reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień dobry, dzień dobry,
piękna pogoda, spacerek do pracy i humor mi się jakoś poprawił...jakoś tak bardzo optymistycznie mi się zrobiło....zapraszam na kawusię... 27-lutego-kawa.jpeg dzisiaj troszkę postną...

Migotka
, nie ma za co :) polecamy się

Witam
Padam,Kondzio cala noc nie spal,plakal ze go ucho boli i oczy,nos zasuszony,nie mogl oddychac.POszlismy tylko na spacer i oczy zapuchniete.Rano plakal ze nic nie widzi,mial takie zaklejone:szok::szok:Wczoraj bylismy na sprawdzianie ucha a teraz caly czas placze ze boli:no:nie wiem co jest grane.Umowilam sie do lekarza znowu:baffled:nie mam sil..dzis zlobek,znowu chyba nie pojdzie:no:co jest?????

Kwiateczek, a robiłaś wymaz?? Może Kondzio miał zły antybiotyk, sama nie wiem. Bo jak już taki stan jest to wydaje mi się, że antybiotyk jest konieczny jak najszybciej. Ucho strasznie potrafi boleć :-( Kurcze, narzekam na polskich lekarzy, ale angielscy są chyba jeszcze gorsi.

cześć dziewczynki! jeju jak dawno tu nie byłam! nie żebym o was zapomniała, ale tak jakoś wyszło
widzę temat ubrankowy - u nas jeszcze większość spodni to 92 a bluzeczki najczęściej 98-110, butki 25 zimowe 26.
Anulka po chorobie bardzo schudła, walczyłam o każdy kęs by zjadła, ale już jest lepiej, najgożej to było jak miała dużo lekarstw słodkich i od nich wymiotowała, ani jak nie mogłam jej ani napoić ani nakarmić, bałam się odwodnienia, ale jakoś sobie poradziła
Kwiateczek życzę dla Konradka dużo zdrówka i niech choróbsko już sobie poszło

Witam.Pogoda piekna ! Juz nie moge sie doczekac wiosny ;-)
Podania elektronicznie wypełnione,zostało zaniesc do szkoły i przedszkola.

Wrublik witaj :-) Jak tam rodzeństwo? Tak wogóle to gratulacje :-)

Kwiateczek biedny Kondzio,coś chyba nie tak z tym antybiotykiem że nie działał i choroba nadal jest. Zdrowka zycze i daj znac co tam znow lekarze wymyslili

Migotka spóznione życzonka :-)

Wczoraj ogólnie kiepski dzień przez faceta dziś przez młodych ,spałam 4 godziny bo godziliśmy sie do 1 potem przerwa na butle i reszte wyszla 2,Cyprian zerwał nas o 6 ,Zuza nie dospałą wiec tragedia Ostatnio tak wczesnie wstaje czasem nawet o 5.30 i powywracał nam ustalony z Zuzką tryb. nie licząc nocnych pobudek , jak byl mniejszy to nie mial problemu:-(

Zdrówka dla wszystkich chorych , u nas leje sie jeszcze woda z nosa nie jakos bardzo ale troche. ale po za tym na szczescie nic

Iwonka dzięki a rodzeństwo super, myślałam że będzie gorzej
o moja starsza oglądała bajkę i zasnęła na podłodze, z opuszczonymi majteczkami, w tym czasie jak ja Wiktorię karmiłam ona widocznie zrobiła siusiu na nocniku a że była senna to się przyłożyła na podłogę już nawet nie podciągając majtek, hehe ale się uśmiałam, no ale przełożyłam ją do łóżka, ciekawe o której ją uśpimy na noc, bo już ze dwa miesiące nie sypiała w dzień, a maluta tak po jedzonku mi gadała, że aż dostała czkawki :D, więc wracam do niej bo zaraz się zdenerwuje, czemuś ona tej czkawki nie cierpi, a Anulce wcale nie przeszkadzało
Sylwia u nas 5.30 - 6.00 to standard w budzeniu się, ale starsza śpi w drugim pokoju to jeszcze dosypia te 1-1,5 godz

reklama
Witam
Iwonka nie wiem co jest,dzis rano znowu placze ze go ucho boli.teraz na paracetamolu jedziemy:baffled:oko czerowne:no:no nic,poczekamy kilka dni.Nie wiem co mam robic,dzis piekne slonce ale troszke wieje,zobaczymy jak bedzie pozniej.Poszlabym z nim na pol godz na spacer ale nie wiem juz sama....

Wrublik witaj:-)usmialam sie z tego zasniecia bez majeteczek:-D:-D:-D

Migotka tu mi zadnego wymazu nie zrobia:no:

Do góry