reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie

I ja sie witam ale z kawka :tak::tak::tak::tak:

Aurelia- z tym sie zgodze co mowisz sama sie ciesze ze on chodzi do zlobka tzn znow zacznie ulga wtedy nie z tej ziemi:tak::tak:

A ja dzisiaj siedze w domu bo wlascicielka mieszkania przyjezdza :confused2::confused2: wysprzatalam az lsni i czekam za jakas godzinke powinna byc.

Wiki- jej jak ja bym chciala juz urzadzac wlasne mieszkanko:tak::tak::-):-) Superrr ze niedlugo sie przeprowadzacie i nie bedziesz miala problemu ze zlobkiem;-);-)

reklama
Witam
sie i ja:tak:
Puchatko buziaki dla dzieciakow,dobrze ze razem jestescie juz:tak:

Mysle o kawce ale nie wiem czy pic,cos czyscilo mnie w nocy:baffled:w koncu nie mam brzucha:-):sorry:kurcze mam nadzieje ze przejdzie bo do pracy pozniej.Wczoraj umowilam sie do ;ekarza i zapomnialam isc:baffled:dzis dzwonilam o 8.20 i juz ostatnia wizyta byla o 17:baffled:a ja do pracy:sorry:

Witam.U nas zimno i deszczowo:baffled::baffled::baffled: bedziemy dziś piec ciasteczka,albo jakies ciacho albo to i to:-p nie ma co robić:sorry:a sprzątac mi sie niechce.Chyba czas na kawke po śniadanku bo zasypiam od tej pogody:sorry:

Aurelia tak wiem że coś z tym furaginem było nie tak bo pamietałam jak Vanesska moja miała problemy i to łykała kiedyś ,ale lek dobry:tak:

Migotka ja nie byłam nigdy na takiej depilacji a jak sie sama ogole to zaraz wszystko odrasta a w okolicy bikini to mnie szczypie i krosty potem przez jeden dzien są:sorry: ile zapłaciłas za to ?

Puchatko super że harmonia w rodzinie jest:tak::tak:

Kamilka a nie mogłabys i u mnie wysprzątac mieszkanko;-)
Wiki fajnie tak do nowego mieszkania sie przeprowadzac,nowe meble... ;-)

Ostatnia edycja:
Iwonka, zapłaciłam 49 zł (w tym również pachy), bo kupiłam kupon na grouponie. Tam są codziennie nowe oferty, które sobie śledzę i można taniej kupić fajne usługi.

Migotka to tanio Ci sie trafiło,ciekawe jak długo efekt sie utrzymuje?
A co tak pusto? U Was jest pogoda? U nas zimno ze szok:baffled:
Obiadek własnie jemy,sosik ze schabu i grzybków do tego dzis kasza.. i mega smieciowa sałatka że wszystkiego co było w domu:tak:a na deser kapratka:-pwłasnie sie upiekła ale kurka wodna ile zmywania po tym ciescie...:sorry::sorry:

Iwonka, podeślij mi proszę porcję karpatki, jak ja uwielbiam to ciasto, mniam. To mi smaka narobiłaś.

My już po spacerku, byliśmy w C. handlowym na placyku, bo pogoda do bani. Młody się wyszalał i teraz śpi. A ja przesadzam kwiatki na balkonie, wczoraj w Jysku kupiliśmy świetne donice przecenione ze 130 na 30 zł. Piękne, duże, ceramiczne, napatrzeć się nie mogę, ale już taka zboczona na tym punkcie jestem!

Ola, gdzie się podziewasz?

Keyko, a Ty??

Panna Migotka, gratuluję Ci odwagi z tą depilacją, chyba boli, co? Cena bardzo atrakcyjna i efekt pewnie się długo utrzymuje.

Hej u mnie jakoś brak weny do pisania za to wlaczyla mi sie obsesja że musze wszystko mieć gotowe dla Cypriana i Zuzi bo to już tuż tuż .Teraz mam jedyny jeszcze wolniejszy tydzień bo brat przyjechal sie szkolić u P.jak pójdzie na kierunek w którym robi P. to z Zuza też sie bawi No i tak posegregowalam popralam ,gondole fotelik wyczyścilam Musze dokupić kilka rzeczy i bedzie ok. ,no i to łożko dla Zuzki

Puchatka ciesze ze sie zaczyna układać szkoda ze nie mozesz czesciej sie odzywać ,jak to na codzień w nowej sytuacji

Aurelia nie dziwie sie że Miku pokazuje ,u mnie brat znowu na tydzień niby fajnie pomaga mi ale psychicznie z Zuza znów ciężko ,zlośnica że mam dość .W tamtym tygodniu bylam sama to bylo ok.

Iwonka życze balkoniku ,w mieście przerąbane bez balkonu ja tak tylko rok mieszkaląm a tam nawet nie bylo gdzie wyjsć

Iwonka, smakowicie ta karpatka wygląda, ale bym sobie zjadła ;-)

Aurelia, Iwonka - efekt ma się ponoć utrzymać 4 tygodnie, a włoski odrastają podobno rzadsze i słabsze. Dosyć boli, zależy w którym miejscu. Tam, gdzie myślałam, że będzie najgorzej, był luzik. Jak ktoś robi, to się nie cacka, bo jakbym sama robiła, to pewnie bym kombinowała, a tak to trzask trzask i po robocie.

reklama
Iwonka, smakowicie ta karpatka wygląda, ale bym sobie zjadła ;-)

Aurelia, Iwonka - efekt ma się ponoć utrzymać 4 tygodnie, a włoski odrastają podobno rzadsze i słabsze. Dosyć boli, zależy w którym miejscu. Tam, gdzie myślałam, że będzie najgorzej, był luzik. Jak ktoś robi, to się nie cacka, bo jakbym sama robiła, to pewnie bym kombinowała, a tak to trzask trzask i po robocie.

Moja kolezanka poszła właśnie na wosk to wyszła z jedną nogą wydepilowaną:-D
Drugiej sobie nie pozwolila zrobić ;-), ona jeszcze blondynka mleczna wiec nie powinno być ciężko ale to pewnie babka nie umialą robić

Do góry