reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Agusia wszystkiego najlepszego dla Mieszka z okazji imieninek!
przyjecie_www_gify_liq_pl%20%2818%29.gif

Marlene wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!
serca_www_gify_liq_pl%20%2821%29.gif

reklama
Witam Was po dłuższej przerwie świąteczno noworocznej, mam dla Was świeżutką informację, będę mamusią CÓRECZKI . Bardzo się cieszymy z mężem:tak:.
Przy okazji witam wszystkie nowe mamusie majowe, bo się chyba nie znamy.
Wybaczcie ale nie czytałam nic o czym pisałyście do tej pory podczas mojej nieobecności, dopiero wczoraj w nocy wróciłam. Mam nadzieję że wszystko ok.
Na wątku naszych maleństw pokażę Wam film o mojej córci:-)

Witajcie Kochane majóweczki w Nowym Roku :) ja dopiero dziś po świętach wróciłam do pracy, ale powiem Wam, że nie było łatwo :-( noc jakaś strasznie niespokojna, ciągle się buziłam i przewracałam, dzidziuś też i nie wiem, czy on przeze mnie nie mógł spać, czy ja dzięki niemu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale na posterunek dotarłam na czas, a szef miał wczoraj imienimy, więc dziś pewnie będzie będzie składania życzeń, więc mam nadzieję na jego dobry humor...

Witam wszystkie dziewczyny, które oststanio dołączyły i wszystkim życzę, żeby było im z nami majówkami co najmniej tak dobrze jak mi :-D:-D:-D

AnnieLo gratuluję synusia, a wam - Karola i Polka - dziewuszek

Czy któraś z Was, dziewczynki jeszce nadąża jakie są proporcje?????:-):-):-) Mi sie wydaje, że dziewczynki górą :)

AnnieLo niech się wam dobrze mieszka w nowym miejscu. Imię brzmi ślicznie we włoskim wydaniu.

Marlene wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.

Ja zaczynam pracę na 1/2 etatu. Dziś i jutro siedzę w domu i mam nadzieję intensywnie tłumaczyć, bo przez przejścia grudniowe (choroba niani itp) mam zaległości jeśli chodzi o zlecenie.
W piatek idę do pracy tylko na 6 godzin (a nie 10 jak bywało ostatnio) i w sobotę na 7. Niestety przez tą pracującą sobotę nie mogę pojechać z mężem po synka do dziadków. Tęsknimy już za nim strasznie, nie możemy do niego dzwonić, bo jak słyszy nasze głosy, to się rozkleja. Poza tym radzi sobie świetnie. Cieszy mnie to, bo pewnie i w maju łatwiej się dostosuje do nowej sytuacji.

Korzystając z wolności użyliśmy z mężem trochę życia: kino, znajomi. No i między innymi odwiedziliśmy znajomych z czasów licelanych, którym się urodziła w połowie grudnia córeczka. Jejku, jakież to maleństwo, zapomniałam zupełnie jak to było! No ale liczę, że jakoś łatwo się wdrożymy w maju.

reklama
Witam wszystkie majoweczki w Nowym Roku:-).
Tyle z Was zna już płeć dzidziusia, a ja muszę poczekac do 8 stycznia, chyba zwarjuję:wściekła/y:.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i gratuluję dziewczynek, sypnęło nimi ostro:tak:.

Do góry