reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Mam antybiotyk,amoxiciline.Kondzio wzial:tak:biedny jest taki.G jest i go tuli teraz,na zmiane:sorry:jade zaraz kupic porzadny termoment bo mialam do ucha i nie dzilala:angry:takim pod pache nie chce trzymac:no:

ja tez mam dosc tego sluchania o krzyzu,ci ludzie powariowali.Tablic zla bla bla bla,nigdy nikomu sie nie dogodzi a oni [przesadzaja:no:moim zdaniem na sile powinni wziac,np w nocy kiedy bedzie mniej ludzi.Ta bab co soattanio tak gadala,wczoraj chyba....caly czas jest od katastrofy,po wybory i teraz przy krzyzu.moim zdaniem podstawiona i chyba Kaczor jej placi.Straszna jest.Tu facet mowi ze JAK Biskup przyjdzie krzyz odda a ta co innego,na upor.:no:

reklama
witajcie

jak chcecie adasia w okularkach zapraszam na zamkniety... jak sie zapomnie albo przekupie go to nosi ale myslamam ze bedzie gorzej:tak::tak:

U nas skwar nie z tej ziemi nie bylo czym oddychac i ciagle bylam mokra:-:)no:

Kwiateczek- wspolczuje mam nadzieje ze szybko sie poprawi:-( Biedny Konradek:baffled: Ale szkoda dzieci jak choruja no nic gorszego:-(

co do tego krzyza to rece opadaja:confused2::confused2: nawet gadac sie nie chce i tych mocherow powinni na ten czas przeniesienia ogrodzic albo zamknac:wściekła/y::wściekła/y: takie cyrki juz wyprawiaja ze wstyd:angry:

Sylwia- slodzutka masz corcie:-):-) ciekawe czy bedzie sie bratem opiekowac? a sandaly szkoda gadac moze te ci wytrzymaja?:baffled:

Witam.
Kwiateczek- biedaczek Kondzio. Zdrówka życzę.

Hannah- dla Was również ślę fluidy zdrowia, jak Kaszpirowski, przybliż dłonie do monitora bo ja liczę adin, dwa, tri, cietyrie... Jak masz mineralkę w pobliżu to też napromieniowałam, jak taki gostek z Polsatu, nie pomnę imienia.

Sylwia- przeglądałam wątek zdjęć wspominkowych, no tych jak kiedyś, jak teraz. Ale sie Zuzia zmieniła. Wszystko przez włoski...

Generalnie to jestem za przeniesieniem wątku w wiadome miejsce.

Witam.
Kwiateczek- biedaczek Kondzio. Zdrówka życzę.

Hannah- dla Was również ślę fluidy zdrowia, jak Kaszpirowski, przybliż dłonie do monitora bo ja liczę adin, dwa, tri, cietyrie... Jak masz mineralkę w pobliżu to też napromieniowałam, jak taki gostek z Polsatu, nie pomnę imienia.
Dziękujemy, czujemy się naprawdę napromieniowane heheh. Ze mną już lepiej, ale Hania nie przyjmuje antybiotyku i dzisiaj jedziemy na ostry dyżur po zastrzyki.
Kwiatuszku
łączę się z tobą, dobrze że chociaż masz coś zastępczego co on łyknie.

Witajcie dziewczyny

Ja mam dzisiaj glowe ciazka wstalam i wyslalam Adasia do dziadkow o dziwo ladnie sie ubral wysikal przed wyjsciem wiec mam teraz spokoj cisze
Zaraz zaczynam sprzatac i to tak chyba generalnie bo kurzu wszedzie....

A potem ide spac bo chodze juz jak Zombi... juz nie wyrabiam sama...

Hannah- kurcze szkoda ze mala nie chce przyjmowac tego antybiotyku.. teraz moze i bedzie bolesniej ale za to szybko powinno przejsc.

kwiateczek- i Tobie zdawaj relacje jak tam Konradek. czy lepiej cos po tym antybiotyku...

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio.My dziś jedziemy na grilla :tak:
Hannah oj masz tak jak ja miałam zawsze z Vanesska że leko brac nie chciała:sorry: Klaudia tez nie liubi ale jakoś na siłe jej wcisne ;-)zdrówka życze

Kwiateczek że tak powiem dobrzę że to te gardło a nie goraczka i bolesnośc brzucha powiązana z tą krwią z kale bo juz tak sie martwiłam wczoraj i myślałam o Was że może coś złego sie dzieje .Zdrówka życze!

Sylwia no faktycznie że macie zakręconego ksiedza,nie daj zlikwidować placu zabaw! ;-)

Kamilka u nas tez gorąco,ale nie narzekam już bo to już ostatki pewnie więc trzeba sie cieszyć latem:tak::tak::tak:

Wątek zaraz przenosze:tak::tak::tak:

reklama
My już po zastrzyku, jeszcze 4 dawki i z głowy. Ale nie obyło się bez płaczu.
Iwonka
na siłę jak podaję pipetą/strzykawką w policzek to jest od razu haft. Syrop jeszcze jeszcze bo jest słodki i dam do mleka i z głowy. Ale to od razu wyczuła, skubana.

Do góry