reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
No mozna,miałam sie jeszcze zdrzemnąc jak odprawilam R z Vanesska do przedszkola a tu sms przyszedl i siedze już na bb:-D:-D:-D:-D;-)
Wstawilam pranko,ide po sniadanko:-p no moze sie jeszcze ubiore? Klaudia jeszcze śpi:tak:a ciasta takiego nie jadłam chyba.....

Iwonka no ja tez chlopakow odprawilam ale jakos nie zasnelam. No niewiem czy mozna to ciastem nazwac hehe ukladasz herbatniki na blaszce i zalewasz manna (litr mleka kostka masla cukier ja daje kakao no i szklanka manny) i z gory tez przykrywam herbatnikami mozna dac polewe jakies wiorki orzechy co komu przyjdzie do glowy moj M uwielbia to ;-)a robi sie chwile tyle zeby manne ugotowac

Ha-NN-aH Przeogromne gratulacje :-):-):-)
Jednak Emilka chciała zobaczyć choinkę :-D
A ty możesz ja wcześniej przytulić

images

My po tym chrzcie mimo ze mialam kucharke wynajeta to i tak nerwy były no ale chyba zawsze tak jest .Cyprian w przeciwieństwie do Zuzki aniolek w kościoele spał cały czas Potem było jak było impreza wcześnie sie rozsypała ,ogólnie najlepiej być pierwszym dzieckiem i tak zawsze mi szkoda tego mojego aniołka Zuzka świrowała ku ogólnemu potepieniu co ja jeszcze bardziej dopingowało Ogólnie bardziej meczarnia niz przyjemnosc

W ogóle niewyobrażalne jak na świecie traktuja kobiety ,jak wycinaja łechtaczki i zaszywaja ,czytałyście albo ogladałyście "Kwiat Pustyni" ?, albo jak krępowali dziewczynka stopy w Japoni zeby miały małe stópki Paranoja ,a wszystko to że świat byl zdominowany przez meżczyzn i jeszcze tak w wielu miejscach jest Najgorzej jak kobiety same to robily jak same doswiadczyły. A i ostatnio ogladaliśmy co doprowadziła polityka jednego dziecka w Chinach ,jak porywaja dzieci do handlu i do armii i jak usuwa sie dziwczece ciaze i teraz juz problem z żonami ,bogaci kupuja i chowaja żony dla dziedziców:wściekła/y:

Ja z kawa dołącze w poludnie jak mnie psychicznie nie wykończa bo Zuza już miała jeden atak szału:no: Muwsimy iśc na pole póki nie lunie albo sypnie z nieba bo już ciemno że szok, a jA jeszcze w szlafroku a mały obudzil sie z 15-minutowej drzemki

Witam.a tu wiesci ze ho ho ho
Hanah ogromne gratulacje:-)masz druga piekna corcie:-)

Sylwia czytalam dwie czesci,cos strasznego,plakalam przy ksiazce:no:program tez ogladalam,w glowie sie nie miesci ale taka jest tam rzeczywistosc:no:

U nas troche cieplej ,na plusie wiec uciekam zaraz do sklepu.auto mi nie odpalilo wczoraj,akumulator padl :wściekła/y:wiec wozek mi zostal.dobrze ze pojemny a wode musze kupic.moze sie jakos zabiore.

Hannah gratulacje przeogromne :-):-):-) Emilko witaj po drugiej stronie brzuszka :-):-):-)

Sylwia oj wiem co mówisz wiem wiem Majka czasem potrafiłaby wyprowadzić świętego z równowagi :dry: ja pocieszam się że potem będzie lepiej :tak::tak:

Witam.
Gratulacje !
Emilka prześliczna!

Miku chory :-(Ostatnio był chory w zeszłe święta Bożonarodzeniowe. Taka widać nasza świecka tradycja. Mieliśmy ambitne plany a tak będziemy siedzieć w domu:no:

Zapraszam dziewczyny mniej udzielające się, do wpisywania choćby Cześć.
Bo w końcu tej naszej garstce odechce się pisać do siebie i watek padnie.

reklama
Szopek zdrówka dla Mikiego! A co mu jest? My na szczescie juz wychodzimy z choroby,tzn mamy pozwolenie na przemieszczanie sie po rdzinie mimo ospy ;-) ale juz nie gorączkuje moje dziecię.

Do góry