reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Zapalenie krtani ma i jest na antybiotyku.

Fajnie, ze się możecie ruszyć.
My mieliśmy spędzać święta poza domem a tu lipa.
Nawet zakupów świątecznych nie zrobiliśmy bo po co a teraz łaź i kupuj.
Święta to święta, żeby chociaż sałatka była, śledziki.
Najważniejsze, żeby szybko wyzdrowiał, żeby się nie męczył bidulek.
Póki co uaktualnił swoją listę choinkową. Poprosił Mikołaja o kupno... krajalnicy ( do chleba) Zelmer. Ma pomyłsy nie ma co, jak mu tego nie podpowiedziałam, bo z takich wynalazków nie korzystam i nie zamierzam.

reklama
Witam się, wracam na ile się da do was dziewczyny. Od jutra zwolnienie lekarskie. Napiszę na zamkniętym co mnie spotkało w pracy.

Hannah, ogromne gratluacje, Emilka rzeczywiście podobna do Hani, piękna:-)
Odrobinę zazdroszczę, ale jednak poczekam na swój czas, bo trochę się boję:zawstydzona/y::dry:

Szopek dużo zdrówka dla Mikusia:tak:

Ostatnia edycja:
Hannah, GRATULACJE!!! Śliczna i włoski super gęste ma jak Hania :-)

Szopek, niech Miku zdrowieje szybciutko.

Kwiateczek, straszna tragedia. Ciągle oglądam jakieś wiadomości, gdzie coś się dzieje dzieciom i już nie mogę. A najgorsze jest, że większość dzieje się z winy dorosłych.

Ostatnia edycja:
Witam.Jade niedługo z Klaudią na kontrol,pokazemy ospę;-)
Szopek no widzisz,ciekawe to co znalazłaś:sorry2:nie zamówiłam zdjęc.

A tak wogóle to chciałam Wam już złożyć życzenia,przede wszystkim zdrowia przez wilkie Z! Szczęścia i miłośći,pieknych świąt Bożego Narodzenia a szczególnie spokoju w Wigilie,bo ponoć jaka Wigilia taki cały rok;-):tak:No i jeszcze jedno mam pragnienie,marzenie abyśmy dalej w kolejnym roku pisały na majówkach o swoich radościach i smutkach ,o wszystkim i o niczym,ale abyśmy tu wszystkie były!Bo szkoda tak kończyć tą znajomość i chwile spędzone razem w tym wirtualnym świecie ale nie tylko bo i na żywo niektóre z nas się widziały :-)
Wesołych Swiat!

Kartka świąteczna

Ostatnia edycja:
Iwonka dzieki,ja tez sie pod tymi slowami podpisuje:tak::tak:

Tez juz moze Wam wyzyzcze dzis:tak:

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

Ja też życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt! Również chciałabym abyśmy w nowym roku wszystkie były obecne na majóweczkach :tak:

Wczoraj zrobiłam sobie sztuczne rzęsy :-D

reklama
Meldujemy się już w domku. Własnie się wypakowaliśmy i już siadamy do Wigilinego stołu. W ostatnim momencie się zdążyliśmy rozdwoić na ostatną chwilkę przed świętami. To tyle narazie. Jutro się odezwę.

Ostatnia edycja:
Do góry