reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Miku to lekoman.
Uwielbiał Devikap, wieczorem krzyczał kopelki, kopelki. Czasami przypomni mu się Zyrtec bo jeszcze w czerwcu mu dawałam i się domaga.
Antybiotyk zawsze bierze ten sam,Ospamox , taka biała zawiesina. Bardzo lubi , nie ma najmniejszych kłopotów jeszcze wylizuje pipetę ( daję mu na dwa razy z tej strzykawki z nurofenu). Czasami mu musiałam jogurt wstrzykiwać bo chciał jeszcze.

Migotka- Zbyszek powiadasz... Jakoś zero skojarzeń, nie brzmi zbyt uzdrowicielsko.
Następna niesprawiedliwość płciowa. Kobieta jak ci stawia tarota na audiotele lub sms to musi się nazywać jakoś dziwkarsko-wróżbiarsko Sevilla, Christina , Aida a facet po prostu Zbyszek.Just Zbyszek...

Wrzucialabym film na ju tuba, ale serwis twierdzi, ze moje hasło to nie moje hasło. Poprosiłam o przesłanie na maila i nic nie przychodzi. Granda jakaś.
Szkoda, ze na bb nie można wrzucać filmów jak zdjęć , tak z załącznika.

reklama
Szopek, żeby tego było mało, to pan Zbyszek miał na nazwisko Nowak :-p

Moja ładnie jadła Augumentin, a ostatnio dostała Sumamed i musiałam wciskać na siłę. U nas najgorzej jest ze sprayami do nosa.

Szopek, żeby tego było mało, to pan Zbyszek miał na nazwisko Nowak :-p

Moja ładnie jadła Augumentin, a ostatnio dostała Sumamed i musiałam wciskać na siłę. U nas najgorzej jest ze sprayami do nosa.
Zbyszek Nowak to mi może glazurę położyć, koło wyważyć a nie wodę napromieniować przez Polsat.

Dominik nigdy nie dawał sobie nosa oczyścić, na nic fridy, równe spreje do nosa. Teraz jest trochę lepiej bo go P. nakręcił, ze fajnie jest wypuszczać kozy z nosa, zeby sie pasły. Ostatnio dał sobie wpryskać Marimer - wodę morską . Konkretnie to się uparł, troszkę sama miałam opory. Marimer choć niby też dla dzieci to ciśnienie w psiku ma takie, ze sama mam wrażenie, ze mi z mózg z czaszki wymiecie. Podobało mu sie ale następnego dnia stchórzył.

Byłam na grillu, znów się zlatałam jak głupia. W dodatku komary jak wściekłe atakowały, jesteśmy zgryzieni od stóp do głów. P . na ryby, ja do pracy, - sobotni wieczór :-(

Jak tam Kondzio ?

Dzień Dobry :)

mnie komary w ogóle nie gryzą widocznie mało słodka jestem, za to glony pogryzieni od stóp do głów

Szopek a Ty pracujesz ta gdzie pracowałaś czy robisz coś dorywczo?

Dzisiaj moi rodzice z wczasów wracają, glony wstały przed 6 i już się domagają, żeby do babci iść :-D

Witam
Wpadam na chwile bo do pracki zaraz.Wczoraj tez bylam i nie mialam czasu zeby napisac,poza tym ciche dni:no:
Kondzio ma sie lepiej,zaraz w sumie dupocia mu ozyla jak dostal w koncu antybiotek,wieczorem poczul sie lepiej choc jeszcze marudzil,wczoraj tez jeszcze troszke ale juz lepiej:tak:goraczki nie ma:-)niestety dzis w nocy bolal go brzuch,malo je i kupki nie robil wczoraj,nie wiem co w brzuszku.Budzi sie cala noc,jak polozylam go na siebie to bardzo prezyl brzuch:no:mam nadzieje ze to nic:baffled:
Wieczorem napisze na wz.uciekam.milej niedzieli.

Anusiasac, dużo dużo zdrówka i szczęścia z okazji urodzinek!

Kwiateczek, oby nic Kondzio nie miał z tym brzuszkiem :zawstydzona/y: Dawaj znać jak się czuje biedactwo.

Anusiasac sto lat!!
the-great-cupcake-pan-ws.jpg

powodów do uśmiechu życzę
laughing-dog1.jpg

Cosmo- tam gdzie pracowałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Aniusia znów przestała z nami klikac...
Iwonko nie przestalam, bylismy na wczasach i jakos nie umie sie ogarnąc, wrócilismy w piatek w nocy, jutro juz do pracy zaiwaniam :-/ Wczasy udane, Martynka dobrze zniosła 46 stopniowe upaly, my w sumie tez, a tak poza tym to złapałam tam "zemste faraona"....

Aniusiasac WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Hannah i Kwiatuszek duzo zdrówka dla Was, nas narazie choroby omijają (odpukać)
Szopek jak czytam Twoje posty to mi sie buzia sama uśmiecha, tak fajnie sie je czyta...

Lece spać, staje o 4;30.
Jutro wkleje jakies fotki!
Dobranoc! :*

Do góry