reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam!
Oj Iwonka współczuję. Od razu przypominają mi sie sceny z super niani.
Ale widocznie potrzebuje tyle ruchu:happy2:
Moja też ciągle w biegu, ale jak tylko wychodzimy na spacer to dopomina sie o rekę. Boi się samochodów. na spacerze w parku też rączka i idziemy. Czasem nawet ją prosze żeby poszła sama bo w parku jest bezpiecznie, ale dalej się trzyma.

Uhy chyba coś mi tu śmierdzi kupką. Basia śpi w huśtawce i chyba coś wyprodukowała. Hania maluje farbami jak Picasso, paluszkami. Nawet nos ma brudny od farb.
A ja skończyłam ćwiczenia i czas na kawkę. Został mi ostatni kilogram z ciąży :-):-)

reklama
Witam.
Hannah bo juz miałam wczesniej napisac i zapomniałam na temat tych ćwiczen. Jak z brzuchem, spada ci po nich czy wolno, ja jestem ogolnie szczupla tylko ten brzuch mam jak 5 miesiąc ,szczegolnie jak zjem cos z mąki czy smietane:sorry2: i nie wiem co tu robic.Jestem leń ale zamierzam zacząc cwiczyć tylko nie wiem cy te cwiczenia to dla mnie bo i problemy z kregoslupem mam :sorry2: wiec nie wiem czy wyrobie.A cwiczysz tez tak ?Ćwiczenie na płaski brzuch- deska | Ćwiczenia na płaski brzuch na tzw deske? Sprobowalam raz i odrazu czuć w trym cwiczeniu jak pracuja miesnie.

No moja Klaudia nie boi sie niczego,ani samochodow ani nic,ani wysokosci:sorry2: Takie mam rozne te dzieci,jadna bardziej spokojna druga tryskajaca energia,w jej wieku Vanessa juz byłz taka bardziej opanowana a ta....... wyglada na to ze kolejny ropk bede za nia biegac:no::wściekła/y::angry::sorry2:

pisze jedna reka wiec bez polskich znakow.
maz mowi ze juz wystarczy mi tych cwiczen bo juz brzuch jest ok. ale nadal ponizej pepka troche wystaje, ja to widze. ale widze tez miesnie sie ladnie pokazuja. sa efekty, ale jak masz problemy z kregoslupem nie polecam. mnie bola plecy, ale ciagne dalej. procz 6 weidera, cwicze 30 minut hula hop takie ciezkie kolo mam. do tego cwiczenia na biust, uda i posladki.
tych cwiczen na deske nie wykonuje bo to juz by bylo dla mnie za duzo.
w 15 dniu zrobie sobie kolejne foto porownawcze.
do tej pory stracilam 4 cm w talii i 3 cm na wysokosci pepka.

Witam
Iwonka ja jak ty,chcialabym tylko z brzucha zgubic bo tak jestem za chuda,przydaloby sie wiecej kilo:tak:brzuch tylko odstaje:no:jak czwicze to mnie tylko wszytsko boli,najgorzej plecy wiec wole wcale.Co do roweru to ja sie tez zastanawialam ale szkoda kasy,na takim tez mozna sie nauczyc.w zeszlym roku tu chlopczyk nauczyl sie na zwyklym rowerku,mial 3.5 roku:tak:po kilku dniach jezdzil jak szatan:sorry2:
Ostatnio byl u nas facet z jakiejs firmy gazowej i tak slowo od slowa pokazal mi swojego synka ktorego nagral na tel jak jezdzi,wlsciwie uczyl sie.ma 6 lat:sorry2:nie mowilam nic bo byl taki dumny z niego.ja nie pamietam ile miala lat jak sie nauczylam ale 6 lat to chyba pozno co:sorry2:

Kwiateczek ,moja konczy 6 lat w pazdzierniku a nie umie jezdzic na 2 kołkach.Bała sie do tej pory.Mam nadziejeze w tym roku sie nauczy.Niedługo sniegi jak tylko zejdą to wyciagamy rower i zaczynamy sezon.

witam

Iwonka rety ja mam przed okresem tak że masakra jak bym naprawdę w ciąży była, jak to wkurza.

kwiateczek heh no to zależy czy się boi czy nie. Tak jak Iwonka pisze jedna taka druga taka, a Klaudia to pewnie jak się nauczy trochę lepiej jeździć to nawet nie zauważy że jej kółka zdjeli jak z niej taka aparatka hehe

Niech się skończy ta zima bo oszaleje normalnie jakiś dół mnie łapie.. bryyy

Kwiateczek ja sie nie gniewam przeciez,kazde dziecko jest inne.ONa jest bojażliwa i dlatego,myślę że Klaudia właśnie szybciej sie nauczy na dwoch kółkach ,moze nawet w tym roku ;-)

Wiki pogoda jest cudna dzieki temu słoneczku,sniegu juz prawie nie ma u nas ,ja mam po otwierane okna i sie ciagle wietrzy i wietrzy.Super.Nie chce sie do domu wracać.Sasiad tez wczoraj usiadł na ławeczce i mówi że otwiera sezon ławeczkowy,bo my tu ciagłe na tej ławce siedzimy jak ciepło,wszyscy tam przychodzą,jest stól i itd,wspolne grille ,kawki,ploteczki ,fajnie :-)

Robiłam rozgrzewke przed planowanymi ćwiczeniami od poniedziałku które mam zamiar zaczac i ja wogóle nie mam kondycji,tego ćwiczenia nie miałam siły wytrzymac 60 sekund....

reklama
Iwonka no u nas dziś bardzo pochmurno ostatnie dni było śliczne słonko śnieg jeszcze widać ale może dlatego że tu koło domku kawałek łąki to tak widać. Musze się jakoś zebrać w poniedziałek do pracy więc wracam do normalności :) Z Klaudią właśnie tak mi się wydaje że dzieci które się mniej boją szybciej łapią takie rzeczy.Z jednej strony dobrze a z drugiej .... nasz mały gada dyskutuje z każdym i np nie boi się jak mówię że ja już idę do domu... z placu zabaw pod blokiem idę dojdę za blok a on nawet nie patrzy za mną dalej bawi się w najlepsze

Do góry