reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczyny

Iwonka ale to chyba jest tak z dwojka ze wlasnie jedno jest spokojne dugie wulkan energi takze ja sie nastawiam ze to drugie kiedys takie bedzie bo Adas spokojny jest bardzio i bojazliwy i strasznie ostrozny a teraz jak siedze z blizniakami to wlasnie tak jest jednego dogonic po domu nie moge a drugie sobie cichutko siedzi w kaciku i siee bawi:-):tak:

Wogole dzis bylam w przedszkolu i sie okazuje ze caly formularz u nas sklada sie tylko z podpisu ze sie pracuje i peselu dziecka... Na pytanie dlaczego tak jest bez rzadnych danych itp pani odpowiedziala ze mieli zazuty ze przyjmuja dzieci po znajomosci wiec zeby tak nie bylo wystarczy im pesel:dry::baffled:

kwiateczek- u nas tak bylo ze ja w wieku 4 lat umielam plywac w wieku 5 jezdzic na rowerze i wogole wszystko szybko a moj brat :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: odwrotnie u niego zawsze bylo ze przeciez zdaze sie nauczyc:dry: do dzis majac 21 lat nie umie plywac:-D:-D:-D takze co dziecko to inne:tak: Moj Adas dopiero zalapal jak sie jezdzi na 3 kolowcu:-D a gdzie mu tam do 2. Na urodziny wlkasnie dostanie wiekszy rower doczepianymi kolami i zobaczymy:dry:

Jesli chodzi o cwiczenia to ja nie mam kiedy a jak mam to wole polezec albo spac bo i tak calymi dniami mnie nie ma a tyle ile sie nabiegam naschylam nadzwigam caly dzien to tylko ja wiem i to mi starcza:-p:-p pomalu bardzo pomalu chudne ale jednak chudne:tak::-):-p

reklama
Iwonka, fakt, słoneczko dziś było przepiękne, prawie 10 st! Kocham wiosnę i lato! Ale rano jak szłam do pracy, to był mróz i szron na trawie!

Mnie dziś kobitka pomalowała do ślubu. Makijaż próbny, ślicznie jej wyszło i ją zamówiłam na ślub. Zrobiła mi kępki rzęs, ależ mam teraz looka przez trzy dni, dopóki klej trzyma!:-D

A z tymi ćwiczeniami na brzuch, to ja miałam zacząć od dziś. Ale... siedzę właśnie w necie! I co? Mój J się śmieje, że mam trzy cycki! hahah:tak: Tylko ja mam krzywy kręgosłup i też się boję takich różnych ćwiczeń. Puki co, jak mogę to chodzę z J i Mikim na basen, tam to dopiero spalam kalorii pilnując Mikołaja, jak skacze z rozpędu do basenu na 1,5 m :baffled:, albo nurkuje, bo tato też jest akurat pod wodą. Jak wychodzimy z wody do szatni to wyje na cały regulator, że on nie chce do domku i że kocha basen!:-)
Nie wiem jak Wy, ale ja mam pracujący weekend..buuu:wściekła/y:

witajcie :-)

Bardzo dawno Mnie nie bylo u Was. U Nas wszystko dobrze Patryczek jest już po drugiej operacji ..... rozwija sie prwidlowo tylko jeszcze nic nie mówi :-( a tak poza tym jest bardzo kochanym łobuzem :tak: :-D

Nie no nie wierzę! Tolka, witaj! Pisz z nami :-). Ech, przypomniały mi się czasy jak byłyśmy w ciąży...

Witam porannie po ćwiczonkach.
Tola Witamy!!! Zostań na dłużej z nami.

Iwonka
obiecałam pokazać efekty
14 dzień Aw6
małe zestawienie
dsc012893.jpg

efekty były by pewnie jeszcze bardziej widoczne gdybym ćwiczyła więcej powtórzeń, zgodnie z harmonogramem. Ale nadal jestemna 8 powtórzeniach.
Ale o tak brzuch się wyrzeźbił. Mięśnie budują się najpierw u góry i stopniowo zanika oponka.

Witam.Piekne słonko znow za oknem :-) uwielbiam to! zapowiadaja 13 stopni na 13tego w moje urodziny:-p;-)Weekend spedzilismy dobrze,ja trozzke sie obkupilam w buty wiosenne i inne pierdołki.Dziewczynkom trioszke io allegro zamowiłam bluzki z krotkim rekawkiem za ponad 230zl razem z kolezanka tez.Teraz mam pietra czy dojda:sorry:

Tolka super ze się odezwałaś!!!!! Nas sasiad z gory zaczął mówic dopiero jak miał 4 latka i to tez nie płynnie .

Kwiateczek masz 50% szans na spokojniejsze dziecko wiec całkiem dużo;-)

Aurelia fajnie z tym basenem macie... my musimy znależć czas tez na basen koniecznie! Podobno bardzo dobre jest pływanie na kręgosłup właśnie:tak:

Hannah no fotki zachęcajace do działanią:tak::tak::tak: Od kilku dni zaczełam cwiczyć,przygotowywujac organizm.Dziś zaczełam A6W. Własnie miałam zapytac ciebie ktorym sposobem robisz ćwiczenia? Bo ja wybrałam metodę druga...i wariant 2 z dniem przerwy. Po tych cwiczeniach robie jeszcze dodatkowo jeszcze brzuszki,tą deskę,i inne cwiczenia ogolne skłony itd;-)

Znudziły mi sie suwaczki musze jej zmienić.A zapomniałam napisac że ostatnio jak zostawiłam Klaudia w przedszkolu płatnym w takim centrum handlowym tio zaraz po 20 minutach do nas zadzwonili zeby zabrac dziecko bo jest niegrzeczne,biję i popycha dzieci rozwala roznosi zabawki do takiego domku ogrodowego. A popołudniu ide oglądac przyszła szkołe dla Van.

Ostatnia edycja:
iwonka
ja cwicze codziennie. doszlam do 3 serii i 8 powtorzen. nie dam rady wiecej. sil brak i czasu, bo potem cwiczenia zajmuja coraz wiecej czasu.
Do tego peeleng z kawy 2 razy w tygodniu, który działa wychudzająco + kremy z serii Lirene (pomarańczowe) modelujący brzuch i talię, żel na dzień i krem-serum na noc. Naprzemienne prysznice raz zimne raz ciepłe. No i dieta bogata w białko które buduje mięśnie.

Ostatnia edycja:
Zapomniałam jeszcze napisać i zapytać jaki rozmiar ubranek kupujecie bo my jak widze to na 110 są dobre......:sorry:.Buty 27 chyba beda

reklama
Do góry