reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A już myślałam że kolejna majóweczka zapłodniona ;-) Aenye nawet sama byla i sie meldowała o nowinie :tak:bo Hannah ją wytropiła wcześniej:-D:tak:
Ale tropicielki z nas nie am co ;-) A ja tez wertowałam forum kilka razy w poszukiwaniu tej nowej majówki i myśle sobie że chyba na oczy mi padło:-D:-D:-D:-D no nic i tak pewnie niedługo bedzie nowa mojóweczka w ciązy:tak::tak::tak:

A nad Warszawa przesżła nawałnica że szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie trzęsłąm portkami:sorry::sorry::sorry: Hustawka ogrodowa wywrócona nawet jest:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, wiecie może co oznacza tłuszcz w moczu? (w sensie oka jak w rosole). Bo zdarzyło się nam to dziś wraz z gorączką, a przypominam sobie że przy ostatniej chorobie (zapaleniu gardła) też się tłusto wysikała i zrobiła 2 tłuste kupy :eek: Mocz będę mogła zanieść do badania dopiero w poniedziałek.

Szopek, Nadia ładne :tak:

Kwiateczek, Błażej mi się źle mi się kojarzy - kolega z podstawówki miał to imię w swoim nazwisku że tak powiem. Strasznie go nie lubiłam, bo przezywał mnie i dokuczał :confused2: Swoją drogą miał przy okazji Konrad na imię :-D
:-D:-D:-D no wlasnie ja mam taki problem z imionami dla chlopakow,kazdy jaki pomysle to z kims mi sie kojazy i nie moglam wybrac wczesniej,procz Blazeja.Byl taki jeden w szkole u mnie,bardzo przystojny:sorry:reszta imoin to albo jakis sasiad,albo znajomy albo jakis zul ode mnie:-D:-D nie mam opcji:baffled:tak wiec musi byc dziewczynka.
Widze ze Rozalia nikomu sie nie podoba bo nikt nie skomentowal:sorry:G powiedzial ze nigdy tak dziecka nie skrzywdzi:-D:-D
Nie wiem czy nastepna beda ja ale w maju zaczynam stranka.wiliczylam ze na wesele bede miec okres wiec trzeba zaczac wczesniej:-D:-D
Migotka nie wiem,u nas tez sie takie cos zdarza czli to zle jak jest tlusta kupa????Unas ostatnio bardzo sucha jest,przewaznie bobki:no:od czasu do czasu az ma dupcie czerwona.nie wiem czemu:no:
Anisiac poruszenie nie zle:-D:-D naprawde:tak:

Ja juz po pracce,otworzylam sobie piffko,ktoras dolaczy:-p

Witajcie Mamusie!!!!
Dotkass witaj! Faktycznie może dopada Cię depresja, którą powoduje tęsknota za małą,masz teraz za dużo czasu na myślenia:)Nie martw się mała na pewno szaleje z dziadkami i nie martwi się tak jak Ty!Wykorzystajcie swój wolny czas:)
Migotka nie martw się na zapas, może to tylko chwilowa infekcja, zdrówka dla małej
Hannahh to najadłaś się strachu, sama bym panikowała, eh te dzieciaczki z oka ich spuścić nie można
Anusiascac witaj
Kwiateczek powodzenia w staraniach:)
Na życzenie Anusiascac przedstawię się, wiem powinnam to zrobić już dużo dużo wczesniej
Mam na imię Justyna, mam 28 lat, 2-letnią córeczkę Gabrysię, męża:), jestem z zawodu nauczycielem, ale narazie nie pracuję, opiekuje się małą.Jakby jakieś pytania, postaram się odpowiedzieć:)Oczywiście nie za dużo chcę pisać na wątku otwartym rozumiecie...

witam.
Anusiasac- rzeczywiście dziś i jutro pospolite ruszenie w mieście. P. wybywa na weekend, mam gości, diabła tasmańskiego za syna i zlecenie do wykonania.
Miodzio.

Kwiateczek- mi się Rozalia źle kojarzy. U mojej babci na wsi była Głupia Rozalka. Po prostu biedna upośledzona intelektualnie kobieta ale wiesz jak to kiedyś na wsi...:no:
I wszyscy sie zniej śmaili.
Była też Weronka ( czyli Weronika). Weronka była szalona na całego i stąd moja córka nie będzie nigdy nosić skądinąd ładnego imienia Weronika.

A jak Wam sie podoba imię Zuzia albo Milenka?Zuzia jest coraz częstszym imieniem, mnie się b.podoba.Dla chłopaka obstawiam za Krzysiem...

reklama
Kwiateczek mnie się Rozalia nie podoba, miałam na studiach z jedną Rozalią ćwiczenia- herod baba to była, no ale nie patrz się na innych to Tobie się ma podobać nie innym ;-)

Zuzia ładnie, Milenka średnio a właściwie wcale

Dotkass Najlepszego aniołku :*

Do góry