reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek zdrówka zycze:tak:

kwiateczek odpoczywaj i nie szalej bo ja zlekcewarzylam lazilam a teraz mam :-p

dzis juz lepiej.dzieki.

My tez mamy ozdoby plastikowe.mielismy kupic nowe ale darowalismy sobie i dobrze bo Kondzio ciagle przeklada bombki:baffled:
Siedze sama,Kondzio oglada mini mini,G jeszcze robi i tak bedzie do Swiat.Na szczescie w smieta bedzie mial wolne w koncu:-)zaprosilismy znajomych i moj brat dzwonil ze przyjedzie wiec bedzie male zamieszanie:sorry:ale dobrze ze nie smai:tak:

reklama
Witam.Dziewczyny co tak cichutko? U nas słonko za oknem,pranie powieszone,zaraz biore sie za gotowanie mieska na sosik.

Wiki a Ty gdzie?;-)
Hannah ! ? Odezwij sie,ile mozna cie wywoływac do tablicy:-p

Iwonka jestem robie sobie kawe bylam na zakupach zmarazlam jak niewiem wogole jakas porazka, ceny ze szczeka opada jeszcze zeby to bylo warte tych pieniedzy.

Hannah ja tak miałam jak Vanesske szłam rodzic,ale po porodzie odrazu mi wszystko przeszło.Zdrówka zycze!

Ogladałam teraz na tvn style program Martyny Wojciechowskiej O kobietach co maja długie szyje .Od dziecka zakladaja obrecze i co 5 lat je zdejmuja zeby dołozyc i wydłuzyc jeszcze szyje:szok::szok:Naprawde szok z tymi kobietami,jeszcze mowią że one nigdy sie nie całowały z meżczyzna, a nawet z swoim meżem. To jak tam seks wyglada? Pewnie jak u zwierzat od tyłu,pach ,pach i dowidzenia:-D.Z mezami nie spia,kazdy osobno bo męzowie mówili że im przeszkadza na szyi ta obrecz. Zakładają te obrecze juz małym dziewczynkom.Są rany na szyi i krosty od tego.. okropne. ,która kobieta ma dłuższą szyje ta jest najpiekniejsza,najlepsza... to taka wioska jest.Tam tez kobiety zajmuja sie domem,dziecmi, pracą handlem,ogólnie zarabianiem pieniedzy.Mężczyzni czasami mają prace dorywcze a tak to leza i sie byczą.

A potem był fajny program "pora do szkoły"

Emilka jest już na świecie!!! Hannah urodziła ją dzis o godzinie 6:20 :-) waga 3950g i 58cm.Zdrowa i podobna do Hani :-):-):-) i od małego punktualna ;-):tak:

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!
BOU06_154.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry