reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczyny

My na nogach od 7 i kurde juz jest baaardzo cieplo:sorry::sorry: tyle ze chociaz pranie wyschlo w momencie...

My jemy sniadanko a potem kawka:tak::tak:

reklama
Witam porannie.
My już po lekarzu. Okazało się ja mam zainfekowane gardło nadające się tylko do leczenia antybiotykiem (Rovamycyna podobno bezpieczna w ciązy), a Hania ma anginę. W życiu bym się nie spodziewała że z Hani gardłem coś nie tak. Ale jak ja się badałam, Hania mówi do lekarza że ją gardło boli więc sprawdziła przy okazji. I dała nam krople na zapalenie spojówek.
W przychodni pełno ludzi z tymi samymi objawami. Jakiś wirus panuje.

I ja witam w piątek 13ego :-) Kanapeczki zjedzone,kakao wypite,włosy umyte,pranko wstawione . :-)
Ma byc gor aco i w weekend jeszcze bardziej :eek:ja to sie zaraz żle czuje,i mnie ąz duzi w gardle :sorry:
Dziewczynki bawia sie w lekarza,Klaudia chodzi i mówi "Nesa, brzuszek boli" i sie kładzie a Nesa ją bada:-D:-D:-D:-D:-D Musze im kupic taki duży zestaw lekarza:tak::tak::tak:

Anusiasac ,chciałam nagrac telefonem dzisiejsze wystepy ale jak zobaczyła moje zamiary to tylko kreciła sie z mikrofonem i nie zaspiewała ani słowa:sorry:

Kwiateczek jak Konradek?

Kamilka co za babsko :no: dobrze ze sie nie dałaś i dokładne przebadali oczka Adasia:tak::tak:
Hannah zdrówka :-)

Aniusia znów przestała z nami klikac...

Powiem Wam że mam już dosyć słuchania o tym krzyzu i tych kłótniach:angry:,moim zdaniem nie powinien stac pod Pałacem Prezydenskim,ja rozumiem,zgineli lidzie itd ale jakiś pomnik czy ten krzyz niech gdzies postawią indziej,wcale sie nie dziwię że Komorowska nie chciałą tam zamieszkac,też bym nie chciała w takiej sytuacji.:sorry:

Iwonka, ja też juz nie mogę o tym słuchać...
a o Anusi właśnie wczoraj myślałam i o Kangurce - ciekawe czy udało im się kupić juz domek...
Hannah - zdróweczka

Kondzio ma zapalenie migdalow,gardla:no:ostatnio co bylam u lekarza to bylo lekko ale sie cholerstwo rozwinelo:angry:powiedzial ze ma gule w gardle juz:no:mamy antybiotyk na 2 tyg:no:penicyline pomaranczowa gdzie wlasnie wyplul wszystko i nie ma szans zeby wzial:no:jest okropna:no:dzwonilam juz i czekam na telefon od lekarza:no:musz dostac cos innego a juz po 16ej i to piatek:angry:

reklama
Dla Konradka Hani i mamusi dużo dużo zdrowia żeby takie coś w lato męczylo:no:

Iwonka masz racje ostatnio to z jednej komedii przechodzimy w druga ,najgorsze że zfaktycznej tragedi i świętych znaków które teraz służą takim nawiedzonym,których ja uważam że powinni ścignąć do potrzebujących po powodziach jak maja tyle energi . Krzyż w miejsce świete czyli do kościola tam tym bardziej można sie modlić ,tablice wmurowali i wystarczy
Ostatnio jak wieczorami padam i musze lezec Zuza zasypia w ciemnie to tak trafiam tylko na te polityczne

A wracając do podobnych akcjii ostatnio w tej miejscowości w której teraz mieszkam (jakoś mi jeszcze nie przechodzi w mojej miejscowosci:sorry:) wymyślili sobie że zlikwiduja 2-letni nowy plac zabaw i zrobia parking dla kościoła :wściekła/y::angry::crazy: po prostu na glowe upadli ,najlepiej zamknąć na wsi dzieci w klatkach za ogrodzeniem ewentualnie latać do kościola .Podobno dyrektorka szkoly sie nie zgodzila i sobie odpuszcza .Jakbym sie dowiedziala ze dalej coś takiego planuja to ........by sie dowiedzieli
W ogóle tu ludzie jacyś nawiedzeni a na kościól i ksiedza to w ogóle a on młody naewt palcem nie ruszy ,ostatnio zapomnial sobie że ma ślub odprawić :szok: przyjeżdza wesele a tu pusty kościół ,pojechal sobie na weekend ,musieli ściągać ksiedza z sąsiedniej miejscowości:-D

Dziś musialąm z Zuzka do miasta jechać bo jej sandalay sa do wyrzucenia rozkleily sie totalnie amialy być rewelacyjne polskie leciutkie firmy Emel :wściekła/y: Musialąm kupić na gwałt drugie bo upały dalej i w czym ma chodzić tylko teraz już dalam duzo mniej i ciekawe czy te inne sie sprawdza chociaż zeby do końca ciepla wystarczyly

Aha kupiłysmy Cyprianowi smoczka i to byla najwieksza atrakcja za nic nie chciala mi oddać ,ona bedzie doić bo jak mi powiedziala dawno nie doiła .Problem w tym że nigdy nie chwycila sie i nawet nie wie jak to trzeba robić . Schowalam ale pewnie bedzie lament jeszcze troche

Migotka wątek wspominkowy melduje uzupelniony:-)

Ostatnia edycja:
Do góry