reklama
cosmo- to straszne bardzo straszne. Nawet nie proboje sobie wobrazic.
U nas przeszla potworna burza Adas strasznie sie bal pozamykalam szybko okna i pozaslanialam a maly uciekl pod koldre i zasnal
Dalej sie bardzo blyska ale juz spokojniej jest...
Panistepelek- furagin zmienia kolor moczu ale powinien pomoc. ale badanie moczu by se przydalo
Dzisiaj jak chodzilam po sklepach weszlam do hurtowni po te trepki i byl samochod na akumulator taki wiekszy i Adas chcial sie z radosci zsikac na jego widok ale normalnie babka tak nas ochrzanila zeby ne dotykac ze mi sie odechcialo a fajny bo dodatkowo jest na pilocik ze rodzic moze kierowac.. no i tanszy niz na allegro. Ale odechcialo mi sie po tym gadaniu...
U nas przeszla potworna burza Adas strasznie sie bal pozamykalam szybko okna i pozaslanialam a maly uciekl pod koldre i zasnal
Dalej sie bardzo blyska ale juz spokojniej jest...
Panistepelek- furagin zmienia kolor moczu ale powinien pomoc. ale badanie moczu by se przydalo
Dzisiaj jak chodzilam po sklepach weszlam do hurtowni po te trepki i byl samochod na akumulator taki wiekszy i Adas chcial sie z radosci zsikac na jego widok ale normalnie babka tak nas ochrzanila zeby ne dotykac ze mi sie odechcialo a fajny bo dodatkowo jest na pilocik ze rodzic moze kierowac.. no i tanszy niz na allegro. Ale odechcialo mi sie po tym gadaniu...
Cześć Dziewczynki!
Kamilka "zemsta faraona" to tak jak dziewczyny wspomniały rewolucje żołądkowe
Migotka mi niestety trunki tam nie smakowały, jedzenie zreszta też, takie jakieś wymyślne. Moj M. sie dobrze konserwował i go to obeszło wielkim łukiem.
Cosmo mi również przykro z powodu smierci przyjaciołki :-(
Zmykam nyny zaraz, jutro znowu wcześnie rano pobudka!
Kamilka "zemsta faraona" to tak jak dziewczyny wspomniały rewolucje żołądkowe
Migotka mi niestety trunki tam nie smakowały, jedzenie zreszta też, takie jakieś wymyślne. Moj M. sie dobrze konserwował i go to obeszło wielkim łukiem.
Cosmo mi również przykro z powodu smierci przyjaciołki :-(
Zmykam nyny zaraz, jutro znowu wcześnie rano pobudka!
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Aniusia, ja jak byłam w Egipcie, to prawie nic nie jadłam, strasznie mymlaste wszystko było, brejowate. A jak nam podali raz mięso, to nawet kot nie chciał go tknąć Ale to pewnie dlatego, że byliśmy w kiepskim hotelu, bo mój tato jak zwykle oszczędzał. Nadmienię jeszcze, że kelnerzy z tego hotelu sypiali na takich barłogach (łóżkami to ciężko nazwać) razem z wyleniałymi owcami.
O matko! SZOK! Mi też te żarcie (bo jedzeniem tego nazwac nie mozna) nie smakowalo:-/Aniusia, ja jak byłam w Egipcie, to prawie nic nie jadłam, strasznie mymlaste wszystko było, brejowate. A jak nam podali raz mięso, to nawet kot nie chciał go tknąć Ale to pewnie dlatego, że byliśmy w kiepskim hotelu, bo mój tato jak zwykle oszczędzał. Nadmienię jeszcze, że kelnerzy z tego hotelu sypiali na takich barłogach (łóżkami to ciężko nazwać) razem z wyleniałymi owcami.
Kelnerzy byli mili, schludni aczkolwiek inaczej na nas patrzeli jak dostali bakszysz! Barbarzyński kraj, obskubią Cie na kazdym kroku.
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Wpadam na chwilke,po pracy jestem.
Cosmo mialam napisac ale nie mam cos czasu.Weekend w pracy calydo tego z G ciche dni
Konradek ma sie lepiejszkodnik jest jak zawszeantybiotyk dalej bierze ,ma na 10 dni wiec trzeba.Dzis widzialam gardlo,dalej czerwone w srodkuaz rope mialjakies dziadostwo sie przyczepilomyslalam ze bedzie oslabiony po antybiotyku ale moje na moje dziecko nie dzialaszkodni jest jak zawsze
Doczytalam ze kolezanka zginela z dziecmi,boshhhczasem mysle o takich rzeczach co jakby nas cos takiego spotkalo i chyba wolalabym zginac tez bo smierci dziecka bym nie przezyla:---(wspolczuc rodzinie.niedawno jedna dziewczyna zginela:-(a teraz znowu.ja dlatego boje jezdzic sie autem do Polski i nie jezdzimy
Panistepelek zdrowka dla Klaudii,zrob tak jak dziewczyny radza.
Anisuac spoznione zyczenia urodzinowe:-)spoznione ale szczere
Sorki,reszte doczytam jutro bo padam.milych snow.
Wpadam na chwilke,po pracy jestem.
Cosmo mialam napisac ale nie mam cos czasu.Weekend w pracy calydo tego z G ciche dni
Konradek ma sie lepiejszkodnik jest jak zawszeantybiotyk dalej bierze ,ma na 10 dni wiec trzeba.Dzis widzialam gardlo,dalej czerwone w srodkuaz rope mialjakies dziadostwo sie przyczepilomyslalam ze bedzie oslabiony po antybiotyku ale moje na moje dziecko nie dzialaszkodni jest jak zawsze
Doczytalam ze kolezanka zginela z dziecmi,boshhhczasem mysle o takich rzeczach co jakby nas cos takiego spotkalo i chyba wolalabym zginac tez bo smierci dziecka bym nie przezyla:---(wspolczuc rodzinie.niedawno jedna dziewczyna zginela:-(a teraz znowu.ja dlatego boje jezdzic sie autem do Polski i nie jezdzimy
Panistepelek zdrowka dla Klaudii,zrob tak jak dziewczyny radza.
Anisuac spoznione zyczenia urodzinowe:-)spoznione ale szczere
Sorki,reszte doczytam jutro bo padam.milych snow.
panistepelek
Fanka BB :)
Miałam nadzieję, żę doktórka da nam skierowanie na mocz ale uznała, że to nie koniecznie. Jeśli nie przejdzie napewno zrobię takowe badanie. U Nas są takie lekarki, że jak mama jest "nadgorliwa" to mogą zjeść żywcem.
iwonka - Furalgin daję córci dwa razy dziennie po pół tabletki.
Pamiętam, że jako dziecko też uwielbiałam takie zabawy z wodą
anusia, migotka - Ja w Egipcie nie byłam ale taka jedna moja znajoma po dwutygodniowej wycieczce tam wróciła o kilka ładnych kg mniej.
U mnie też i dziś była burza... ale na szczęście nie wyłączyli prądu tak jak wczoraj co mnie bardzo cieszy, bo wczoraj to jakoś wczesniej było więc i jeszcze trochę widno, potem mąż był więc przeżyłam a dzisiaj byłaby tragedia... Boję się ciemności i siedzieć sama w domu (mimo, żę rodzice są piętro niżej) a siedzieć sama w domu po ciemnku cały wieczór to dla mnie prawdziwy koszmar.
iwonka - Furalgin daję córci dwa razy dziennie po pół tabletki.
Pamiętam, że jako dziecko też uwielbiałam takie zabawy z wodą
anusia, migotka - Ja w Egipcie nie byłam ale taka jedna moja znajoma po dwutygodniowej wycieczce tam wróciła o kilka ładnych kg mniej.
U mnie też i dziś była burza... ale na szczęście nie wyłączyli prądu tak jak wczoraj co mnie bardzo cieszy, bo wczoraj to jakoś wczesniej było więc i jeszcze trochę widno, potem mąż był więc przeżyłam a dzisiaj byłaby tragedia... Boję się ciemności i siedzieć sama w domu (mimo, żę rodzice są piętro niżej) a siedzieć sama w domu po ciemnku cały wieczór to dla mnie prawdziwy koszmar.
Ostatnia edycja:
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Kwiateczek, dobrze, że Kondzio pełen życia. Najgorzej, jak dziecko na co dzień rozbrykane staje się nagle smutne i apatyczne, wtedy aż serce boli.
Cosmo, od wczoraj myślę o Twojej przyjaciółce i jej synkach Idziesz na pogrzeb?
Cosmo, od wczoraj myślę o Twojej przyjaciółce i jej synkach Idziesz na pogrzeb?
reklama