reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Tinka nie nie pracuję zawodowo i nie wiem czy kiedykolwiek będę szczerze wątpie

a imię Twoje? pamietam tylko, że jesteś z okolic Zamościa :zawstydzona/y:

reklama
Cześć Kochane,

Weekend minął świetnie- goście, goście i jeszcze raz goście, nie myślałam, bo balowałam :-), w piątek wyciągnęłam rower (po 3 latach :szok:) i pojeździłam sobie po wsi, ale super uczucie, pomalowałam sobie pazury i zrobiłam maseczki, beczałam nawet jak R wrócił znów z byle powodu. Dziś już będę miała córcię w domu wraz z moją mamcią, która przyjeżdża na kilka dni :-)

Dziękuję Wam bardzo za pamięć i życzonka :-)

Ha-NN-aH, mam nadzieję, że z nadgarstkiem Hani już lepiej??? :tak:

aniusiasac, u nas po wsi to tyle bocianów lata, a ile siedzi w gniazdach jak przejeżdżam do sklepu jest ich masa :tak:

Migocia, ja nie pomogę, nie mam pojęcia co może oznaczać tłuszcz w moczu :no:

Jadę zaraz na zakupki, muszę kupić coś Amelci- chyba naklejki- na ich punkcie ma hopla :eek:...no i kwas foliowy mi się skończył, może kupię też teścik...dziś dzień @ a narazie nic nie ma, choć podejrzewam przesunięcie przez intensywny weekend :baffled:

Miłego Dnia

Witam
Dotkass to zaszalas:-)ja tez daaaaaaaaawno nie jezdzilam.kiedys dosc duzo:sorry:raczej z przymusu a teraz bym chciala z przyjemnosci:tak:
Hanana jak Hanutek?
Tinka ty jestes na wychowawczym tak?a co mezus porabia?Jak to sie stalo ze w ogole pisalas na majowkach 2007:-D:-D:-D

U nas dzis ladie:-)moze bedzie cieplutko :-)

Cosmolady to tak jak ja, tylko korepetycji udzielam i tyle...na pracę w szkole nie ma szans bo pracują tam córki i wnuczki dyrektora itd.bez wykształcenia:( takich czasów doczekaliśmy się... Justyna:)

Dotkass to dziś nacieszysz się niunią:)
Miłego dnia

witam i ja po weekendowo i też po imprezkowo :tak: w sobotę byliśmy z Matim na parapetówce, miał być jego młodszy kuzyn, ale rodzice wywieźli go do babci, ale Mati i tak sobie świetnie poradził - imprezował do 1 w nocy....

Dotkass, trzymam kciuki...może jakiś bocian zrobił swoje :-D

tinka, pytałam wcześniej, ale może przeoczyłaś - a jak bliska Zamościa mieszkasz? w jakiej miejscowości?

Hannah, jak Hania? a ty już odespałas?

Kwiateczek nie nie jestem na wychowawczym, nie miałam tej przyjemności popracować sobie w szkole, bo nie ma etatów.Na razie nie pracuję ale jak mała oddam do przedszkola to muszę iść do pracy bo w domu wymiękam, tylko gary, sprzątanie, gotowanie, zamiast się rozwijać uwsteczniam się:)
A jak to się stało,że byłam w majówkach 2007 nie wiem, może ten rok mnie zmylił bo był mój ślub i chyba dlatego...A co do mężusia to jest budowlańcem, ma swoją firmę, płytki, tynki, te sprawy...

Tinka ale od 5 lat jakoś nie ożna juz pracowac bez mgr w szkole ani w przedszkolu... weszly takie przepisy, babki które miały licencjata musiały zrobić uzupełniające, nie ma bata kuratoriu się na to nie zgadza... chyba że to prywatna szkoła, to można będąc jeszcze studentem ale w panstwowej to nie przejdzie

cosmolady upewniałam się co do tego pisałam rok temu do mojego prof. z metodyki i pow. że nauczycielem jestem do końca życia i tytułu nikt mi nie odbierze, jedynie jak zrobię przerwę w awansach, czyli staż itd. wtedy muszę od nowa. Z licencjatem się zgodzę to trzeba powtarzać ale ja mam mgr i nie muszę. Nie ma dla nas ograniczenia czasowego, co do rozpoczęcia pracy. A Ty masz mgr czy licencjat?A szukałaś pracy w swoim zawodzie, czy też liczą się tylko znajomości jak u nas?

Upiekłam ciasto czekoladowe z polewą czekoladową od Delekty ,dziewczyny wsuwają równo:-D:-D:-D:-D:-D
Dotkass to weekend udany,a bociana w tym roku nie widziałam:sorry:no ale nie do mnie ma przyjść:-p
Anusiasac Mateuszek równy chłop,umie dotrzymac towarzystwa:-D
Tinka ile masz lat bo juz sie pogubiłam. Pisałaś ostatnio coś że ty to już chodziśz spać z kurami a my młode to bedziemy pewnie wieczorami kilkac na BB,bo ja to już po 30tce...;-) maż ma dobry zawód,perwnie i w domu masz wszytko porobione cacy;-)

reklama
Iwonko a słyszałaś powiedzenie, że szewc w dziurawych butach chodzi:)Ale nie narzekam jest wiele pięknych mieszkań, ale mój naprawdę się stara, chce by mi się w jego domku( bo mieszkam u męża) żyło jak najlepiej.Ostatnio poprosiłam go, by pomalował pokoik i wiesz co zrobił?... wyburzył pół ściany:)bo chciał z małego pokoiku zrobić salon, byłam wściekła, ale jak skończył to aż go uściskałam b. mnie zadziwił.Ja mam 28 lat, ale naprawdę szybko padam, nie wiem skąd tyle sił u dziewczyn, siedzą do 2.00 w nocy ja już o 21.00 wymiękam.

Do góry