reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam.U nas tez slonko,ale wiadomo że jak słońce to i mroz to wrózy...:sorry2: ale i tak miło dla oczu widzic niebieskie niebo i promyki słońca:tak::tak::tak::tak:odrazu tak jakoś lepiej sie robi.My i tak nie wyjdziemy bo Klaudia ma ospe,wysypało ja na całego:sorry2: Jak macie kase to zaszczepcie dziewczyny swoje dzieci przeciw ospie,nawet jak ja załapia mimo szczepienia to bedą wtedy małe objawy,ponoć.:tak::tak::tak:

Kwiateczek ja śledzie jem tylko w occie.A jak w koncu z ta ospą ,szczepili go czy nie? :-D:-D:-p:-p

Wiki a ty na jakim urlopie jestes bo, chyba nie doczytałam gdzies.I jak sie wam tam mieszka,sasiadzi fajni i wogóle :sorry2:;-)

reklama
Witam chce ktos nalesnika ?

Iwonka tak na urlopie, a mieszka sie naprawde super i sasiedzi naprawde w pozadku. Na pietrze jestesmy w trzy rodziny. No i jest tak ze nasz mały sasiadka mała ma ponad roczek a kolejni sasiedzi beda mieli dzidzie w marcu. A i na dole mieszka dziewczynka jak Darek. Wogole duzo dzieci.
nie wiem ja sie troche przestraszylam tych szczepien i sie ciesze ze juz wiekszosc za nami. No niewiem a moze zeby lepiej przeszlo ospe dziecko

kwiateczek a co tam normalnie nie ma sledzi solonych ? ja cos nie rozumiem

aaaa..zapomnialam bylam u lekarza powiedzial ze gardlo fatalne ( a niby tak na maksa nie boli) i ze co ma zrobic ze chyba zastrzyki, no chyba ze obiecam ze bede grzeczna to prochy. Uff .. wybrałam prochy

Ostatnia edycja:
Wiki zdrowka zycze.Co do sledzi to nie wiem czy sa,pewnie tak ale jak ide do sklepu to jest taki zestaw ryb ze szok,nie wiem co kupic bo ja ogolnie ryb nie jadam,nie lubie:zawstydzona/y:

Iwonka tak byl szczepiony,pisalam wczesniej:-D:-D:-D:-Dzagmatwane to wszytsko:-D:-D
A ty nie szczepilas Klaudii tak??to jak jest dziecko szczepione to lzejsze objawy sa?:zawstydzona/y:

Witam.
kwiateczek- Szwagierka mieszka we Włoszech. Skarżyła sie kiedys,ze sledzie tam są tylko na słodko, a za nia chodziły occie.
Nie wiem o co chodzi z wodą śledziową kojarzy mi się to wszystko tylko z wódka i zakąską . Śledzik lubi pływać;-).

Witam.
kwiateczek- Szwagierka mieszka we Włoszech. Skarżyła sie kiedys,ze sledzie tam są tylko na słodko, a za nia chodziły occie.
Nie wiem o co chodzi z wodą śledziową kojarzy mi się to wszystko tylko z wódka i zakąską . Śledzik lubi pływać;-).

Szopek nie wiem ale tu jest dosc duzy wybor ryb,bezek nie widialam nigdy wiec mozliwe ze nie ma.Co do wody sledziowej to nic innego jak sledz w smietanie potem rozwodniony woda(przegotowana ostudzona)i troche octu:-p dla mnie pycha.w miare dosawania skladnkiow smakujesz czy jest ok i dodajesz lub mniej.ja lubie octowe:-pmoja mama niestety miala zawsze role zjadacza sledziow:-D:-D nikt nie jadl.teraz mi sie troche smaki zmienily.moze to wygnanie moje.chyba bym zjadla.ogolnie to lubie tylko rolmopsy:-p do zakaski doskonale:-D

Witam
Pusciutko.Wczoraj przelezalam caly dzien,w nocy mnie cos dopadlo,bol brzucha niesamowity:no:glowy nie mogalm podniesc:no:potem goraczka na 39,dreszcze wieczorem mialam ze szok:baffled:dzis troche lepiej ale zoladek boli jeszcze:no:skurczony bo zjadlam wczoraj tylko kawalek chleba z maslem i bylo jeszcze gorzej,skurcze straszne:no:dzis za to mam 35.6:baffled:oslabiona jestem ze ledwo oddycham:baffled:ide polezec chyba troche.Milej niedzieli.

Witam.Ja byłam na zakupach.kupiłam sobie kilka ciuszków na promocji w sieciówkach ;-)Ubraliśmy tez dziś wspólnie choinke
Kwiateczek zdrówka zycze:tak:

Witam ide robić kawe dzis M ma wolne wiec tyły mam:-D pojechał załatwiać sprawy i po choineczkę. Tylko poczekamy na synusia zeby ja ubrac.

kwiateczek odpoczywaj i nie szalej bo ja zlekcewarzylam lazilam a teraz mam :-p

Wiki i jak choinka, kupiona? Ubrana? Moja dziś była przewrócona,dobrze ze bombki wszystkie plastikowe:sorry2: tylko sztuczny snieg mi sie obsypał:dry:musimy ją jakoś zamocować;-)

reklama
Iwonka tak ubrana i wyszykowana, nasza w tamtym roku sie przewrocila znaczy maly ja przewrocil. Potlukl sie czubek ktory jako jedyny nie byl plastikowy. a w tym roku kupilam zlota gwiazdke taka jakby pleciona ze zlotych drucikow tak ze wszystko plastikowe

Do góry