reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

A już myślałam że kolejna majóweczka zapłodniona ;-) Aenye nawet sama byla i sie meldowała o nowinie :tak:bo Hannah ją wytropiła wcześniej:-D:tak:
Ale tropicielki z nas nie am co ;-) A ja tez wertowałam forum kilka razy w poszukiwaniu tej nowej majówki i myśle sobie że chyba na oczy mi padło:-D:-D:-D:-D no nic i tak pewnie niedługo bedzie nowa mojóweczka w ciązy:tak::tak::tak:

A nad Warszawa przesżła nawałnica że szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie trzęsłąm portkami:sorry::sorry::sorry: Hustawka ogrodowa wywrócona nawet jest:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, wiecie może co oznacza tłuszcz w moczu? (w sensie oka jak w rosole). Bo zdarzyło się nam to dziś wraz z gorączką, a przypominam sobie że przy ostatniej chorobie (zapaleniu gardła) też się tłusto wysikała i zrobiła 2 tłuste kupy :eek: Mocz będę mogła zanieść do badania dopiero w poniedziałek.

Szopek, Nadia ładne :tak:

Kwiateczek, Błażej mi się źle mi się kojarzy - kolega z podstawówki miał to imię w swoim nazwisku że tak powiem. Strasznie go nie lubiłam, bo przezywał mnie i dokuczał :confused2: Swoją drogą miał przy okazji Konrad na imię :-D
:-D:-D:-D no wlasnie ja mam taki problem z imionami dla chlopakow,kazdy jaki pomysle to z kims mi sie kojazy i nie moglam wybrac wczesniej,procz Blazeja.Byl taki jeden w szkole u mnie,bardzo przystojny:sorry:reszta imoin to albo jakis sasiad,albo znajomy albo jakis zul ode mnie:-D:-D nie mam opcji:baffled:tak wiec musi byc dziewczynka.
Widze ze Rozalia nikomu sie nie podoba bo nikt nie skomentowal:sorry:G powiedzial ze nigdy tak dziecka nie skrzywdzi:-D:-D
Nie wiem czy nastepna beda ja ale w maju zaczynam stranka.wiliczylam ze na wesele bede miec okres wiec trzeba zaczac wczesniej:-D:-D
Migotka nie wiem,u nas tez sie takie cos zdarza czli to zle jak jest tlusta kupa????Unas ostatnio bardzo sucha jest,przewaznie bobki:no:od czasu do czasu az ma dupcie czerwona.nie wiem czemu:no:
Anisiac poruszenie nie zle:-D:-D naprawde:tak:

Ja juz po pracce,otworzylam sobie piffko,ktoras dolaczy:-p

Witajcie Mamusie!!!!
Dotkass witaj! Faktycznie może dopada Cię depresja, którą powoduje tęsknota za małą,masz teraz za dużo czasu na myślenia:)Nie martw się mała na pewno szaleje z dziadkami i nie martwi się tak jak Ty!Wykorzystajcie swój wolny czas:)
Migotka nie martw się na zapas, może to tylko chwilowa infekcja, zdrówka dla małej
Hannahh to najadłaś się strachu, sama bym panikowała, eh te dzieciaczki z oka ich spuścić nie można
Anusiascac witaj
Kwiateczek powodzenia w staraniach:)
Na życzenie Anusiascac przedstawię się, wiem powinnam to zrobić już dużo dużo wczesniej
Mam na imię Justyna, mam 28 lat, 2-letnią córeczkę Gabrysię, męża:), jestem z zawodu nauczycielem, ale narazie nie pracuję, opiekuje się małą.Jakby jakieś pytania, postaram się odpowiedzieć:)Oczywiście nie za dużo chcę pisać na wątku otwartym rozumiecie...

witam.
Anusiasac- rzeczywiście dziś i jutro pospolite ruszenie w mieście. P. wybywa na weekend, mam gości, diabła tasmańskiego za syna i zlecenie do wykonania.
Miodzio.

Kwiateczek- mi się Rozalia źle kojarzy. U mojej babci na wsi była Głupia Rozalka. Po prostu biedna upośledzona intelektualnie kobieta ale wiesz jak to kiedyś na wsi...:no:
I wszyscy sie zniej śmaili.
Była też Weronka ( czyli Weronika). Weronka była szalona na całego i stąd moja córka nie będzie nigdy nosić skądinąd ładnego imienia Weronika.

A jak Wam sie podoba imię Zuzia albo Milenka?Zuzia jest coraz częstszym imieniem, mnie się b.podoba.Dla chłopaka obstawiam za Krzysiem...

reklama
Kwiateczek mnie się Rozalia nie podoba, miałam na studiach z jedną Rozalią ćwiczenia- herod baba to była, no ale nie patrz się na innych to Tobie się ma podobać nie innym ;-)

Zuzia ładnie, Milenka średnio a właściwie wcale

Dotkass Najlepszego aniołku :*

Do góry