reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witam, wczoraj to chyba byl wieczor baraszkowania takie pustki ;-)

:-D:-D nie u mnie:sorry:
Witam
Snieg pada na przemian z deszczem ale musialam jechac na poczte bo kartki jak co roku mam last minyt:-D
Iwonka ja to bym chciala przejsc osbe,moze nie koniecznie na swieta ale bylo by z glowy,i tak sie meczymy np.z nockami....co to za roznica jeszcze ospa:sory:mozesz przeslac jakby co:sorry:
Konrad 2 razy mial kontak latem z dziecmi z ospa i nic,mysle ze szczepionki dzialaja jeszcze:baffled:
Hannah moze wytrzymasz do nowego roku:sorry:dzieci cos dostaja jak sie urodze 1go stycznia:-)podobno:sorry:ale sylwek z glowy.

zapomnialam,dzwonili do mnie ze sofe przywioza we wtorek:-)super,na swieta bedzie juz:sorry:

reklama
Jaka pogoda ja dzis pojechałam tylko do sklepu i załowałam jeszcze M autem, masakra jakas wogole na dwojce hamowałam przed skrzyzowaniem juz spory kawalek ale myslalam ze wjade. Normalnie hamulec abs zaskoczyl a auto jedzie :szok:

Iwonka dzwon niech wymienia Ci :wściekła/y:

Kwiateczek super z ta kanapa, tylko wiesz musisz ja wytestowac obowiazkowo ;-)

Witam.
hannah- czerwone światło sobie zamontuj między nogami;-).Nic nie wchodzi, nikt nie wychodzi. Trzymaj sie jakoś.

Kwiateczek super z ta kanapa, tylko wiesz musisz ja wytestowac obowiazkowo ;-)

:-D:-D

Wiki pewnie ze bede testowac,spac przed tv :-D:-D
Też mi test :-p

kwiateczek hahaha no nie koniecznie miałam to na myśli :-D
Dokładnie.

Witam i ja :biggrin2: wkurzyłam sie i to bardzo,przyszedł wczoraj kurier,przyniósł zamówione konie chodzace dla lalek i jeden z nich nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A, właśnie ,:sorry:zapomniałam napisac że u Klaudii jakies krostki sie pojawiły,na razie obserwujemy;-)

Łączę się w bólu allegrowym. Mi dzis przyszły kalendarze. Zamawiałam u tego samego sprzedawcy co w zeszłym roku i przyszły beznadziejne.:wściekła/y::wściekła/y:Napisałam 2 maile i nic. jak do jutra nic nie odpowiedzą to zadzwonię. Wstydzę się takie dać rodzinie.
W zeszłym roku były super.

Zdrówka dla Klaudii.

Chyba się dzisiaj nie pojawiłam jeszcze.
Mam lenia strasznego, nic tylko bujam się na piłce, bo kręgosłup mniej boli przynajmniej. Ale czyści mnie dzisiaj znowu i odchodzi dalsza część czopa. jednak dzisiaj tylko żółtawa galaretka.
Dzwoniłam do swojej połóżnej i życzyła powodzenia w zaciskaniu ud. Na oddziale podobno remont całą parą idzie, więc jeśli się uda to będę na nowej, odświeżonej porodówce.

Chyba nie ma innej opcji jak tylko taka że Klaudia ma ospe,pojawił sie płyn w tych krostkach:sorry: no nic,spodziewałam sie tego.Jedno co mnie cieszy ze zaczeło sie u Klaudii dużo spokojniej i jak na razie kilka sztuk. Mam nadzieję że ją duzo nie wysypie bo to ze 3 tury wysypywania bedą:eek: najgorzej sie boje żeby nie drapała tego.Vanesska starsza i wiedziałą czym to grozi,ale i tez jakoś nie dokuczało jej swedzenie bardzo.Klaudia sie cieszy że ma ospe,zadzwoniła do taty i sie pochwaliła ze ma 6 sztuk:-D:-D:-D i czeka nas/ją smarowanko gencjaną.Będziemy rysować kwiatuszki,serduszka :tak::tak:;-);-)

Hannah trzymaj mocno nogi, ale bez przesady ;-) To jak w końcu, poród sn?

Kwiateczek a tam nie szczepia przeciwko ospie darmowo czy obowiązkowo?Może Konradek jest zaszczepiony. Bo w PL nie jest obowiązkowa ta szczepionka.A do tego płatną .Miłego użytkowania sofy :-)

Szopek szkoda ze ta zrobili, i bądz tu mądry..w znanej Ci firmie zamówiłaś po dobrych doświadczeniach .. a nie przesyłali Ci wczesniej projektu kalendarza do akceptacji?

Ja wysłałam meila,nie odpisywali wiec zadzwoniłam odrazu . I dobrze sie stało_Obiecał mi pan że już wysyła następnego konika a tego mam odesłac najtańszą przesyłka i mają mi zwrocic koszty tego zwrotu do nich.Nie beda czekac ąz zwrot reklmacja do nich dotrze a ja tez powiedziałąm ze nie wiem kiedy na poczte dotrę bo mam chore dzieci.Teraz czekam ,na kolejną przesye.Oby doszła.Czekam tez na jeszcze dwie przesyłki.Jedna z prezentem dla R druga z prezentami dla Dziewczynek.(konsole) już powinny dawno dojsć,a ja wpłaciłam im pieniadze na konto i to duże.Wysłałam meila i nic cisza.

Ostatnia edycja:
Hannah boisz się ? Ja się bałam troche bo wiedziałam co mnie czeka,ale jak już tam jechałam to w zupełnie innym nastawieniu,taka pewna siebie,inaczej postępowałam.:tak:,Myślałam tylko o tym aby szybko urodzic i w czasie skurczów nie myślałam o bólu tylko głeboko oddychałam i starałam sie myśleć o czym innym.Mi to naprawde pomogło.Tylko najgorzej mnie wkurzały te baby jedne okropne które mnie przepytywał ze wszystkiego na izbie przyjec.A mnie skurcze łapały,język trzymałam za zębami ale mało brakowało jak bym im tam pojechała równo:sorry:przy pierwszym porodzie miałam wywoływany wiec nie zaznałam tej "przyjemnosci" z wypełnieniem formularzy w czasie bólów;-)
W sumie jak masz rodzic te lepiej zacznij juz ,bo jak masz na święta jechac na porodówke to szkoda.A w pierwszej ciązy odchodził ci czop?

Czytałyście o firmie Danon?

Ostatnia edycja:
reklama
kwiateczek hahaha no nie koniecznie miałam to na myśli :-D

wiem wiem:sorry:ale do wtorku daleko,na swieta szykuje sie @@@wiec libido na minusie bedzie:sorry:rozprawiczy sie ja chyba pozniej:tak:

Iwonka tu jest obowiazkowa swinka,odra i bezplatna:tak:pneumokoki itp tez.dlatego napisalam ze chyba go trzymaja jeszcze i nie moze sie swinkja zarazic:sorry:
co do Dnone to juz od dawna jest o tym mowa.mieli podobno wycofac te reklamy a dalej sa przynajmniej u nas w Pl.a teraz zaplaca kase ale co to dla nich.

Do góry