reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Cosmo kazdemu jakies imie sie z kims kojarzy.Mnie akurat Rozalka tylko z jednym,Moja prababcia chyba miala na drugie imie:sorry:Weronika Rozalia.nIe jestem pewna:sorry:poza tym nie znam zadnej.Milenka tez srednio bo znam jedna,dama na celgo:sorry:
Narazie nie rozmyslam,jak bede miala ku temu powod to wtedy przewertuje kalendarz imion i zobaczymy:-):-):-)
Ide sprzatac szybko bo za godz wychodzimy na party:-)Kondzik ma urodziny kolegi:tak:2gie;-)

Hej przeszlo mi to przez mysl ze Cosmo myśli o Aenye , szkoda w sumie nie pocieszyłysmy sie nowina.

MM dzięki utwierdzilaś mnie w przekonaniu że to wazniejsze niż niektórzy pisza. No i ze nie zawsze sie wyleczy a choćby nawet to lubi powracać, wiec nie wiadomo czy wyleczone nie pojawi sie znów przed porodem. dlatego bede sie miala na baczności przy porodzie żeby dali antybiotyk i bede pilnować żeby Cypriana sprawdzili .Jeszcze o tym wszystkim porozmawiam z ginem za 2 tygodnie kontrolny wymaz po leczeniu.

Rozwazalam jeszcze Blażeja ale po pierwsze u nas robi sie strasznie popularne ,po drugie P. woli Cypriana mimo wszystko
Dzis zaszaleliśmy i wybraliśmy sie na kilka godzin nad Jezioro Roznowskie ,zapore i super zamek ,pół godziny drogi od nas .Fajna odskocznia bo z wakacji w tym roku nici .Tylko zuza dala popis w aucie ,już rece opadaja ,odwozimy jutro mlodego ,zostaje z nia sama , i ograniczenie kontaktów z rodzinka zaa płotu i zobaczymy czy podziala ,bo ja nie poznaje mojego dziecka:eek:

Dotkass wszystkiego najlepszego:):):)

Idę spać dziewczynki, Wy pewnie dopiero będziecie siedzieć na BB ja już mam swoje lata i chodzę spać z kurami, więc spokojnej nocki Wam życzę:)

Witam się śnięta na maksa.
Przyszła "koleżanka" która chciała się wygadać i siedziała do 2:00 :zawstydzona/y: a ja dzisiaj ledwo na nogach stoję. Mąż już poszedł o 0:00 spać a ja musiałam siedzieć.
A dzisiaj pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu jeszcze :baffled:

Tinka ja też po Pedagogice a jaką masz specjalność?
I przypomnij mi proszę swoje imię, bo nie zapamiętałam :zawstydzona/y:

Ha-nn-ah fajną masz koleżankę :szok:

Witajcie Majówczki:)
Wczoraj tylko dwie mamusie się odezwały pewnie wszystkie dziećmi zajęte;) Jak minął weekend?
Cosmolady ja skończyłam filologię polską specjalizacja nauczycielska.A Ty pracujesz w swoim zawodzie?

Witajcie dziewczyny

Ja tak tylko do gora 10-11 i zmykam z malym na rower i do mojej mamy:tak::tak: Dzisiaj ma ostatni dzien urlopu to trzeba ja wykorzystac moze z malym zostanie a ja gdzies skocze ??

tinka- u nas niestety nie ma sie odrazu dostepu do zamknietego dopiero po ho ho czasie wiec zostalo ci pisac z nami na otwartym :sorry::sorry:

hannah- nezle niezle ja bym chyba wkoncu wyprosila:eek::eek:

reklama
Do góry