reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam i ja.Mnie dziś boli głowa od samego rana,ale pogoda piękna i dziś będzie opalanko i kąpiel w besenie ;-)
Ja już po kawce tez...

reklama
witajcie dziewczyny

bylismy dzisiaj u tego okulisty i wyobraacie sobie ze maly ma wade wzroku +2 i zeza ktorego bedzie ciezko leczyc jak wada sie nie poprawi po noszeniu okularkow to nas czeka operacja oczek:-:)-( boszz ja to jestem zalamana biedne dziecko takie male a ile sie musi nacierpiec:no::no: Boje sie strasznie a narazie kupujemy okularki:tak:
Wizyta byla strasznie ciezka lekarz suuuper i bardzo cierpliwy ale maly nie chcial wogole na niego patrzec zacisnal oczy wcisnal rece w oczy i koniec bek straszny:szok::szok: ale jakos sie udalo potem odrazu zasnal:sorry:

A narazie siedze w domu bo u nas chyba ponad 30 stopni a musze jechac jeszcze do mamy:crazy:

Kamilka kurcze,nie wiem co powiedziec,duza wada wzroku jak na tak male dziecko:baffled:powidzial skad az taka???Ciekawe czy bedzie chcial nosic okulary.takie male dziecko...JUz mysle jak by Kondzio mial miec,nie ma szans:no:Zycze wam zeby sie udalo okularkami zalatwic,obedzie sie moze bez operacji.Ja tez sie balam ze z Konradka wzrokiem cos bedzie nie tak bo u mnie meskie plemie nosi okulary ale on ma wzrok sokoli,po ojcu:baffled:plusy to w ktora strone jest wada?

A gdzie reszta???

Witam! U nas dzisiaj strasznie duszno. Zuza marudna.
Kamilka ale mnie nastraszyłaś z tym okulistą:szok:My mamy 27 września wizytę... Mam nadzieję, że chociaz w tej kwestii będzie dobrze...
Iwonka wspólczuje remontu. Chociaż namawiam męża na malowanie chociaż to i tak nienawidzę tego bałaganu i sprzątania...

Mnie od wczoraj boli szyja z jednej strony. A dzisiaj nie mogę normalnie ruszyć głową. Nie wiem czy mnie przewiało gdzieś czy to od kręgosłupa:sorry:

mamita - nie martw sie moze u Ciebie bedzie ok:sorry:
kwiateczek- nie wiem skad taka wada mzoe po mezu bo on ma tez + a ja - i lekarz powiedzial ze na 100% glowa go baola od oczu wiec nawet nie musze isc do neurologa:-(

kwiarteczek- to znaczy ze maly jest dalekowidzem a zle widzi z bliska...

Nie wiem nadal jestem w szoku w tym tygodniu kupimy okularki to wysle wam zdjecia ale jak namowie go do noszenia to nie wiem:no::no: no ale moze pomalu konsekwentnie:baffled:

Ostatnia edycja:
Mamita nie zamartwiaj sie na zapas.tobie tez nie potrzebne dodatkowe stresy:no:
Kamilka niestety pewne rzeczy sa dziedziczne:no:szkoda ze u was sie potwierdzilo ale nie martw sie,moze bedzie dobrze,moze bedzie lubial okularki:tak:a czemu chcesz zrezygnowac z neurologa???ja bym szla upewnic sie.na wszelki wypadek,zeby nie odkladac....a tak bedziesz spokojna...

kwiateczyk - raczej nie zrezygnuje pojde z nim do neurologa jeszcze a teraz zmykam do otyka poszukac jakis okularkow bo mam blisko a jak nie to juz jutro po chodze za tymi okularkami..

Dziewczyny mam maly problem.Umowilam sie juz do lekarza na jutro...Konrad zrobil kupe z krwia.Juz wczoraj troche bylo ale myslalam ze to moze cos z jedzenia ale teraz bylo widac wyraznie:no:kurcze co to moze byc????????????Zapomnialam dodac ze nie ma biegunki,w sumie zadnych objawow:baffled:

Ostatnia edycja:
Kwiateczek, być może to była twarda i kupa i uszkodziła sluzówke i z tąd ta krew,czasami i u dorosłego sie zdarza.. ale poczytaj w necie sobie na ten temat,bo to sa rózne przypadki i okolioczności.

Tu masz strone gdzie możesz napisac zapytanie i w godzine pediatra ci odpowie

reklama
Wrocialm szybko bo kurcze zamkniete na okres wakacji do 16 :-( a jutro sie przejde i chyba odrazu zamowie:sorry: Dzisiaj jestem taka zmeczona ze nie moge sie podniesc juz sie przygotowalam do spania i chyba zaraz sie glebne bo nie mam nic a nic sily:baffled::baffled:
Duszno bylo u nas bardzo i srasznie goraco. Dopiero co przestala mnie glowa bolec:confused2:

Zycze milego wieczorku

Do góry