reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Cześć Kochane,
Weekend minął świetnie- goście, goście i jeszcze raz goście, nie myślałam, bo balowałam :-), w piątek wyciągnęłam rower (po 3 latach ) i pojeździłam sobie po wsi, ale super uczucie, pomalowałam sobie pazury i zrobiłam maseczki, beczałam nawet jak R wrócił znów z byle powodu. Dziś już będę miała córcię w domu wraz z moją mamcią, która przyjeżdża na kilka dni :-)
Dziękuję Wam bardzo za pamięć i życzonka :-)
Ha-NN-aH, mam nadzieję, że z nadgarstkiem Hani już lepiej???
aniusiasac, u nas po wsi to tyle bocianów lata, a ile siedzi w gniazdach jak przejeżdżam do sklepu jest ich masa
Migocia, ja nie pomogę, nie mam pojęcia co może oznaczać tłuszcz w moczu
Jadę zaraz na zakupki, muszę kupić coś Amelci- chyba naklejki- na ich punkcie ma hopla ...no i kwas foliowy mi się skończył, może kupię też teścik...dziś dzień @ a narazie nic nie ma, choć podejrzewam przesunięcie przez intensywny weekend
Miłego Dnia
Weekend minął świetnie- goście, goście i jeszcze raz goście, nie myślałam, bo balowałam :-), w piątek wyciągnęłam rower (po 3 latach ) i pojeździłam sobie po wsi, ale super uczucie, pomalowałam sobie pazury i zrobiłam maseczki, beczałam nawet jak R wrócił znów z byle powodu. Dziś już będę miała córcię w domu wraz z moją mamcią, która przyjeżdża na kilka dni :-)
Dziękuję Wam bardzo za pamięć i życzonka :-)
Ha-NN-aH, mam nadzieję, że z nadgarstkiem Hani już lepiej???
aniusiasac, u nas po wsi to tyle bocianów lata, a ile siedzi w gniazdach jak przejeżdżam do sklepu jest ich masa
Migocia, ja nie pomogę, nie mam pojęcia co może oznaczać tłuszcz w moczu
Jadę zaraz na zakupki, muszę kupić coś Amelci- chyba naklejki- na ich punkcie ma hopla ...no i kwas foliowy mi się skończył, może kupię też teścik...dziś dzień @ a narazie nic nie ma, choć podejrzewam przesunięcie przez intensywny weekend
Miłego Dnia
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Dotkass to zaszalas:-)ja tez daaaaaaaaawno nie jezdzilam.kiedys dosc duzoraczej z przymusu a teraz bym chciala z przyjemnosci
Hanana jak Hanutek?
Tinka ty jestes na wychowawczym tak?a co mezus porabia?Jak to sie stalo ze w ogole pisalas na majowkach 2007
U nas dzis ladie:-)moze bedzie cieplutko :-)
Dotkass to zaszalas:-)ja tez daaaaaaaaawno nie jezdzilam.kiedys dosc duzoraczej z przymusu a teraz bym chciala z przyjemnosci
Hanana jak Hanutek?
Tinka ty jestes na wychowawczym tak?a co mezus porabia?Jak to sie stalo ze w ogole pisalas na majowkach 2007
U nas dzis ladie:-)moze bedzie cieplutko :-)
tinka107
mama Gabrysi
Cosmolady to tak jak ja, tylko korepetycji udzielam i tyle...na pracę w szkole nie ma szans bo pracują tam córki i wnuczki dyrektora itd.bez wykształcenia takich czasów doczekaliśmy się... Justyna
Dotkass to dziś nacieszysz się niunią
Miłego dnia
Dotkass to dziś nacieszysz się niunią
Miłego dnia
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
witam i ja po weekendowo i też po imprezkowo w sobotę byliśmy z Matim na parapetówce, miał być jego młodszy kuzyn, ale rodzice wywieźli go do babci, ale Mati i tak sobie świetnie poradził - imprezował do 1 w nocy....
Dotkass, trzymam kciuki...może jakiś bocian zrobił swoje
tinka, pytałam wcześniej, ale może przeoczyłaś - a jak bliska Zamościa mieszkasz? w jakiej miejscowości?
Hannah, jak Hania? a ty już odespałas?
Dotkass, trzymam kciuki...może jakiś bocian zrobił swoje
tinka, pytałam wcześniej, ale może przeoczyłaś - a jak bliska Zamościa mieszkasz? w jakiej miejscowości?
Hannah, jak Hania? a ty już odespałas?
tinka107
mama Gabrysi
Kwiateczek nie nie jestem na wychowawczym, nie miałam tej przyjemności popracować sobie w szkole, bo nie ma etatów.Na razie nie pracuję ale jak mała oddam do przedszkola to muszę iść do pracy bo w domu wymiękam, tylko gary, sprzątanie, gotowanie, zamiast się rozwijać uwsteczniam się
A jak to się stało,że byłam w majówkach 2007 nie wiem, może ten rok mnie zmylił bo był mój ślub i chyba dlatego...A co do mężusia to jest budowlańcem, ma swoją firmę, płytki, tynki, te sprawy...
A jak to się stało,że byłam w majówkach 2007 nie wiem, może ten rok mnie zmylił bo był mój ślub i chyba dlatego...A co do mężusia to jest budowlańcem, ma swoją firmę, płytki, tynki, te sprawy...
Tinka ale od 5 lat jakoś nie ożna juz pracowac bez mgr w szkole ani w przedszkolu... weszly takie przepisy, babki które miały licencjata musiały zrobić uzupełniające, nie ma bata kuratoriu się na to nie zgadza... chyba że to prywatna szkoła, to można będąc jeszcze studentem ale w panstwowej to nie przejdzie
tinka107
mama Gabrysi
cosmolady upewniałam się co do tego pisałam rok temu do mojego prof. z metodyki i pow. że nauczycielem jestem do końca życia i tytułu nikt mi nie odbierze, jedynie jak zrobię przerwę w awansach, czyli staż itd. wtedy muszę od nowa. Z licencjatem się zgodzę to trzeba powtarzać ale ja mam mgr i nie muszę. Nie ma dla nas ograniczenia czasowego, co do rozpoczęcia pracy. A Ty masz mgr czy licencjat?A szukałaś pracy w swoim zawodzie, czy też liczą się tylko znajomości jak u nas?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Upiekłam ciasto czekoladowe z polewą czekoladową od Delekty ,dziewczyny wsuwają równo
Dotkass to weekend udany,a bociana w tym roku nie widziałamno ale nie do mnie ma przyjść
Anusiasac Mateuszek równy chłop,umie dotrzymac towarzystwa
Tinka ile masz lat bo juz sie pogubiłam. Pisałaś ostatnio coś że ty to już chodziśz spać z kurami a my młode to bedziemy pewnie wieczorami kilkac na BB,bo ja to już po 30tce...;-) maż ma dobry zawód,perwnie i w domu masz wszytko porobione cacy;-)
Dotkass to weekend udany,a bociana w tym roku nie widziałamno ale nie do mnie ma przyjść
Anusiasac Mateuszek równy chłop,umie dotrzymac towarzystwa
Tinka ile masz lat bo juz sie pogubiłam. Pisałaś ostatnio coś że ty to już chodziśz spać z kurami a my młode to bedziemy pewnie wieczorami kilkac na BB,bo ja to już po 30tce...;-) maż ma dobry zawód,perwnie i w domu masz wszytko porobione cacy;-)
reklama
tinka107
mama Gabrysi
Iwonko a słyszałaś powiedzenie, że szewc w dziurawych butach chodziAle nie narzekam jest wiele pięknych mieszkań, ale mój naprawdę się stara, chce by mi się w jego domku( bo mieszkam u męża) żyło jak najlepiej.Ostatnio poprosiłam go, by pomalował pokoik i wiesz co zrobił?... wyburzył pół ścianybo chciał z małego pokoiku zrobić salon, byłam wściekła, ale jak skończył to aż go uściskałam b. mnie zadziwił.Ja mam 28 lat, ale naprawdę szybko padam, nie wiem skąd tyle sił u dziewczyn, siedzą do 2.00 w nocy ja już o 21.00 wymiękam.