reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

witam no to sie doigrałam narazie zima ale dalej pada, ja dzis wczesnie wczoraj spałam do 11 nawet nie slyszalam kiedy chlopaki wyszli :szok:

Iwonka no prawda wspolczuje Ci tej przeprawy, mnie dzis taka czeka bo jestem bez auta a musze sie dostac 7km gdzie autobusy nie jezdza, narazie brak koncepcji ;-) mały jezdzi do dzieciakow ale jak bede miec auto to pozałatwia swoje sprawy i posiedzi ze mna w domu troszeczke

reklama
U nas dzisiaj mrozi, śnieg na szczęscie już nie pada. To dobrze bo wybieram się w środę na wymaz na poaciorkowca na kliniki (drugi koniec miasta) to pewnie drogi będą przetarte.
A wczoraj byłam u ginekologa.
Ja jestem po wizycie u gin.
Szyjka zgięta do tyłu, długa, zamknięta jednak już miękka. Głowa wysoko. Nie zapowiada się na poród. Mam się stawić na pomiary dziecka w 39 tc i jak wyjdzie dziecko większe niż moje pierwsze będę zakfalifikowana do CC.

Ha NN aH no wlasnie chcaiala bys cc ?

Iwonka heh niezle ja musze sie wybrac na przeprawe do sklepu tylko Na szczescie dzwonili do mnie i nie musze jechac tam.
Jakie pomysły na dzisiejszy obiad ?

Wiki ja wczoraj ugotowałam rosoł z makaronem w kształcie literek i cyferek oraz leczo zrobiłam ale zostawimy dla tatusia leczo a my na drugie danie zjemy ryz z jabłkami cynamonem i smietanką:tak:

Witam.
Obiad: Zupa jarzynowa+ indyk, ziemniaki.
Jak się robi ryż na słodko?

Ja w kiepskim humorze, bo Real Madryt wczoraj przegrał 0-5. Koniec świata.

O tym angielskim dzieciorobie czytałam już jakiś rok temu. Odgrzewają tą historie a ta jego babka to w słoniowej ciąży jest chyba, bo tak długo. Za rok znowu napiszą o tym i nadal będzie w ciąży.
Wiem, co się Polsce wyprawia ale jak czytam o Anglikach, o nastolatkach i tych zasiłkowych to sobie myślę, ze tam to jest syf, kiła i mogiła. Albo pierdu, pierdu arystokracja albo slams. Wiem, że tak nie jest ale jakby tylko czytać artykuły z onetu czy tlenu to dziwne ,z e Wielkiej Brytani jeszcze piekło nie pochłonęło ;-)

Witam
U nas pogoda taka sama,jechac sie nie da:baffled:chodzictez nie ale jest na plusi 4 wiec moze za kilka dn zniknie ten snieg.wrocilismy ze sklepu,masakra sie jezdzi,dobrze ze mala miejscowosc bo bysmy do wieczora nie wrocili:sorry:

Kamilka to fakt ale dzisiejsze komentarze na onecie znowu nie oszczedzaja zasilkowcow.nie wazne jaki jest temat zawsze komentarze sa te same.

Iwonka ja mialam w szkole ten ryz,osobiscie nie lubie :no:ale z glodu sie jadlo:sorry:

Szopek ze smietana wlasnie,owocami jak kto lubi,ja nie bardzo:sorry:wolalam z makaronem na slodko.

Ja mam na obiadek pomidorowa i sosik wczorajszy:tak:(dzis z kasza)

reklama
Szopek ja normalnie gotuje ryz w torebkach ,kupuje gotowe jablka duszone takie w sloikach wysokich sa,bo samemu nie chce mi sie dusic ,posypuje cynanomen,polewam smietanka i zajadam :-pniektorzy zapiekaja taki ryz w piekarniku dodoatkowo,ja wole na chlodno taki ryz niz gorace wszystkie skladniki.

Moja tesciowa ostatnio ciagle robi albo schabik albo bitki w sosie grzybowym i grzybkami oczywiscie,nie suszone a np mrozone ,kupuje tez taka gotową zasmażke ciemna z knorra ale mowie wam to jest palce lizac.

Ja nie lubie kotletow z " wczoraj" jakos maja taki innysmak,ale tp wszytskie,sosy to jemy czasami i 3 dni,czy zupy ,kapusty ale kotlety mi nie smakuja.

Do góry