reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam! Szybciutko robię obiad bo potem na hipo.
U nas skwar a na weekend deszcz zapowiadają:baffled:
Kamilka mój mąż też ma poważną wadę. Jedno oko całkiem zdrowe ale lewe ma szkło 5.:baffled: Jak był mały to też zezował ale przeszło. Zuzi też lewe oko lekko ucieka czasami. Może być dziedziczne ale może też być konsekwencją wylewu:sorry:
Na turnusie była mama z dzieckiem z mpd. Słynny Okulista stwierdził, że jest niewidomy bo nerwy są białe. Poszła do innego i zalecił rehabilitację oczu. Chłopak widzi -nie idealnie ale jednak...

U nas ciężko idzie zbiórka dobowa moczu. Zuza już nawet na nocnik nie chce siadać. Masakra. Nie mam już pomysłów na tą zbiorkę:no:

To sie narobiło z tymi oczkami:( Nie martw się Kamilka, będzie dobrze, oby tylko chciał nosić okularki, ale widziałam dużo mniejsze dzieciaczki i bez większych problemów godziły sie na nie.
Kwiateczek widzisz mówiłam żebyś nie martwiła sie na zapas, teraz tylko dobrze obserwować dziecko zdać relacje lekarzowi, będzie dobrze.Trzymajcie się!
Dopiero zauważyłam, że suwaczki zniknęły, nic nie robiłam, nie mam pojęcia:(już poprawiam

Witajcie dziewczyny

Bylam dzisiaj u tego okulisty i trafilam na babe ktora mowila ze wszystko ok i dzis miala prywatne wizyty;-) Narobilam jej rabanu bo nie chciala zerknac na badanie :wściekła/y::wściekła/y: Ale jak zaczelam na glos mowic o zaniedbaniu i malym podejsciu do sprawy to nagle zaprosila mnie do gabinetu poprosila kolege i niestety wada potwierdzona i zez tez:angry::angry: A jak wyszlam to polowy pacjentow nie bylo wizyty odwolali:-D:-D Powiedzialam ze teraz moze sie starszymi zajac bo dzieci przez nia moga byc kalekie:confused2::confused2:

I poszlam odrazu zamowic okularki wybralam narazie takie srednio ladne ale na poczatek mocniejsze ale bylo rooty z przymierzaniem ja go trzymalam pani [przymierzala i tak pol minuty 5 par:-D:-D wyszlam cala mokra:baffled::baffled:

A dzisiaj dziadkowie kupili przeciwsloneczne bo jedne zepsol zeby na nich sie przyzwyczajal o dziwo nie zdjal wiec i do tych moze sie przyzwyczai :rofl2:

kwiateczek- ty tez chyba rowno ze mna przechodzisz z Konradkiem jakies choroby ja tez tak samo jestem umordowana:-:)-( trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:tak:

Kamilka, dobrze zrobiłaś:tak:

Dziewczynki, jak macie ochotę, to uzupełnijcie zdjęcia naszych dwulatków w wątku wspominkowym. A może mamusie, które jeszcze nie wstawiły, dopiszą się do wątku. Zastanawiam się tylko, czy nie lepiej przenieść ten wątek na zamknięty.

Farba Colours w Castoramie kupiona.

dzięki :)

Witam z kawusią....
u nas piękna pogoda i cieszę się, ze już piątek...
Kwiateczek, i jak Kondzio?
tymczasem życzę miłego dnia
piatek13-go.jpg

Witajcie dziewczynki
Kwiateczek i jak synek?Będziesz szła z nim do lekarza?A jak minęła nocka też gorączkował?Daj znać co i jak...Trzymajcie się

Kamilka z tymi słonecznymi okularami świetny pomysł, myślę, że nie powinnaś mieć problemów z namówieniem go na te drugie.
Wiem jak ciężko jest Wam z chorymi dzieciaczkami, matka przeżywa to zawsze podwójnie.Dużo sił i wytrwałości dla Was Kochane!!!

reklama
Kamilka, dobrze zrobiłaś:tak:

Dziewczynki, jak macie ochotę, to uzupełnijcie zdjęcia naszych dwulatków w wątku wspominkowym. A może mamusie, które jeszcze nie wstawiły, dopiszą się do wątku. Zastanawiam się tylko, czy nie lepiej przenieść ten wątek na zamknięty.

Migotka z tym wątkiem zamkniętym to myślę że super pomysł!!!

Do góry