iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wiki niestety,wypedza mnie też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiki niestety,wypedza mnie też
u mnie tez nie przejdzie takie cos,albo jedno albo drugieJuż mnie własnie wygania R bo tu oglądam Na wspólnej a tu klikam
Sylwia w sumie Vanesska bawila sie z Klaudia jak juz ta była taka kontaktowa .Najbardziej lubiła robić wszystko aby tylko Klaudia sie śmiała w niebo głosy potem jak Klaudia zaczeła siadac to ja karmiła,ksiązeczki razem ogladały,jak zaczeła raczkowac i sie wspinac po meblach to pomagala jej postawić sie do pionu Jak sie rozchodziła to juz róznie bywało,ale na ogół razem sie bawiasą awantury nie do zniesienia jeden krzyk,szarpanie za włosy,walenie z pięści ,popychają albo porwie któras kartkę z rysunkiem siostry czy ją po gniecieteż jest rozwalenie budowli ktora zrobiła siostra,przedrzeznianie.Niestety Vanesska czesto mówi że ona jest lepsza,lepiej rysuje,coś wykleja lepiej z ciastoliny, szybciej biega.No wiesz taka samochwała ale sa naprawde tez chwile że nie słysze ich dwie godziny i aż zagladam czasami co tak cicho a sie ładnie bawia...Bawią sie tez w mame i dziecko. przytulają,całują,jak długo sie nie widza bardzo ładnie sie witają wtedy
Cały tydzień siedzą razem w domu bo nie puszczałam Vanesski do przedszkola,bo Klaudia troche pod ziębiona była,I ta pogoda brrr a teraz i ona cos mi zaczyna goraczkować.Ale ogólnie wytrzymalam z nimi a są dni że cały dzień spokój z Klaudia mam a jak tylko starsza wróci z przedszkola to mam ochote wyjsć i nie wrócić...... I wtedy tylko czekam kiedy znów do przedszkola ona pojdzie.
Tak samo sa problemy jak przypadkiem ktos cos da jednej a drugiej nie.Nie wazne że ta młodsza ,ona i tak to też chce miec,.Kiedyś tesciowa kilka razy kupiła gazetke jakas np z Kucykami pony czy inna z gadżetami i potem płacz i wyrywanie..Czasem ktoś obcy tez nie pomyśli i taka sytuacje stwarza. Tak jak takie małe nie rozumieja że urodziny ma sie raz w roku że dziś sa tylko urodziny siostry/brata a nie jego a on tez prezent chce...
Ide robic obiad,poszłam na łatwizne i kupił mi sasiad paluszki rybne;-)