reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie

I ja sie witam ale z kawka :tak::tak::tak::tak:

Aurelia- z tym sie zgodze co mowisz sama sie ciesze ze on chodzi do zlobka tzn znow zacznie ulga wtedy nie z tej ziemi:tak::tak:

A ja dzisiaj siedze w domu bo wlascicielka mieszkania przyjezdza :confused2::confused2: wysprzatalam az lsni i czekam za jakas godzinke powinna byc.

Wiki- jej jak ja bym chciala juz urzadzac wlasne mieszkanko:tak::tak::-):-) Superrr ze niedlugo sie przeprowadzacie i nie bedziesz miala problemu ze zlobkiem;-);-)

reklama
Witam
sie i ja:tak:
Puchatko buziaki dla dzieciakow,dobrze ze razem jestescie juz:tak:

Mysle o kawce ale nie wiem czy pic,cos czyscilo mnie w nocy:baffled:w koncu nie mam brzucha:-):sorry:kurcze mam nadzieje ze przejdzie bo do pracy pozniej.Wczoraj umowilam sie do ;ekarza i zapomnialam isc:baffled:dzis dzwonilam o 8.20 i juz ostatnia wizyta byla o 17:baffled:a ja do pracy:sorry:

Witam.U nas zimno i deszczowo:baffled::baffled::baffled: bedziemy dziś piec ciasteczka,albo jakies ciacho albo to i to:-p nie ma co robić:sorry:a sprzątac mi sie niechce.Chyba czas na kawke po śniadanku bo zasypiam od tej pogody:sorry:

Aurelia tak wiem że coś z tym furaginem było nie tak bo pamietałam jak Vanesska moja miała problemy i to łykała kiedyś ,ale lek dobry:tak:

Migotka ja nie byłam nigdy na takiej depilacji a jak sie sama ogole to zaraz wszystko odrasta a w okolicy bikini to mnie szczypie i krosty potem przez jeden dzien są:sorry: ile zapłaciłas za to ?

Puchatko super że harmonia w rodzinie jest:tak::tak:

Kamilka a nie mogłabys i u mnie wysprzątac mieszkanko;-)
Wiki fajnie tak do nowego mieszkania sie przeprowadzac,nowe meble... ;-)

Ostatnia edycja:
Iwonka, zapłaciłam 49 zł (w tym również pachy), bo kupiłam kupon na grouponie. Tam są codziennie nowe oferty, które sobie śledzę i można taniej kupić fajne usługi.

Migotka to tanio Ci sie trafiło,ciekawe jak długo efekt sie utrzymuje?
A co tak pusto? U Was jest pogoda? U nas zimno ze szok:baffled:
Obiadek własnie jemy,sosik ze schabu i grzybków do tego dzis kasza.. i mega smieciowa sałatka że wszystkiego co było w domu:tak:a na deser kapratka:-pwłasnie sie upiekła ale kurka wodna ile zmywania po tym ciescie...:sorry::sorry:

Iwonka, podeślij mi proszę porcję karpatki, jak ja uwielbiam to ciasto, mniam. To mi smaka narobiłaś.

My już po spacerku, byliśmy w C. handlowym na placyku, bo pogoda do bani. Młody się wyszalał i teraz śpi. A ja przesadzam kwiatki na balkonie, wczoraj w Jysku kupiliśmy świetne donice przecenione ze 130 na 30 zł. Piękne, duże, ceramiczne, napatrzeć się nie mogę, ale już taka zboczona na tym punkcie jestem!

Ola, gdzie się podziewasz?

Keyko, a Ty??

Panna Migotka, gratuluję Ci odwagi z tą depilacją, chyba boli, co? Cena bardzo atrakcyjna i efekt pewnie się długo utrzymuje.

Hej u mnie jakoś brak weny do pisania za to wlaczyla mi sie obsesja że musze wszystko mieć gotowe dla Cypriana i Zuzi bo to już tuż tuż .Teraz mam jedyny jeszcze wolniejszy tydzień bo brat przyjechal sie szkolić u P.jak pójdzie na kierunek w którym robi P. to z Zuza też sie bawi No i tak posegregowalam popralam ,gondole fotelik wyczyścilam Musze dokupić kilka rzeczy i bedzie ok. ,no i to łożko dla Zuzki

Puchatka ciesze ze sie zaczyna układać szkoda ze nie mozesz czesciej sie odzywać ,jak to na codzień w nowej sytuacji

Aurelia nie dziwie sie że Miku pokazuje ,u mnie brat znowu na tydzień niby fajnie pomaga mi ale psychicznie z Zuza znów ciężko ,zlośnica że mam dość .W tamtym tygodniu bylam sama to bylo ok.

Iwonka życze balkoniku ,w mieście przerąbane bez balkonu ja tak tylko rok mieszkaląm a tam nawet nie bylo gdzie wyjsć

Iwonka, smakowicie ta karpatka wygląda, ale bym sobie zjadła ;-)

Aurelia, Iwonka - efekt ma się ponoć utrzymać 4 tygodnie, a włoski odrastają podobno rzadsze i słabsze. Dosyć boli, zależy w którym miejscu. Tam, gdzie myślałam, że będzie najgorzej, był luzik. Jak ktoś robi, to się nie cacka, bo jakbym sama robiła, to pewnie bym kombinowała, a tak to trzask trzask i po robocie.

reklama
Iwonka, smakowicie ta karpatka wygląda, ale bym sobie zjadła ;-)

Aurelia, Iwonka - efekt ma się ponoć utrzymać 4 tygodnie, a włoski odrastają podobno rzadsze i słabsze. Dosyć boli, zależy w którym miejscu. Tam, gdzie myślałam, że będzie najgorzej, był luzik. Jak ktoś robi, to się nie cacka, bo jakbym sama robiła, to pewnie bym kombinowała, a tak to trzask trzask i po robocie.

Moja kolezanka poszła właśnie na wosk to wyszła z jedną nogą wydepilowaną:-D
Drugiej sobie nie pozwolila zrobić ;-), ona jeszcze blondynka mleczna wiec nie powinno być ciężko ale to pewnie babka nie umialą robić

Do góry