reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Karola spoznione zyczenia urodzinowe dla synka z okazji roczku oraz dla najlepsze zyczenia dla meza:)
przyjecie_www_gify_liq_pl%20%2830%29.gif

Dziewczynki Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń i oczywiście szybkiego i łatwego rozwiązania.

My z Mężem i Synkiem spędzamy noc w somku z wypożyczonymi filmami ;-) pozdrawiamy

Kochane niech rok 2008 was rozpieszcza, mile zaskakuje i przyniesie ze sobą szybkie, bezproblemowe rozwiązanie!

My Sylwestra spędziliśmy w domu, wpadli do nas znajomi i było miło. Od wielu lat wyjeżdżaliśmy na kilka dni po Świętach i spędzalimy ten dzień poza domem, ale niestety ja wczoraj pracowałam. Synka mamy jeszcze do weekendu u dziadków więc się obijamy, chodzimy do znajomych, do kina, urządzamy sobie seanse filmowe w domu i korzystamy, bo niedługo przy dwójce będzie jeszcze mniej czasu dla siebie nawzajem.

Witajcie kochane w Nowym Roku.
Ja się wczoraj wybawiłam za wszystkie czasy, jakiś nagły przypływ energi mnie dosuęgnął i nawet bóle kręgosłupa usatły. Hania szalała w środku jak przestawłam tańczyć, chyba domagała się bujania.
A dzisiaj żeby dać jej więcej spokoju słucham pięknej piosenki
Kołysanki dla okruszka Agnieszki Osieckiej

Czy ktos mnie jeszcze pamieta??? ;-)

Wracam na forum - corka marnotrawna, wybaczcie dluuuga nieobecnosc. W miedzyczasie:
1. przeprowadzilismy sie do wlasnego, malego domku
2. wiem juz KTO mieszka u mnie w brzuszku i Jak sie bedzie nazywal, a mianowicie jest to drugi CHLOPCZYK, a imie bylo wybrac niezwykle trudno, ale serce zabrzmialo na imie MAX, czyli z wloska MASSIMILIANO. :tak:

W Nowym Roku zycze Wam zeby zycie przynioslo Wam wszystko co najlepsze, czyli... dzieci. :cool2::tak::-D

WItam!! Co tu dzisiaj tak cichutko?? Czyzby wszyscy byli zbyt zmeczeni po sylwestrze by cos napisac :-) Ja w ten czwartek ide na polwkowe usg strasznie sie boje ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Od jakiegos tygodnia czuje juz dokladnie jak moja dzidzia mnie kopie :-)wspaniale uczucie. A tak wogule to zmienilam juz swoj stan cywilny,udalo mi sie przezyc i nie bylo nawet tak zle ;-) No i rowniez z nowosci .... od 3 tygodni mieszkamy juz sobie w nowym domku. Wiec chyba wszystko idzie w dobrym kierunku. buziaki

reklama
Witam w Nowym Roku :)
Karola gratuluje coreczki
AnnnieLo gratuluje kolejnego synka i wlasnego domku
Marlene wiele szczescia zycze w malzenstwie.Nie denerwuj sie tym usg,na pewno wszystko bedzie dobrze.
Puchatka bardzo Ci wspolczuje tego lezenia w lozku.Ja bylam przez ostatnie 2 tyg na urlopie a moja gin wyslala mnie jeszcze na 2 tyg na zwlonienie i juz nie moge wytrzymac bez pracy.Nawet sobie nie wyobrazam jak by to bylo gdybym musiala lezec.

Do góry