reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Dziękuję dziewczynki za wszystkie ciepłe słowa:tak:. Nie wiem co będzie dalej, na chwilę obecną nie rozmawiamy ze sobą:-(. Poza tym, jak J była się dowiedziała, że jestem w ciąży i ma się wyprowadzić, to obiecała nam, że ją zapamietamy i że umili nam życie:-(. Właśnie to robi.
Nie wiem, jak to się wszystko skończy, albo J bedzie meżczyzną i zrobi z nią pożądek, albo ...bo ja się nie nadaję na trójkąty.:no:

reklama
zmykam dziewczyny spac bo juz mnie kregoslup boli i kosc ogonowa od pol siedzenia hehehehe:-D naprawde lepiej isc wczesnije bo pozniej moga byc problemy zreszta teraz jest jeszcze dobre samopoczucie i nie dzwigamy tak bardzo duzo i latwiehj jest...:tak::tak: wiec papapa ide lululu do jutra

Katja - oby nasze dzieciaczki faktycznie były spokojne i grzeczne po przyjściu na świat.:-) A co do pytanka - tak, to moja pierwsza ciąża.
Aurelia - no to chyba jedyne wyjście jest takie, żeby się wyprowadziła jednak... takie nerwy teraz i w sumie w ogole Ci nie posluza... No ale to w sumie Twoj partner powinien chyba jasno sprawe postawic, bo Ty jej rzeczy nie spakujesz i za drzwi nie wystawisz...:-(

Hej wiecie co jedna poprawa humorku by;lam dzis w szkole rodzenia....:-D:-D:-D super bylo duzo sie dowiedziala okazalo sie ze mam rwe kulszowa i stad ten bol biodra i plecow i nogi... i to podobno nie prawda ze pijac mleko czy bawarki i inne specyfiki powoduja naplywanie mleka wystarczy duzo pic i to nawet wody...

Super,napewno szkola sie przyda i rozawieje watpliwosci zwiazane z porodem:-) a co do bawarki czy picia mleka to tak kiedys uwazano za naszych mam i babc.Ale mleko polecam pic dla zdrowia bo potrzeba nam duzo wapnia teraz jak i po porodzie a wogole kobiety powinny dostarczac duzo wapnia swojemu organizmowi:tak::-)
STRASZNA PINDA Z TEJ BYLEJ:wściekła/y:
JAKIS DURNY BABSZTYL!
No jest durna,albo nadal go kocha i wciaz ma nadzieje ze jednak on bedzie z nia.......bo inaczej dla zemsty to chyba tego nie robi bo co jej po tym jak sama sobie tez zycie knoci bez szansy na wlasne szczescie u boku innego....sama nie wiem nie znam dokladnie tej sytuacji.......

Ale Wam zazdroszcze :-( Mozecie sobie isc do szkoly rodzenia,albo wybierac szpitale jesli chodzi o porod i wogule lekarzy ehh a ja siedze tu sama na tym odludziu liczac nie wiem na co...:-(

Pewnie ze mozna, nie mam tajemnic ;-) Jak moze pamietasz mieszkam w Anglii i to w dodatku nie w jakims fajnym duzym miescie tylko malym miasteczku w ktorym nawet nie ma szpitala :-(Pozatym tutaj sluzba zdrowia jest naprawde tragiczna,zero zainteresowania.

reklama
A dlaczego sama..hmm maz caly czas w pracy, znajomi (ktorych jest niewiele) tez albo pracuja albo zajeci swoimi sprawami maja malo czasu dla innych. Totalna zalamka, ja zostawilam prace dla dobra dziecka ale chyba wroce od nastepnego tygodnia bo zwariuje sama w tych "czterech scianach"

Do góry