reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczyny

Iwonka ale to chyba jest tak z dwojka ze wlasnie jedno jest spokojne dugie wulkan energi takze ja sie nastawiam ze to drugie kiedys takie bedzie bo Adas spokojny jest bardzio i bojazliwy i strasznie ostrozny a teraz jak siedze z blizniakami to wlasnie tak jest jednego dogonic po domu nie moge a drugie sobie cichutko siedzi w kaciku i siee bawi:-):tak:

Wogole dzis bylam w przedszkolu i sie okazuje ze caly formularz u nas sklada sie tylko z podpisu ze sie pracuje i peselu dziecka... Na pytanie dlaczego tak jest bez rzadnych danych itp pani odpowiedziala ze mieli zazuty ze przyjmuja dzieci po znajomosci wiec zeby tak nie bylo wystarczy im pesel:dry::baffled:

kwiateczek- u nas tak bylo ze ja w wieku 4 lat umielam plywac w wieku 5 jezdzic na rowerze i wogole wszystko szybko a moj brat :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: odwrotnie u niego zawsze bylo ze przeciez zdaze sie nauczyc:dry: do dzis majac 21 lat nie umie plywac:-D:-D:-D takze co dziecko to inne:tak: Moj Adas dopiero zalapal jak sie jezdzi na 3 kolowcu:-D a gdzie mu tam do 2. Na urodziny wlkasnie dostanie wiekszy rower doczepianymi kolami i zobaczymy:dry:

Jesli chodzi o cwiczenia to ja nie mam kiedy a jak mam to wole polezec albo spac bo i tak calymi dniami mnie nie ma a tyle ile sie nabiegam naschylam nadzwigam caly dzien to tylko ja wiem i to mi starcza:-p:-p pomalu bardzo pomalu chudne ale jednak chudne:tak::-):-p

reklama
Iwonka, fakt, słoneczko dziś było przepiękne, prawie 10 st! Kocham wiosnę i lato! Ale rano jak szłam do pracy, to był mróz i szron na trawie!

Mnie dziś kobitka pomalowała do ślubu. Makijaż próbny, ślicznie jej wyszło i ją zamówiłam na ślub. Zrobiła mi kępki rzęs, ależ mam teraz looka przez trzy dni, dopóki klej trzyma!:-D

A z tymi ćwiczeniami na brzuch, to ja miałam zacząć od dziś. Ale... siedzę właśnie w necie! I co? Mój J się śmieje, że mam trzy cycki! hahah:tak: Tylko ja mam krzywy kręgosłup i też się boję takich różnych ćwiczeń. Puki co, jak mogę to chodzę z J i Mikim na basen, tam to dopiero spalam kalorii pilnując Mikołaja, jak skacze z rozpędu do basenu na 1,5 m :baffled:, albo nurkuje, bo tato też jest akurat pod wodą. Jak wychodzimy z wody do szatni to wyje na cały regulator, że on nie chce do domku i że kocha basen!:-)
Nie wiem jak Wy, ale ja mam pracujący weekend..buuu:wściekła/y:

witajcie :-)

Bardzo dawno Mnie nie bylo u Was. U Nas wszystko dobrze Patryczek jest już po drugiej operacji ..... rozwija sie prwidlowo tylko jeszcze nic nie mówi :-( a tak poza tym jest bardzo kochanym łobuzem :tak: :-D

Nie no nie wierzę! Tolka, witaj! Pisz z nami :-). Ech, przypomniały mi się czasy jak byłyśmy w ciąży...

Witam porannie po ćwiczonkach.
Tola Witamy!!! Zostań na dłużej z nami.

Iwonka
obiecałam pokazać efekty
14 dzień Aw6
małe zestawienie
dsc012893.jpg

efekty były by pewnie jeszcze bardziej widoczne gdybym ćwiczyła więcej powtórzeń, zgodnie z harmonogramem. Ale nadal jestemna 8 powtórzeniach.
Ale o tak brzuch się wyrzeźbił. Mięśnie budują się najpierw u góry i stopniowo zanika oponka.

Witam.Piekne słonko znow za oknem :-) uwielbiam to! zapowiadaja 13 stopni na 13tego w moje urodziny:-p;-)Weekend spedzilismy dobrze,ja trozzke sie obkupilam w buty wiosenne i inne pierdołki.Dziewczynkom trioszke io allegro zamowiłam bluzki z krotkim rekawkiem za ponad 230zl razem z kolezanka tez.Teraz mam pietra czy dojda:sorry:

Tolka super ze się odezwałaś!!!!! Nas sasiad z gory zaczął mówic dopiero jak miał 4 latka i to tez nie płynnie .

Kwiateczek masz 50% szans na spokojniejsze dziecko wiec całkiem dużo;-)

Aurelia fajnie z tym basenem macie... my musimy znależć czas tez na basen koniecznie! Podobno bardzo dobre jest pływanie na kręgosłup właśnie:tak:

Hannah no fotki zachęcajace do działanią:tak::tak::tak: Od kilku dni zaczełam cwiczyć,przygotowywujac organizm.Dziś zaczełam A6W. Własnie miałam zapytac ciebie ktorym sposobem robisz ćwiczenia? Bo ja wybrałam metodę druga...i wariant 2 z dniem przerwy. Po tych cwiczeniach robie jeszcze dodatkowo jeszcze brzuszki,tą deskę,i inne cwiczenia ogolne skłony itd;-)

Znudziły mi sie suwaczki musze jej zmienić.A zapomniałam napisac że ostatnio jak zostawiłam Klaudia w przedszkolu płatnym w takim centrum handlowym tio zaraz po 20 minutach do nas zadzwonili zeby zabrac dziecko bo jest niegrzeczne,biję i popycha dzieci rozwala roznosi zabawki do takiego domku ogrodowego. A popołudniu ide oglądac przyszła szkołe dla Van.

Ostatnia edycja:
iwonka
ja cwicze codziennie. doszlam do 3 serii i 8 powtorzen. nie dam rady wiecej. sil brak i czasu, bo potem cwiczenia zajmuja coraz wiecej czasu.
Do tego peeleng z kawy 2 razy w tygodniu, który działa wychudzająco + kremy z serii Lirene (pomarańczowe) modelujący brzuch i talię, żel na dzień i krem-serum na noc. Naprzemienne prysznice raz zimne raz ciepłe. No i dieta bogata w białko które buduje mięśnie.

Ostatnia edycja:
Zapomniałam jeszcze napisać i zapytać jaki rozmiar ubranek kupujecie bo my jak widze to na 110 są dobre......:sorry:.Buty 27 chyba beda

reklama
Do góry