reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień dobry, dzień dobry,
piękna pogoda, spacerek do pracy i humor mi się jakoś poprawił...jakoś tak bardzo optymistycznie mi się zrobiło....zapraszam na kawusię... 27-lutego-kawa.jpeg dzisiaj troszkę postną...

Migotka
, nie ma za co :) polecamy się

Witam
Padam,Kondzio cala noc nie spal,plakal ze go ucho boli i oczy,nos zasuszony,nie mogl oddychac.POszlismy tylko na spacer i oczy zapuchniete.Rano plakal ze nic nie widzi,mial takie zaklejone:szok::szok:Wczoraj bylismy na sprawdzianie ucha a teraz caly czas placze ze boli:no:nie wiem co jest grane.Umowilam sie do lekarza znowu:baffled:nie mam sil..dzis zlobek,znowu chyba nie pojdzie:no:co jest?????

Kwiateczek, a robiłaś wymaz?? Może Kondzio miał zły antybiotyk, sama nie wiem. Bo jak już taki stan jest to wydaje mi się, że antybiotyk jest konieczny jak najszybciej. Ucho strasznie potrafi boleć :-( Kurcze, narzekam na polskich lekarzy, ale angielscy są chyba jeszcze gorsi.

cześć dziewczynki! jeju jak dawno tu nie byłam! nie żebym o was zapomniała, ale tak jakoś wyszło
widzę temat ubrankowy - u nas jeszcze większość spodni to 92 a bluzeczki najczęściej 98-110, butki 25 zimowe 26.
Anulka po chorobie bardzo schudła, walczyłam o każdy kęs by zjadła, ale już jest lepiej, najgożej to było jak miała dużo lekarstw słodkich i od nich wymiotowała, ani jak nie mogłam jej ani napoić ani nakarmić, bałam się odwodnienia, ale jakoś sobie poradziła
Kwiateczek życzę dla Konradka dużo zdrówka i niech choróbsko już sobie poszło

Witam.Pogoda piekna ! Juz nie moge sie doczekac wiosny ;-)
Podania elektronicznie wypełnione,zostało zaniesc do szkoły i przedszkola.

Wrublik witaj :-) Jak tam rodzeństwo? Tak wogóle to gratulacje :-)

Kwiateczek biedny Kondzio,coś chyba nie tak z tym antybiotykiem że nie działał i choroba nadal jest. Zdrowka zycze i daj znac co tam znow lekarze wymyslili

Migotka spóznione życzonka :-)

Wczoraj ogólnie kiepski dzień przez faceta dziś przez młodych ,spałam 4 godziny bo godziliśmy sie do 1 potem przerwa na butle i reszte wyszla 2,Cyprian zerwał nas o 6 ,Zuza nie dospałą wiec tragedia Ostatnio tak wczesnie wstaje czasem nawet o 5.30 i powywracał nam ustalony z Zuzką tryb. nie licząc nocnych pobudek , jak byl mniejszy to nie mial problemu:-(

Zdrówka dla wszystkich chorych , u nas leje sie jeszcze woda z nosa nie jakos bardzo ale troche. ale po za tym na szczescie nic

Iwonka dzięki a rodzeństwo super, myślałam że będzie gorzej
o moja starsza oglądała bajkę i zasnęła na podłodze, z opuszczonymi majteczkami, w tym czasie jak ja Wiktorię karmiłam ona widocznie zrobiła siusiu na nocniku a że była senna to się przyłożyła na podłogę już nawet nie podciągając majtek, hehe ale się uśmiałam, no ale przełożyłam ją do łóżka, ciekawe o której ją uśpimy na noc, bo już ze dwa miesiące nie sypiała w dzień, a maluta tak po jedzonku mi gadała, że aż dostała czkawki :D, więc wracam do niej bo zaraz się zdenerwuje, czemuś ona tej czkawki nie cierpi, a Anulce wcale nie przeszkadzało
Sylwia u nas 5.30 - 6.00 to standard w budzeniu się, ale starsza śpi w drugim pokoju to jeszcze dosypia te 1-1,5 godz

reklama
Witam
Iwonka nie wiem co jest,dzis rano znowu placze ze go ucho boli.teraz na paracetamolu jedziemy:baffled:oko czerowne:no:no nic,poczekamy kilka dni.Nie wiem co mam robic,dzis piekne slonce ale troszke wieje,zobaczymy jak bedzie pozniej.Poszlabym z nim na pol godz na spacer ale nie wiem juz sama....

Wrublik witaj:-)usmialam sie z tego zasniecia bez majeteczek:-D:-D:-D

Migotka tu mi zadnego wymazu nie zrobia:no:

Do góry