reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Zapalenie krtani ma i jest na antybiotyku.

Fajnie, ze się możecie ruszyć.
My mieliśmy spędzać święta poza domem a tu lipa.
Nawet zakupów świątecznych nie zrobiliśmy bo po co a teraz łaź i kupuj.
Święta to święta, żeby chociaż sałatka była, śledziki.
Najważniejsze, żeby szybko wyzdrowiał, żeby się nie męczył bidulek.
Póki co uaktualnił swoją listę choinkową. Poprosił Mikołaja o kupno... krajalnicy ( do chleba) Zelmer. Ma pomyłsy nie ma co, jak mu tego nie podpowiedziałam, bo z takich wynalazków nie korzystam i nie zamierzam.

reklama
Witam się, wracam na ile się da do was dziewczyny. Od jutra zwolnienie lekarskie. Napiszę na zamkniętym co mnie spotkało w pracy.

Hannah, ogromne gratluacje, Emilka rzeczywiście podobna do Hani, piękna:-)
Odrobinę zazdroszczę, ale jednak poczekam na swój czas, bo trochę się boję:zawstydzona/y::dry:

Szopek dużo zdrówka dla Mikusia:tak:

Ostatnia edycja:
Hannah, GRATULACJE!!! Śliczna i włoski super gęste ma jak Hania :-)

Szopek, niech Miku zdrowieje szybciutko.

Kwiateczek, straszna tragedia. Ciągle oglądam jakieś wiadomości, gdzie coś się dzieje dzieciom i już nie mogę. A najgorsze jest, że większość dzieje się z winy dorosłych.

Ostatnia edycja:
Witam.Jade niedługo z Klaudią na kontrol,pokazemy ospę;-)
Szopek no widzisz,ciekawe to co znalazłaś:sorry2:nie zamówiłam zdjęc.

A tak wogóle to chciałam Wam już złożyć życzenia,przede wszystkim zdrowia przez wilkie Z! Szczęścia i miłośći,pieknych świąt Bożego Narodzenia a szczególnie spokoju w Wigilie,bo ponoć jaka Wigilia taki cały rok;-):tak:No i jeszcze jedno mam pragnienie,marzenie abyśmy dalej w kolejnym roku pisały na majówkach o swoich radościach i smutkach ,o wszystkim i o niczym,ale abyśmy tu wszystkie były!Bo szkoda tak kończyć tą znajomość i chwile spędzone razem w tym wirtualnym świecie ale nie tylko bo i na żywo niektóre z nas się widziały :-)
Wesołych Swiat!

Kartka świąteczna

Ostatnia edycja:
Iwonka dzieki,ja tez sie pod tymi slowami podpisuje:tak::tak:

Tez juz moze Wam wyzyzcze dzis:tak:

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

Ja też życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt! Również chciałabym abyśmy w nowym roku wszystkie były obecne na majóweczkach :tak:

Wczoraj zrobiłam sobie sztuczne rzęsy :-D

reklama
Meldujemy się już w domku. Własnie się wypakowaliśmy i już siadamy do Wigilinego stołu. W ostatnim momencie się zdążyliśmy rozdwoić na ostatną chwilkę przed świętami. To tyle narazie. Jutro się odezwę.

Ostatnia edycja:
Do góry