz tez tak mialam, i tak jak Iwonka pisze troche przerwy ale z nia na dzien coraz bardziej poprzednia noc fikalo, ale dzis z rana to normalnie szok tak sie wierci, a i wystaje np z jednej strony jak sie poloze plasko a tez np tylko sie wsluchiwalalam a teraz i bez tego czuje :-)

Do góry